- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba. Ben Ely#3 yani şu anki Pidge oyuncusuyum. Geçen sene yazın hesabım ban yedi. Hesap adı xBeYazGoLGex . Son 2 sene ban kalmış. Ban yediğimden beridir birkaç tane BAN AFFI gelmiş fakat hesabım açılmamış. Biliyorum tüm hesaplar açılacak diye bir kural yok. Fakat suçu hırsızlık olmayanların banı açılmıştır yazıyordu. Benim suçun oyun İçi bug kullanımıydı. Buna rağmen açılmamasına üzüldüğümü söylemek isterim. Ban yediğimden beri Metin2 oynamıyorum. Eğer 1 Ocak 2016'da BAN AFFI gelirse lütfen hesabımın banını kaldırın. Hesap adı: xBeYazGoLGex
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Merhaba. Ben Ely#3 yani şu anki Pidge oyuncusuyum. Geçen sene yazın hesabım ban yedi. Hesap adı xBeYazGoLGex . Son 2 sene ban kalmış. Ban yediğimden beridir birkaç tane BAN AFFI gelmiş fakat hesabım açılmamış. Biliyorum tüm hesaplar açılacak diye bir kural yok. Fakat suçu hırsızlık olmayanların banı açılmıştır yazıyordu. Benim suçun oyun İçi bug kullanımıydı. Buna rağmen açılmamasına üzüldüğümü söylemek isterim. Ban yediğimden beri Metin2 oynamıyorum. Eğer 1 Ocak 2016'da BAN AFFI gelirse lütfen hesabımın banını kaldırın. Hesap adı: xBeYazGoLGex
Hesabınız ağır bi suçtan ban yemediyse ve ban affı gelirse açılabilir. @dragonmetin2;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,508
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,514
- DevLira
- 0
Henüz ban affı yok olursa http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/ duyururuz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...