Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ya bu nesne market ne zaman açılcak 25 kristal vardı cumartesi günü silindi carımdan market kapalıydı bu günde kontor yükledim 25 kristal
toplam 50 kristal olması lazım 0 yazıo nagapcam ya .........
cevap verin
cevap verin
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
ya bu nesne market ne zaman açılcak 25 kristal vardı cumartesi günü silindi carımdan market kapalıydı bu günde kontor yükledim 25 kristal
cevap verin
Karakter adınız ve oynadığınız sunucu nedir
cevap verin
Karakter adınız ve oynadığınız sunucu nedir
shorty acil ad ve sv dsormustun seni bekliorum facebookdanda mesaj geldi sizden ilgileniosunuz ama sorunu hala çözemedik sadece mesajlarıma cevap veirosunuz acele edebilirmisiniz 50 kristal kaybımvar toplam 60 tl çöpe giti acil cevap verin
shorty acil ad ve sv dsormustun seni bekliorum facebookdanda mesaj geldi sizden ilgileniosunuz ama sorunu hala çözemedik sadece mesajlarıma cevap veirosunuz acele edebilirmisiniz 50 kristal kaybımvar toplam 60 tl çöpe giti acil cevap verin
Merhaba,
Burada tek sorunu olan siz değilsiniz , paranızın biyere gittiği yok.İlgili yetkili size sorunu hallettiğinde geri dönüş yapacaktır.Sabredip sürekli konu açmayıp tek konu üzerinden takip ederseniz seviniriz.Anlayışınız için teşekkür ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)