[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[C++]6 Taş Sistemi Sorunlar Fixed

6 taş sistemi yapıp item proto ayarlarken misal runik kılıcı 6 yerine oraya 4 yazsan 4 taş eklenir
illa 4 taş sistemi istiyorsan socket4, socket5, leri silip build et %ld %ld 2 tanede bundan sileceksin clientmanager.cpp te :)

Aklım Karışır Sen Yİnede paylasta 4taşı belki herkesin işine yarar ;) 6tas isticeklerini sanmıyorum öyle böyle degl cok abartı :)

Aklım Karışır Sen Yİnede paylasta 4taşı belki herkesin işine yarar ;) 6tas isticeklerini sanmıyorum öyle böyle degl cok abartı :)
şimdi 4 taş sistemini paylaşsam bu konu buraya sığmayacak bunun aynısı kadar bi konu bişi değişmiyor yani.ayrıca 6 taş Wolfmanlı serverleri düşünerek hesapladım söylediğim gibi 6 taş sistemi yapılır isteyen 4 yapar isteyen 5 item protoda socket_pct ayarlarlar olur biter basit bir şey.

şimdi 4 taş sistemini paylaşsam bu konu buraya sığmayacak bunun aynısı kadar bi konu bişi değişmiyor yani.ayrıca 6 taş Wolfmanlı serverleri düşünerek hesapladım söylediğim gibi 6 taş sistemi yapılır isteyen 4 yapar isteyen 5 item protoda socket_pct ayarlarlar olur biter basit bir şey.

Benim files wolfman yok sorun olurmu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri