Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
öyle yaparlarsa sv açılmaz srcden değiştim onlarıBu arada söylemeyi unuttum benim attığım game dosyasında yol "/locale/turkey/" olarak kayıtlıdır ve dosya isimleri "haritalar" değil "map" olarak onları düzeltin.
Black'in verdiği fileste locale/turkiye/haritalar diye kayıtlı onları orjinal halleri olan /locale/turkey/map yapın.
konusmalar.txt dosyasını da çekemezse adını locale_string.txt yaparsınız. auth syserr ve syslog dosyalarına bakarak hataları görürsünüz.
öyle yaparlarsa sv açılmaz srcden değiştim onları
Önceki attığım game src'den build etmiştim, senin files olmadığı için ilk gün orjinal haline getirmiştim. Sonraki attığım source senin filese uygun, game attıklarında senin fileste çalışır sorun çıkarmaz.
hocam içindeki source bu paylasılan source mi yoksa biz atıcaz mı ?
İçindeki orjinal mainline_released. Yani üstüne atmanız lazım verdiğim temiz source klasörünü.
Muho sorunsuz paylasicam dedi ugrasma bosu bosuna
Zaten sorunsuz paylaştım ben hem full source (extern + libler) verdim hemde hataları ve lisans + limit time kaldırılmış source verdim
hala build edemiyorsanız daha ne yapılabilir ki ?
Gereken şeyleri söyledim verdiğim source build edin, haritalar klasörünün adını map olarak değiştirin. konusmalar.txt dosyasının da adını locale_string.txt yapın bu kadar basit.
Yada hiç uğraşmayıp verdiğim game dosyasını kullanın.
Temiz game'i ekledim
Usta temiz game verdin saolda verdiğin game bi işe yaramadı yine kanallar gelmiyor kapalı durumda.
İçindeki orjinal mainline_released. Yani üstüne atmanız lazım verdiğim temiz source klasörünü.
Zaten sorunsuz paylaştım ben hem full source (extern + libler) verdim hemde hataları ve lisans + limit time kaldırılmış source verdim
hala build edemiyorsanız daha ne yapılabilir ki ?
Gereken şeyleri söyledim verdiğim source build edin, haritalar klasörünün adını map olarak değiştirin. konusmalar.txt dosyasının da adını locale_string.txt yapın bu kadar basit.
Yada hiç uğraşmayıp verdiğim game dosyasını kullanın.
Teşekkürler yardımlarınız için. Vermiş olduğunuz src dosyasını, orjinal mainline_released dediğiniz src dosyasının üzerine attım fakat derlerken hata oluştu. Normalde vermiş olduğunuz 700 mb'lık dosya sıkıntısız derliyor src'yi fakat dediğiniz gibi, verdiğiniz yeni src'yi üzerine atıp yazdırınca ve tekrar derleyince hata veriyor. Başka herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu?
@blackdragonx61
Bu arada verdiğin yeni temiz game hala sıkıntılı.
kralcocuk'un vermiş olduğu game ile sorunsuz çalıştı sunucu fakat kanalları "KAPALI" olarak gösteriyor.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)