Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hayır öyle bir soruna hiç rastlamadım![]()
Bunun 4 Taşını Paylasabilirmisin Hepsi Sorunluydu

6 taş sistemi yapıp item proto ayarlarken misal runik kılıcı 6 yerine oraya 4 yazsan 4 taş eklenirBunun 4 Taşını Paylasabilirmisin Hepsi Sorunluydu![]()
illa 4 taş sistemi istiyorsan socket4, socket5, leri silip build et %ld %ld 2 tanede bundan sileceksin clientmanager.cpp te

6 taş sistemi yapıp item proto ayarlarken misal runik kılıcı 6 yerine oraya 4 yazsan 4 taş eklenir
illa 4 taş sistemi istiyorsan socket4, socket5, leri silip build et %ld %ld 2 tanede bundan sileceksin clientmanager.cpp te![]()
Aklım Karışır Sen Yİnede paylasta 4taşı belki herkesin işine yarar
6tas isticeklerini sanmıyorum öyle böyle degl cok abartı 
şimdi 4 taş sistemini paylaşsam bu konu buraya sığmayacak bunun aynısı kadar bi konu bişi değişmiyor yani.ayrıca 6 taş Wolfmanlı serverleri düşünerek hesapladım söylediğim gibi 6 taş sistemi yapılır isteyen 4 yapar isteyen 5 item protoda socket_pct ayarlarlar olur biter basit bir şey.Aklım Karışır Sen Yİnede paylasta 4taşı belki herkesin işine yarar6tas isticeklerini sanmıyorum öyle böyle degl cok abartı
![]()
şimdi 4 taş sistemini paylaşsam bu konu buraya sığmayacak bunun aynısı kadar bi konu bişi değişmiyor yani.ayrıca 6 taş Wolfmanlı serverleri düşünerek hesapladım söylediğim gibi 6 taş sistemi yapılır isteyen 4 yapar isteyen 5 item protoda socket_pct ayarlarlar olur biter basit bir şey.
Benim files wolfman yok sorun olurmu ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)