Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sorunun nedenini buldum :
lisans süresi dolmuş limit_time yapsanız bile olmaz çünkü ben onu önceden
![]()
10000 olan yeri 1 yapmıştım yapsanız bile lisans 1 saniye sonra gidiyordu kanalda açılmıyordu yeni game atarım şimdiD
Bu kod hangi dosyada kardeşim arttırıcam rakamı dosyayı bulamadım
zaten konuda lisans dediğim ymir lisansı 3 yıl boyunca sıkıntı etmeyecek diğer ip lisansı kaldırdım konudaki game i kullanın
Önceki attığım game src'den build etmiştim, senin files olmadığı için ilk gün orjinal haline getirmiştim. Sonraki attığım source senin filese uygun, game attıklarında senin fileste çalışır sorun çıkarmaz.
kardeşim o 700 mblik kurulumu yaptım senin verdiğin game sourceyi içine attım db commonu attım build edim bi test bide game_r44850_32 2 dosya geliyor ben game_r44850_32 ismini blackgame değiştiriyorum. game/shareye atıp izinleri 777 yapıyorum ama ch açılmıyor ne yapmam gerek harita isimlerini felanda map yaptım ama yine açılmıyor
kardeşim herşey tamam files sorunsuz calısıyo buraya kadar sıkıntı yok ama /go ox yapıyom oyun gidiyo /go c1 yapıyom oyun yine gidiyo oyunca cok acık var ya dropları 150 yapıyorum köpeklerde bi cekiyorum direk 34 lv oluyo car sonra bi bi daha 1 lv yapıp deniyom bu sefer 17 lv oluyo vlla files baya büyük ve bazı sorunları var eger çözen olursa paylasırsa repini veririz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)