TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Lütfen Ban Affı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan feritdarcan35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 518
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feritdarcan35

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba. Ben Ely#3 yani şu anki Pidge oyuncusuyum. Geçen sene yazın hesabım ban yedi. Hesap adı xBeYazGoLGex . Son 2 sene ban kalmış. Ban yediğimden beridir birkaç tane BAN AFFI gelmiş fakat hesabım açılmamış. Biliyorum tüm hesaplar açılacak diye bir kural yok. Fakat suçu hırsızlık olmayanların banı açılmıştır yazıyordu. Benim suçun oyun İçi bug kullanımıydı. Buna rağmen açılmamasına üzüldüğümü söylemek isterim. Ban yediğimden beri Metin2 oynamıyorum. Eğer 1 Ocak 2016'da BAN AFFI gelirse lütfen hesabımın banını kaldırın. Hesap adı: xBeYazGoLGex

Merhaba. Ben Ely#3 yani şu anki Pidge oyuncusuyum. Geçen sene yazın hesabım ban yedi. Hesap adı xBeYazGoLGex . Son 2 sene ban kalmış. Ban yediğimden beridir birkaç tane BAN AFFI gelmiş fakat hesabım açılmamış. Biliyorum tüm hesaplar açılacak diye bir kural yok. Fakat suçu hırsızlık olmayanların banı açılmıştır yazıyordu. Benim suçun oyun İçi bug kullanımıydı. Buna rağmen açılmamasına üzüldüğümü söylemek isterim. Ban yediğimden beri Metin2 oynamıyorum. Eğer 1 Ocak 2016'da BAN AFFI gelirse lütfen hesabımın banını kaldırın. Hesap adı: xBeYazGoLGex

Hesabınız ağır bi suçtan ban yemediyse ve ban affı gelirse açılabilir. @dragonmetin2;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri