Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeşim herşey tamam files sorunsuz calısıyo buraya kadar sıkıntı yok ama /go ox yapıyom oyun gidiyo /go c1 yapıyom oyun yine gidiyo oyunca cok acık var ya dropları 150 yapıyorum köpeklerde bi cekiyorum direk 34 lv oluyo car sonra bi bi daha 1 lv yapıp deniyom bu sefer 17 lv oluyo vlla files baya büyük ve bazı sorunları var eger çözen olursa paylasırsa repini veririz..
Adam diyorki tek ip üzerinden ox engeli var. Yani sen 2 hesap ile oxa girmeye calıstıgın icin o yüzden seni oxdan atıyor. Ayrıca droplar olarakda şöyle birşey var gm çardan kod ile level verdikten sonra leveli düşürüp herhangi bir slot kesersen direk seni rastgele bir levele atar. Yani anlayacağın yeni car aç gmden level almadan dene exp ayarlarını

Adam diyorki tek ip üzerinden ox engeli var. Yani sen 2 hesap ile oxa girmeye calıstıgın icin o yüzden seni oxdan atıyor. Ayrıca droplar olarakda şöyle birşey var gm çardan kod ile level verdikten sonra leveli düşürüp herhangi bir slot kesersen direk seni rastgele bir levele atar. Yani anlayacağın yeni car aç gmden level almadan dene exp ayarlarını![]()
kardeşim tamamda beni anlamıyorsun mesela gm carından /go c1 /go a1 bayrak maplere gittigimde chler kapanıp oyundan atıyo..
Kardeşim bu sorunu yaşıyorum oyuna girincede oyun atıyor yardımcı olursan sevinirim.
Beyler kimse adamın konusuna boş yorum atmasın, herşey sorunsuz olarak çalışıyor.
Source sorunsuz build oluyor sadece warningleri biraz fazla

Beyler kimse adamın konusuna boş yorum atmasın, herşey sorunsuz olarak çalışıyor.
![]()
![]()
Bu warningler sorun cıkarırmı? çokk fazla var çünkü gerçekten
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)