noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 - Quest önerileriniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 171
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

aga bu eposta sistemini gmler için daha kullanışlı hale getirebilrimisin yani gm bütün oyunculara veya belli bir bayrağa eposta göderebilcek şekilde olsa ve oyuncu çevrimdışı olsa dahi mesaj oyuna girdiğinde iletilse.Boylece gm duyuru yaptığında oyunda olmayan veya farketmeyen oyuncular içinde bilgilendirme yapılabilir.senin eposta sisteminide yapamadım ayrıca kimi pencereler açılmıyor ve kişinin adını yazdıktan sonrada her hangi bi pencere gelmiyor.Yapabilirsen çok kullanışlı bi sistem olur şimdiden teşekkürler

Merhaba,

İnanın vaktim ve imkanım yok. İleride belki dediğinizi yapabilirim.

Sisteme gelecek olursak sorunsuz çalışmakta. Oyununuzda MySQL kodları çalışıyor mu bilmiyorum eğer çalışmıyorsa bu dediğiniz hatayı almanız normal.

Merhaba,
Bilirsinizki metin2'de özelliklede kalabalık emek serverde kuleye çıkmak sıkıntılı oluyor. Oyuncular kendi aralarında sıra yapıp tek tek çıkabiliyorlar ama bu seferde oyun bozanlar oluyor ve sıra çalıyorlar.
Bu soruna şöyle bir çözüm olabilir;
Örneğin ejderhaya giriş yaparken sizden 3 kıvrık ister ve sizin peşinizden hiç kimse giremez, sura ruhuna tıkladığımızda içerisi dolu der ve giriş yapılmaz. biz bunun gibi bişeyi şeytan kulesi için uygulayabiliriz ama yanında item istemesine gerek yok, yani kuleye giriş npcesine tıklarsın ve içeri girersin grubun varsa içeriye grubunda gelir ama senden sonra birisi npcye tıkladıgında içerdekilerin çıkmasını bekleyin diye uyarı verir. içerdekiler bir üst kata çıkınca içeriye yeni metin düşer ve girişler tekrar açılır, hızlı olan içeri girer. böylece kuleye sizden başkası gelemez. oynadığım bir çok serverde kule çıkarken oyuncular benimle beraber çıkıp kilit açma taşlarını çalıyorlardı ama böylece pek bi sorun kalmaz. içeri her giren metini direk keserse ortalama bi 3,4dkda bir npc girişleri açar eğer içerde bir oyuncu 10dk dan fazla afk kalırsa onuda oyun atsın. kule her boşaldıgında tıpkı ejderdeki gibi örneğin "ch2: kule aktif" gibi bir yazı geçebilir.

Biliyorum biraz karışık ve zor oldu ama gerçekten her servere gerekli umarım böyle bi'şey mümkün olur.
saygılar @thenemne0032;

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Fuat Kaan;

Merhaba,

Dediğiniz sistem yapılabilir evet ama var olan questleri düzenlemeye maalesef vakit harcayamam. Bu hem zorlayıcı hem de vakit alacak bir durum. Şu an olmayan ve farklı gördüğüm sistemler için gelen önerileri değerlendiriyorum. Vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şifre ayarlı item kilitleme sistemi yapılabilir mi ? Şuanda var olanlarįn hepsi zaman ayarlı sabitte olan bir kilit sistemi var ama kilitlediğimiz itemler yerede atılıyor siliniyorda.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri