Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hocam içindeki source bu paylasılan source mi yoksa biz atıcaz mı ?
Src hakkında bilgi için teşekkürler, deneyeceğim.
Pardon benim gözümden kaçmış o isim değiştirme yeri. Değiştirdim isimleri dediğiniz gibi fakat yine açılmıyor. Syserr ve Syslog kayıtlarını atayım ben buraya:
Sırası ile --> auth(syserr,syslog) channel1(syserr,syslog)
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu açmaya çalıştığınız ilk attığım game dosyası mı yoksa source ile birlikte olan mı ? Source ile birlikte olansa bu hatayı vermemeli.
Şuanki hatanın sebebi locale/turkey diye klasör arıyor ama sizin fileste locale/turkiye olarak kayıtlı. İkinci verdiğim yani source ile birlikte olan game dosyasını kullanın.
Verdiğim game ile sunucunuzun açılmaması imkansız çünkü 2 kişide deneterek verdim. Locale/turkiye/haritalar klasörünün adını map olarak değiştirin ve konusmalar.txt dosyasının adını locale_string.txt olarak değiştirin..
hocam locale/turkiye/haritaları map diye ayarladım @blackdragonx61 in verdiği sourceyi derledim ve ip ayarladım konuşmalar.txt yi locale_string.txt olarak deiştirdim ancak genede kanallar kapalı sysser lerde gram hata yok isterseniz skypeden ekleyin ejder_kral_7@hotmail.com team atıyım
Son düzenleme:
Bu açmaya çalıştığınız ilk attığım game dosyası mı yoksa source ile birlikte olan mı ? Source ile birlikte olansa bu hatayı vermemeli.
Şuanki hatanın sebebi locale/turkey diye klasör arıyor ama sizin fileste locale/turkiye olarak kayıtlı. İkinci verdiğim yani source ile birlikte olan game dosyasını kullanın.
Çok teşekkürler oyuna sorunsuz giriş yapabildim. Dediğiniz gibi src ile verilen game dosyasını attım düzeldi. Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.
hocam içindeki source bu paylasılan source mi yoksa biz atıcaz mı ?
hocam locale/turkiye/haritaları map diye ayarladım @blackdragonx61 in verdiği sourceyi derledim ve ip ayarladım konuşmalar.txt yi locale_string.txt olarak deiştirdim ancak genede kanallar kapalı sysser lerde gram hata yok
Blackdragonx61'in verdiği source derlediyseniz dosya isimlerini değiştirmeyin. Benim verdiğim source build edince isimler değişmeli sadece.
Syserr ve syslog channel1 ve auth klasörlerinde oluşması gerekiyor yenile yaparak bakın. Eğer oluşmuyorsa putty'de hata vermiyorsa sunucu açıktır pack dosyalarınızda ip - port düzgün girdiğinizden emin olun.
Blackdragonx61'in verdiği source derlediyseniz dosya isimlerini değiştirmeyin. Benim verdiğim source build edince isimler değişmeli sadece.
Syserr ve syslog channel1 ve auth klasörlerinde oluşması gerekiyor yenile yaparak bakın. Eğer oluşmuyorsa putty'de hata vermiyorsa sunucu açıktır pack dosyalarınızda ip - port düzgün girdiğinizden emin olun.
Blackdragonx61 in temiz gamesini atıyorum başlatıyorum oyunu boyle 1. kanal açılıyor map felan gelmiyor altına.Sizin verdiğinizgameyi yüklüyorum altına geliyor dediğim şeyler ve oyuna giriyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)