Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 - Quest önerileriniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 171
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşın önerdiği ve tamamladığım sistem hakkında bilgi vereyim:

* Silah, zırh, küpe, kalkan... Tüm eşyalarınızı geliştirebilirsiniz.
* Geliştirmek için sizden belirlemiş olduğunuz 5 adet materyali ister. Fakat her götürdüğünüz materyali kabul etmez. İstenilen materyali dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
* Eşya geliştirilirken var olan efsunları denetler ve efsun oranlarını yüzdesini(%10,%20,%30,%40,%50,%60,%70,%80,%90,%100) rastgele seçerek, efsunun üzerine ekler. Yüzdeleri bu şekilde parçalamamın ve çok tutmamın sebebi herkesin tek tip, aynı efsunlara sahip olmaması. En azından şans faktörü oyundaki fabrika çıkışı mantığının önüne geçecektir.
* Yükseltilen eşya bir daha yükseltilemez.(Dileyen oyuncu yükseltmesini sıfırlayarak eşyasını yeniden yükseltilecek duruma getirebilir. Bu sıfırlama işlemini yapmamın sebebi hem oyuncunun eşyasını yeniden kullanabilmesi, hemde bu eşyayı başkalarına sattığında o oyuncuların eşyayı yükseltememe gibi durumlarla karşılaşıp zarar görmemesi. Yükseltilen eşyaya yanlışlıkla efsun atılabilir ve o eşya bir daha yükseltilemezdi. Fakat yükseltme sıfırlama ile bu sorun da çözülüyor.)
* Ortalama Zarar ve Beceri Hasarı efsunları yükseltilmiyor!(Yanındaki diğer efsunlar yükseltilebiliyor. Bu oyunun dengesini bozabileceğinden dolayı bu şekilde ayarlandı.)
* Efsun oranları yükseltilmişken eşya yükseltmesi sıfırlanamaz.(Çünkü sistem eşyanın en son efsunlarını geri vermekte. Yükseltme işlemini sıfırlayıp tekrardan eşyanın yükselebilmesi için var olan yükseltilmiş eşyanızın efsunlarını, efsun nesnesi ile eski haline getirmeniz gerekiyor.)

Genel olarak sistem bu şekilde işliyor arkadaşlar. Karışık görünebilir, yazınca öyle oldu fakat videoda ve oyunda deneyerek ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

İyi günler, iyi forumlar.

Beyfendi şuan da üzerinde uğraştığım fakat kendi başıma halledemediğim bir quest daha var.
Sunucum için kullanıcaktım fakat arkadaşımında bilgisi yetersiz kalıyor.
Sizin de beğene bileceginiz ve metin2 pvp kavramına yeni bir soluk katacak ve serverların seve seve kullanacağı bir sistem daha var ilgilenirseniz anlatmak isterim.

İyi çalışmalar.

İyi günler, iyi forumlar.

Beyfendi şuan da üzerinde uğraştığım fakat kendi başıma halledemediğim bir quest daha var.
Sunucum için kullanıcaktım fakat arkadaşımında bilgisi yetersiz kalıyor.
Sizin de beğene bileceginiz ve metin2 pvp kavramına yeni bir soluk katacak ve serverların seve seve kullanacağı bir sistem daha var ilgilenirseniz anlatmak isterim.

İyi çalışmalar.

Tabii öneride bulunabilirsiniz.

Mesajlara bakmadım ama şöyle bir quest olabilir.Bk ları okumadan direk bir npc olsa envanterindeki bk sayısına göre skilleri ona göre geliştirse, 55 tane varsa G, daha az varsa m8 m4 vs gibi yapabilir.Ayrıca mesela m8 ise 4 tane daha vs okuması gerekiyor ise oda yapılabilir.Benim görüşüm böyle kolay gelsin.

Mesajlara bakmadım ama şöyle bir quest olabilir.Bk ları okumadan direk bir npc olsa envanterindeki bk sayısına göre skilleri ona göre geliştirse, 55 tane varsa G, daha az varsa m8 m4 vs gibi yapabilir.Ayrıca mesela m8 ise 4 tane daha vs okuması gerekiyor ise oda yapılabilir.Benim görüşüm böyle kolay gelsin.

mesela adam rasgele okudu M5 ama kaç bk okudugunu bilmiyor quest olsa skiliniz M5, M6 olmasına son 3 bk gibi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri