Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Panel Güzel olmus tebrikler.
Çoğu kişinin aradığı ve bulamadı mhms temaları.
Yalnız bilmeyenler için söyleyim bu panelin çalışması için ilk önce MHMS Panelini kurmanız gerekmekte.
MHMS Paneli BuLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.İndirebilirsiniz.
Şimdi gelelim kuruluma indirdiğiniz temayı MHMS Panelinin kurulu olduğu yerdeki temalar klasörüne atmalısınız.
Daha sonra admin panelinize girerek " M2-Hero " ismindeki temayı seçiyorsunuz,
Logo psd'si içindedir.
![]()
İndirme Linkleri
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total Sonucu
Logo Yazı Fontu Linkleri
Virüs Total Sonucu
Üyelerden Bu Tür Paylaşımlar Sevindiriyor Teşekkürler

Size attığım dosyayı kendim kullandım ve çalışıyor. Nasıl bi mantık yürütüyorsunuz acaba. Sorunsuz olduğu kanıtlı bir şey eğer hata alıyorsa biri sorun o kişidedir.
Konunun altında Yapamayan mesaj atsın vs. birşey yazmadım fakat yardımcı olmaya çalıştım. Fakat sizin gibi konu hortlayanlar sayesinde destek vermekten de vazgeçtim. En azından biz yaptığımıza yaptık deriz. Her bulduğu şeye ben yaptım demeyiz !!
Hadi kolay gelsin. İsteyen indirir kullanır hata alıyorsan AsiLZade0212 buna mesaj atın adam prof. yapsın size
Gevezelik yapma işine bakk
Kendini bir şey biliyor sanıp bilmeyen edit/// gibisiniz. Şuan hata alıyorum diyen kişilerin databaseyi yanlış yüklediği kesin. Özel mesaj atanın hatasını çözdüm ve database hatasıymış. Fazla laga luga yapıp konuyu hortlamazsan sevinirim.Gevezelik yapma işine bakk
xxerdo
Bu Kişinin konumu hortlamasından rahatsız oluyorum. Gereken işlemi yaparmısınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkurler.Panel Güzel olmus tebrikler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)