Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Vay Vay Vay Çok iyi :smile:
vazgeçme hiç bir zamanbuild ederken aldığın hataları yazsan çözeriz zaten orda yazar ..cpp .. satırında diye basit işler hata aldığın yerlerde yardım ederim
+4 taş için olanda paylaşıldı aslında oradaki #AsiPly eksikler olduğunu söyledi fakat ne gibi eksikler tam bilgim yok oradaki eksikleri yazsan olur aslında herkez faydalanır ve daha güzel çözüm olur
teşekkürlerVay Vay Vay Çok iyi :smile:

4 taş için olanda çok eksik var ya bu konudan yaparsınız 6 taş sistemini kişiye özel 4 taş olarakta kullanılabilir item proto ile alaklı yada hiç kullanmayın seçim sizin+4 taş için olanda paylaşıldı aslında oradaki #AsiPly eksikler olduğunu söyledi fakat ne gibi eksikler tam bilgim yok oradaki eksikleri yazsan olur aslında herkez faydalanır ve daha güzel çözüm olur
gidin o konudan yapın bakalım depoya item koymama sorunu taş silinme sorunu core çökme sorunları ile uğraşın burda bi emek verdim ben hepsini kendi kafamdan yaptım o 4 taş konusuna yardım etmeceğimŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)