HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ğ
Tamam Mj bakarsan sevinirim acil
Doğru Söyliyorsun hata Senden kaynaklı Değildir Her Kezin Öyle Bende Kurdum Şuanda Ayni Sorun .D
Doğru Söyliyorsun hata Senden kaynaklı Değildir Her Kezin Öyle Bende Kurdum Şuanda Ayni Sorun .D
Tema'da Herhangi bi sorun yoktur. Mhms veri tabanını doğru yüklediğinizden emin olunuz. Yanlış işlem yaparsanız hata alırsınız.
![]()
Tema'da Herhangi bi sorun yoktur. Mhms veri tabanını doğru yüklediğinizden emin olunuz. Yanlış işlem yaparsanız hata alırsınız.
Püff
Millete Destek Verdiğmiiz Mhms Panelinde Nasıl Bir Hata Düşünüyorsun
Paneli Tekrar İndir Bir Dene Tekrar Bir Hata 2 kişide Birden Olmaz İyi Günler..Size attığım dosyayı kendim kullandım ve çalışıyor. Nasıl bi mantık yürütüyorsunuz acaba. Sorunsuz olduğu kanıtlı bir şey eğer hata alıyorsa biri sorun o kişidedir.PüffMillete Destek Verdiğmiiz Mhms Panelinde Nasıl Bir Hata Düşünüyorsun
Paneli Tekrar İndir Bir Dene Tekrar Bir Hata 2 kişide Birden Olmaz İyi Günler..
Konunun altında Yapamayan mesaj atsın vs. birşey yazmadım fakat yardımcı olmaya çalıştım. Fakat sizin gibi konu hortlayanlar sayesinde destek vermekten de vazgeçtim. En azından biz yaptığımıza yaptık deriz. Her bulduğu şeye ben yaptım demeyiz !!
Hadi kolay gelsin. İsteyen indirir kullanır hata alıyorsan AsiLZade0212 buna mesaj atın adam prof. yapsın size
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)