Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@KarLock97;
merhaba baktığım kadarıyla çok güzel bir konu paylaşmışsın acaba bunu configli hale getirebilir miyiz nereleri değişmemiz gerekir.Yardım edersen Çok Sevinirim...
merhaba baktığım kadarıyla çok güzel bir konu paylaşmışsın acaba bunu configli hale getirebilir miyiz nereleri değişmemiz gerekir.Yardım edersen Çok Sevinirim...
Arkadaşlar sistemi ekleyince bütün npcler böyle gözüküyor acil yardım kaç kez denedim herşeyi gözden kaçırmayarak yapmaya çalıştım aynı şekilde yaptım bazı düzeltmeler yaptım genede olmadı rica etsem acil yardım edermisiniz ???
SYSSER.TXT :
@Pelin Melek Aslan; @KarLock97; @qecekondu06; @Black_Paw;
SYSSER.TXT :
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar sistemi ekleyince bütün npcler böyle gözüküyor acil yardım kaç kez denedim herşeyi gözden kaçırmayarak yapmaya çalıştım aynı şekilde yaptım bazı düzeltmeler yaptım genede olmadı rica etsem acil yardım edermisiniz ???
![]()
SYSSER.TXT :
@Pelin Melek Aslan; @KarLock97; @qecekondu06; @Black_Paw;![]()
client gametype.h orda socket_max_num 6 yaptınmı@KarLock97;
olabilir nasıl olabilir diceksinde onuda yaparım fakat
constans.cpp ile ilişkilendirmek gerekir çok zor bir şey değil 2 dakkada yaparımda confige yaklaşık 4 5 tane fonksiyon eklenecek
zırha eklenen taş
kılıca
bıçağa
yaya
yelpazeye
çana
çiftele
wolfman varsa clawa
o şekilde olur buda biraz kod kalabalığı yapar ne amaçla istedin bu sistemi şimdi zaten ben anlatmaktan bıktım
sen bu 6 taş sistemini yapıyorsun . item proto denen bir şey var orda socket_pct misal 4 yaptn o iteme en fazla 4 tane taş eklenir oda config görevini görür ayrıyetten config kodları oluşturmak saçma olur bence kardeşim 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)