Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@blackdragonx61;
Dün geceden beri build edilmiyor hata üstüne hata
Başka src build oluyor bu olmuyor. Düzgün sorusuz paylaş bence böyle olmaz.
Dün geceden beri build edilmiyor hata üstüne hata
Başka src build oluyor bu olmuyor. Düzgün sorusuz paylaş bence böyle olmaz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
@blackdragonx61;
Dün geceden beri build edilmiyor hata üstüne hataBaşka src build oluyor bu olmuyor. Düzgün sorusuz paylaş bence böyle olmaz.
@blackdragonx61 ;
Dostum senden sadece full src yi paylaşmanı bekliyorum, full src yi paylaş kimse de dert tasa kalmayacak vallaha billaha.
aynen ya bi full src paylaşcaksınız yaf dert tasa kalmicak arkadaş olmuyor ya lütfen paylaşın şu full srcyi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dünden beri herkes şikayetciaynen ya bi full src paylaşcaksınız yaf dert tasa kalmicak arkadaş olmuyor ya lütfen paylaşın şu full srcyi
Paylaşıyorsanız adam gibi paylaşın sorunsuz paylaşın. Yada hiç paylaşmayıp boşuna milletin akksini taşırıp boşuna zaman kaybı yaşatmayın.zaten full src released a atın build edin deyince ne anllıyorsunuz
zaten full src released a atın build edin deyince ne anllıyorsunuz
Hacı kapa şu konuyu gördükçe ben sinirleniyorum. Birde yapamadık diye ısrar ediyorlar, bakın önceki sayfalarda yapamadık diyenlere gösterdim söylediklerimi yaptılar hepsi sorunsuz açtı oyunlarını. Source zaten ortada hata almayı nasıl başarıyorsunuz ? Hata vermesinin tek sebebi olabilir o da makefile dosyalarınız uyuşmuyordur benim verdiğim source indirdiğinizde o sorun da kalmaz.
Source denince ne anlıyorsunuz cidden merak ediyorum. Common var, game var db var ee daha ne olacak ? İstediğiniz şey extern + libler ise verdiğim 700mb dosyayı indireceksiniz onu da indirmiyorsunuz full dediğin odur ne bekliyorsunuz 30-40mb mı olacaktı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)