Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 |Emek |Ws'lik SF + |Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 400
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sorunun nedenini buldum :
lisans süresi dolmuş limit_time yapsanız bile olmaz çünkü ben onu önceden
qPG28B.jpg

10000 olan yeri 1 yapmıştım yapsanız bile lisans 1 saniye sonra gidiyordu kanalda açılmıyordu yeni game atarım şimdi :DD

Bu kod hangi dosyada kardeşim arttırıcam rakamı dosyayı bulamadım

zaten konuda lisans dediğim ymir lisansı 3 yıl boyunca sıkıntı etmeyecek diğer ip lisansı kaldırdım konudaki game i kullanın

Önceki attığım game src'den build etmiştim, senin files olmadığı için ilk gün orjinal haline getirmiştim. Sonraki attığım source senin filese uygun, game attıklarında senin fileste çalışır sorun çıkarmaz.

kardeşim o 700 mblik kurulumu yaptım senin verdiğin game sourceyi içine attım db commonu attım build edim bi test bide game_r44850_32 2 dosya geliyor ben game_r44850_32 ismini blackgame değiştiriyorum. game/shareye atıp izinleri 777 yapıyorum ama ch açılmıyor ne yapmam gerek harita isimlerini felanda map yaptım ama yine açılmıyor

kardeşim herşey tamam files sorunsuz calısıyo buraya kadar sıkıntı yok ama /go ox yapıyom oyun gidiyo /go c1 yapıyom oyun yine gidiyo oyunca cok acık var ya dropları 150 yapıyorum köpeklerde bi cekiyorum direk 34 lv oluyo car sonra bi bi daha 1 lv yapıp deniyom bu sefer 17 lv oluyo vlla files baya büyük ve bazı sorunları var eger çözen olursa paylasırsa repini veririz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri