InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Geniş Kılavuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedSimsek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

RedSimsek

Level 5
TM Üye
Konular
95
Reaksiyon Skoru
43
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ÇAR SOYULAMLARINA DİKKAT!
Bir bilgisayar kullanmasını bilen ve bunu Online oyun oynayarak yapan kişiler Salak değildir hesablarını soyduranlar bile .Hesablarını soyduranlar "Sadece tembel, kısa süre içerisinde bir şeyler elde edebiliyim diye çabalayan insanlar " dır.

Sizlere Bunlar Nasıl Oluyor , Neden iftira alıyoruz, Neden Akıllanmıyorsunuz, Neden iftira ediyorlar hepsini tek tek anlatacağıım. Sadece bize Saygınız var ise sonuna kadar okuyup, yorum yapmanızı ve arkadaşlarınıza göstermenizi istiyorum.

Böyle bir haberi müşterilermin şüpheli davranışlar , rakiplerimin iftiraları , charı soyulmus akılsızca düşünüp bize sizden ürün aldım M aldım siz soydunuz beni diyen müşterilerim için yazıyorum..

Bir Char Nasıl Soyulur, ya da Nasıl soyulamaz ; Sizlere önce bunu açıklayayım
Yaklaşık 6 saattir internet üzerinde 100 ün üzerinde forum sitelerinde dolaşıp , kendi bilgilerimide katarak size maddeleştirdim.
1-Char soyulmaları genelde 2 sekilde olur
a) Oyun içersinde
b) Hesap bilgilerinize ulaşarak

Oyun içersinde nasıl soyarlar ?
Gelen oyun içersindeki Pm (mesaj) size oyunda sıfıra indirebilir. Nasılmı ? Adamlar ustalaşmış , meslekleri hırsızlık bunların, insandan ,insanın ince zaaflarını kullanarak yapıyorlar herşeyi.

Ne mi Yapıyorlar Oyun da ?
Size Pm ler genelde Bu şekilde geliyor
1-Oyun oynarken size devamlı söyle bir pm gelir "sana gm nin msn sini vereyim mi" Buna inanmayın bu çarınızı soymak için yapılan bir kandırmacadır.
2-Pazarda gezerken gmyardımcısı isimli biri size pm atar "hakkınızda şikayet var lütfen belirttiğimiz yere gelin" diye oraya vardıgınızda sizden kontrol amaçlı itemlerinizi ister veririseniz geçmiş olsun çünkü oyun sisteminde gm yardımcısı diye bir şey yok ve gm sizden itemlerinizi istemez.bu sadece dolandırıcıların bir hilesi okadar.
2-Pazarda gezerken gmyardımcısı isimli biri size pm atar "hakkınızda şikayet var lütfen belirttiğimiz yere gelin" diye oraya vardıgınızda sizden kontrol amaçlı itemlerinizi ister veririseniz geçmiş olsun çünkü oyun sisteminde gm yardımcısı diye bir şey yok ve gm sizden itemlerinizi istemez.bu sadece dolandırıcıların bir hilesi okadar.
3-Tanımadığınız kişilerle asla ticaret yapmayın bazı uyanıklar ticaret hilesiyle birden tüm itemlerinizi kendi çarına aktarabilir.O yüzden tanımadığınız bir kişiyle ticaret yapmanız gerekiyorsa pazar kurun ticaretinizi o şekilde yapın.
4-yine hilecilerin bir başka çar soyma yöntemi ise "gm item dağıtıyor" eğer kanarsanız yine geçmiş olsun çünkü soyulmaya adaysınız.
5- Hilecilerin en büyük numarası isim hilesi oyunda özelliklede yüksel lwlseniz kimlerle takıldıgınız arkadaş oldugunuz dikkat çeker o kişinin ismine yakın bir car açıp örnek arkadasınızın adı west-w yerine cift v koyup v vest(vvest) şeklinde kılıçına bir bakayım diye ticeret yollar dikkat etmezseniz ve ticereti onaylarsanız itemiz gitti demektir.

Hesabınıza Nasıl mı Ulaşıyorlar
1- Bir Gm Ya da kendimizden örnek verirsek Kolaypremium Yetkilisi hiz bir zaman Hesap adı ve Şifrenizi sizden istemez. Ama malesef oyunda bunlar olmaktadır özellikle Gm id ve şifre istemesi
2- En önemlisi Kullandığınız Hile programları . Her yerden hile programı indiriyorsunuz ve kullanıyorsunuz kısa zaman içersinde oyunda bir yerlere gelebilmek için . Bu oyun Niçin var arkadaşlar Köpek kesmek keyifli değilmi , Boz ayı kesmek keyifli değilmi 3 günde 70 lvl mı olacagım diyorsun . Ben de bir oyuncuyum Hileyle 70-80-80 level olmus oyuncuya kaileye bile almam yürü git emek hırsızı derim. 90 level olduysan bunu klavyenin hakkıyla vermelisinki insanlar sana " Bak xxx char bu durumu bu sekilde geldi " diye . Seni 90 level olmak mutlu etmiyecektir , bu söylenenler mutlu edecektir. Bir kişinin bile charına 80 levele hile ile geldi demesi senin karakterini gösterir zaten.

Gelelim Hile programlarına .
Arkadaşlar "Kim Babasının Hayrına iş Yapar" Buna cevap verin ki hele bir program yazıyorsun saatlerini günlerini alıyorsun amacı yardımcı olarak görünmek sadece . Sen bir program geliştirdin bunu paylaşırmısın , girersin oyuna bu programla kendi charını kasarsın para toplarsın oyunda en başı birinciliğe oynarsın . Bu doğru evet ama bu programı yazıp dağıtanın amacı farklı bir kere çünkü bilgisayarına bir "exe" dosya yüklüyorsun. Sen bu yüklediğin dosyayla kişi Hesap Adı ve Şifrene ulaşıp seni gözetim altında tutup üzerinde değerli bir item , oyun parası olduğunda soyuyor . Bu programlar ne kadar sizin kısa yoldan belli bir levele seviyeye gelmek istemenizi sağlasada emeğinizi charınızda değerli bir şey bulana kadar belki 100 sefer girerek kontrol etmektedir sizin haberiniz olmadan.
3- Bu acı bi durum ama gerçek ve yaşanmış şeylerdir. Kimse diyemez benim arkadaşım bir hırsız . Sizi soyabilecek bu oyunu oynayan arkadaşlarınız da olabilir ve olacaktır muhakkak . Bir flashdiskten , size msn mail yoluyla attığı herhangi resim ,zipli dosyalarla ya da bilgisayarınızı bizzat kullanıp içersine yerleştirdiği keyloger (şifre çalma programı) ile bunu yapabilir .
4- Bir internet cafe de oyuna girmeniz . Bu şekilde de soyulabilirsiniz. Bakın şunu demiyorum internet cafeciler hırsız diye . Bir cafe sahibi bunu zaten hiç bir zaman yapmaz. Bende 6 sene cafe işlettim zamanında benim çevremde murat heşe cafesine gelen müşterilerini soyuyor derse kimsenin suratına bakamazdım ve eminimki meslektaşlarım da buna katılıyordur. Cafeleri Charları soymak için kullanan Hırsızlar var . Bu nasılmı oluyor Deepfreeze ve ya benzeri programlara sakın güvenmeyin . Bunu aşan yazılımlar bu tür programların çıktıktan bir birbuçuk ay sonra herkesin eline ulaşmıştır. Adam uyanık gidiyor bir cafeye deepfree zi aşan bir program hergün farklı pc ye oturarak yüklüyor ve keylogeri yerleştirıyor . Cafecinin haberi yok bundan ama ne yapabilir o da ekmek parası peşinde her gelen müşterisine bir güvenle yaklaşıyor .

Hırsızların yöntemleri bu şekilde arkadaşlar . Bunların başka bir yöntemleri yok , çünkü size ancak bu sekilde ulaşabilirler sadece. Ama biz ne yapacağız bunlara göz mü yumduracağız. Hayır tabiki de

Hesap Güvenliğimiz için yapmamız gerekenler

Hiçbirzaman ID ve şifrenizi paylaşmayın. Şifrenizi düzenli olarak değiştirin. Şifrenin eski kalması ID hırsızlığına yol açabilir ve şifreyi değiştirmek ID hırsızlığı şansını azaltır.

- Windows güncellemelerini mutlaka yükleyin.. Hacklenme ve öteki saldırılar genellikle windows açıklarından yapılmaktadır, bu yüzden windowsu güncellemek çok önemlidir.

- Hiçbir zaman güvenmediginiz ve virüs taramasından geçmemiş bot veya herhangi bir yasak program kullanmayın çünkü bu programlara ID' nizi çalabilen virüs veya spyware eklenmiş olabilir.

- Forumlarda ulu ortaya msn,mail adresinizi yazıpda hacklenmeye karşı açık kapı bırakmayınız..
Hiçbirzaman ID ve şifrenizi paylaşmayın. Şifrenizi düzenli olarak değiştirin. Şifrenin eski kalması ID hırsızlığına yol açabilir ve şifreyi değiştirmek ID hırsızlığı şansını azaltır.

- Windows güncellemelerini mutlaka yükleyin.. Hacklenme ve öteki saldırılar genellikle windows açıklarından yapılmaktadır, bu yüzden windowsu güncellemek çok önemlidir.

- Hiçbir zaman güvenmediginiz ve virüs taramasından geçmemiş bot veya herhangi bir yasak program kullanmayın çünkü bu programlara ID' nizi çalabilen virüs veya spyware eklenmiş olabilir.

- Forumlarda ulu ortaya msn,mail adresinizi yazıpda hacklenmeye karşı açık kapı bırakmayınız..

- Metin2 oyununa girmeden önce bilgisayarınızı resetleyin (özellikle kafelerde) Eğer birkaç kişinin birlikte kullandığı bir bilgisayarda oynuyor iseniz oyuna girmeden önce mutlaka resetleyin, bu sizin şifrenizi çalmaya çalışanları yanıltacak oyundaki performansınızı (bilgisayarın performansı, hızı yani) artıracaktır.

- Koruma programları MUTLAKA kurulmalı ve kullanılmalıdır.

- Güvenilir olmayan sitelere girip hackerların hedefi haline gelmeyin.

- Indirdiginiz dosyalarin uzantilarina dikkat edin.

- Şifrenizi her zaman harf ve rakamlardan oluşturun.

- Ayrica deneme surumu olan antivirus programlarini bilgisayariniza yuklemeyin bunlar suresi dolunca bilgisayarinizda arka kapilar acar.

- Ayni login ID ve password'u (sifre), cesitli yer ve hizmetler icin kullanmayin. Ornegin, bir fan forumunda, oyunumuzda ve forumumuzda kullandiginiz ayni login bilgisini kullanmayin.

- Tahmin edilmesi kolay sifre kullanmayin. 12345 ve ABCDE gibi ardisik yapilardan her sekilde kacinin. Sayi ve harflerin karisimi, sifrenizin guvenligini daha fazla garantiye alacaktir.

- Msn'den size gelen bilmediginiz linkleri tıklamayınız ve asla exe,bat,jpg şeklinde dosyaları kabul etmeyip, size gelen dosyaları mutlaka virüs taramasından geçiriniz.

Eğerki soyulduk bundan sonra ne yapmamız lazım.

- Bilgisayarınıza Format atmak ( Hiç bir dosya kalmayacak şekilde Harddiskin tümünü temizlemek)
-Bir lisanslı virus programı satın alıp bilgisayarınıza kurmalısınız
-Hesabınızın şifrenizi temiz bilgisayarınızda değiştiriniz
-Hiç bir hile programı kullanmayınız artık

Size çok uzun şeyler yazdım ama hepsi gerekli ve önemli şeyler . Kiminiz okuyacak , kiminiz ben kendime güveniyorum diyecek , kiminiz beni kimse soyamaz diyecek. Bende bunları diyordum 4 senedir oyun sektöründe satış yapıyorum karakterlerimde bir sürü oyun parası yüklü ama beni kimse soyamaz derdim . Ben de Soyuldum hemde 2 hafta önce bu haber belki bazıları için geçmiş olsun der kimileri için de oh canıma değsin deyip sevindirir . Metin2 Karakterlerim deki stokladığım M ler, Knight online oyunundaki stokladığım Gb ler , Silkroad oyunundaki hesablarımdaki Gold lar, Karahanonline oyuundaki hesaplarımda bulunan oyun paraları hepsi sıfıra indi bir gece de. Neden mi , Nasıl mı oldu hepsi sizlere bu yazdıklarıma uymamaktan. Bilgisayarıma keyloger yiyerek bu oldu.

Simdi böyle bir haberi neden yazdım . Tabi ki esas amacım sizlerin soyulmaması ama diğer bir yandan beni çok üzen müşterilerimin bana şüpheli davranışları, soyulanların sizden M aldım hemen soyuldum deyip bize veryansım etmeleri, ya da rakiplerimizn attığı iftiralar için yazdım.

Kolaypremium ekibi eğer bunları yapıyorsa sizleri soyuyordur
1- Hesap id ve şifrenizimi istiyoruz , sizlere ürünlerinizi teslim etmek için
2- Sizlere Msn üzerinden bir dosya , link mi gönderiyoruz ?
3- Kolaypremium.com sitesinden bir hile programı mı indiyorsunuz
4- Bizim sitemizden bir dosyamı indiriyorsunuz
( Dosyalar bölümümüzde bulunan linkler hepsi oyun firmalarının sitelerinde verdiği linklerdir)
5-Size M teslim ederken ticaret ile mi yapıyoruz bunu.

Sizin Kolaypremium ile yaptığınız sadece "canlı destek hattı" ya da msn üzerinde bizimle konuşmak , bizim sitemize üye olmak ve aldığınız oyun parasını kurduğunuz pazar ile teslim almak.

Kusura bakmayın arkadaslar bir insan bir siteye üye olmakla soyulmaz, pazar kurarak soyulmaz, msnden konuşmakla soyulmaz.
Rakiplerimiz ne mi diyor çok rahat bir şekilde iftira atabiliyorlar . Konuşmak serbest herkese arkadaşlar ama bunları lütfen dürüst şekilde yapalım . Kazandığınız üç kuruş varsa bunu baskaşına leke atarak olmasın , gelin o kazandığınızı çöpe atın ben karımı sizinle bölüşürüm
Ne mi Diyorlar .
"M alıcısı
Sizde xx server 1M fiyatı ne kadar?
"Satıcı Rakip Firma
xx serverinde 1M fiyatı 2 TL
M alıcısı
Hmm sağol arkadaşım ama Kolaypremium da 0.6 TL
"Satıcı Rakip Firma
Git ordan al M de charın soyulsun . Neden ucuz satıyorlar sanıyorsun herkesı soyuyorlar soydukları itemleri satıp M e çeviriyorlar

Böyle diyologlar geçiyor hep.

Neden mi size ürün satabilmek için bizi kötülüyorlar.
Yakalanılan diyaloglar hakkında bunları yapan satıcılar savcılığa tek tek verilmektedir ki . Şahsım tarafından 2 dilekçe verdim.

Ey Oyuncu eğer soyulduysan bu sorunu önce kendin de ara . Kendini bir süz yaptıklarını ve yapmadıklarını say tek tek sonra neden soyuldum diye anlarsın..

Diyorumki
-Bir kişi Kolaypremium beni soydu diye kanıtlıyabilirse eğer ürün aldıysa ona aldığının 100 katını vereceğim . Eğer ürün almadıysa ona Kolaypremium.com sitesini vereceğim .

Ben bir hırsızsam siz bunu kanıtladıysanız benim Kolaypremium adı altında işim olmaz cezamı da çekerim.

Ama bir kişi bana msn den , telefondan , canlı destek ten , facebooktan , forum sitelerinden siz beni soydunuz bana bunu yaptınız derseniz ve bunu kanıtlayamazsanız ben her türlü kayıdı alıyorum burada ertesi gün dilekçe ile savcılığa veriyorum..

Okuyup Yorumunuzu Yazmanızı Istıyorum Sizden ki Eğer Bize Saygınız varsa ..

ARKADAŞLAR BUDA BİR EJDER PARASI SATAN ARKADAŞIMIZIIN YAZISI BİZLERE FAYDASI DOKUNABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.

LVL E GÖRE KASILMA YERLERİ
Lvl - Yer

1 : %0-%50 exp arasi tek slot yabani köpek
1 : %50-%100 exp arasi 2 veya 3 slot yabani köpek
2 : Görevinizi yapip zirhinizi alın ve aç kurtlarda kasılın.
3 : Mavi-Aç mavi kurtlarda kasılın iyi exp gelir
4 : Biyolog görevi yapin ve +3 0 lvl silahınızı alın.
4 : 4 Slot Aç alfa kurt yada tek slot yaban domuzu kesin
5 : Kendinize güveniyorsaniz aç gri kurtlarda kasılın
(Bu lvllerde mu-rang gibi mini boss kesin +4 item düşer)
6 :Yine biyolog görevini yapin ve size +3 zırhınızı verecek
7 :Artık yeterli paranız oldu gidin kaskı ve kalkanı + basın.
8 :Aç alfa gri kurt kesmeyi deneyin keserseniz iyi exp gelir
9 :Görevlerinizin hepsini bitirin ve Aç afa gri kurt kesin...
10 :Artık aç ayı yada ayı kesmeye başlıyalım...
11 :3 slot Aç kırmızı yaban domuzu kesin...
12 :Bu lvlde Ya tek slot aç boz ayı yada 2 slot ayı kesin.
13 :2. köye gidin ve beyaz yeminlilerde kasılın.
14 :2. köyde beyaz yeminli....
15 :2. köyde beyaz yeminli....
16 :2. köyde siyah rüzgar okçuları kesin.
17 :2.köyde siyah rüzgar delisi kesin...
18 :Artık paramız olmuştur.+5 kaplan alınır deyin ve
samarrada iseniz 40-50k arası bişedir...
18 :1. köyde isimsiz çiçeklerde mi-jung,se-rang,eun-jung
kesin aşırı derecede pot çıkıyor...
19 :2. köye siyah rüzgar slotları kesin...
20 :Köy gardiyanından mi-jung görevi alın ve mi-jung kesin.
21 :Bu görev gümüş bilezik veriyor 100k dan satın yada + basın.
22 :Artık 2. köyde jon-h kesin değerli taş parçası çıkar.
23 :Bu lvlde maymun zindanına gidin at madalyonu çıkar.
24 :Bol slotlu yabani deli kesin ......
25 :Bu lvl de savaş tırpanı alın ve +4 basın..
25 :Pha-h filan kesin güzel exp gelir.
26 :Azıcık ucundan mahon filan kesebilirsiniz...
27 :Bu lvlde orklarda kasılın iyi exp gelir...
28 :Aynen ork kesin iyi exp kaynağı....
29 :Aynen devam
30 :3 slot ork toplayıp kesmeye çalışın okçuysanız so ya gidin...
31 :3 slot ork toplayın yine...
32 :2. köyde 10-15 slot çıkan yerler var orayı bulun
ve hepsini toplayıp kesin iyi exp gelir...
33 :Bu zor bir lvl çünkü 34 lvl zırh için sabırsısız...
34 :Oh be gidin sizi so alırlarsa kasılın almazlarsa ks yapın[Linkleri yada Resimleri sadece kayıtlı üyeler görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]
35 :Aşılması kolay bi lvl çünkü loncanız olur ve sizi kasarlar..
36 :36 lvl silahınızı silah satıcısından alın...
37 :Bu lvli 1 günde aşabilirsiniz çünkü so ya alırlar..
38 :Bu lvlin görevi zordur ama güzel item verir.
39 :Bu lvl aştığınızda hiç sorununuz kalmıyacak.
40 :40 lvl silahı alın ve şeytan kulesi yada siyah orklarda kasılın...
41 :Şeytan kulesinde kasılın dakka başı 60 lvl silah düşer...
42 :42 lvl zırhınızı alın ve + basın istediğiniz kadar(min.+4)
43 :Yeşimtaşı ayakkabınızı giyin exp bonus verir..
44 :Şeytan kulesinde devam...
45 :45 lvl silahınızı alın ve şeytan kulesinde devam edin..
46 :Göreviniz kaldıysa itinayla yapın...
47 :3 slot siyah ork kesmeye çalışın ork dişi çıkar..
48 :Yanınızda dönüşüm küresi bulundurun ve siyah ork kesin..
49 :Ork reisi çıkarsa kesin eğer canı gitmiosa dönüşün..
50 :Örümcek zindanı idealdir bu lvl için....
52 :Örümcek zindanı kolay gelsin...
53 :Ölümceekk jindanı
54 :Aynen öle örümcek zindanı....
55 :Kraliçe örümcek kesmeyi deneyin %60 kesersiniz dönüşerek..
56 :Artık süper bi charınız oldu gidin doyum paper a...
57 : Doyum paper
58 : Doymuyum paper
59 :Şeytan kulesindeki tüm slotları çekip kesin...
60 :2. kata çıkın orda canavarlar otomatik saldırır pelerin gibi...
61 :61 lvl zırhınızı giyin ve örümcek zindanına hücuum...
62 :Örümcek zindanında bol slotlu bir şekilde
63 :Bol bol slotlu bir şekilde örümcek zindanında
64 :Örümcek zindanı 2. kata geçiş yapın.
65 :Artık herşeyi kesersiniz istediğiniz gibi kasılın..

GÜZEL İTMLER NEYDEN DÜŞER?

Dolunay Kılıcı:(en önemlisi :D)
Vahşi Uzman, Vahşi Asker, Vahşi Okçu

Kırmızı Demir Pala:
Mistik Arahan Reisi, Mistik Arahan Savaşçı, Mistik Fanatik

Sonbahar Yelpazesi:
Akrep Okçu, Akrep Adam, Gölge Metini

Antik Çan:

Siyah Yaprak Hançeri:
Vahşi Deli, Vahşi Asker

Geyik Boynuzu Yay:
Vahşi Okçu

70 - 75 Level Silahlar:
Azrail

48 Level Zırhları:
Örümcek Zindanı (agresif olmayan pençe ve asker örümcekler)
Nadiren Tapınağın üst katları (4, 5, 6)
Nadiren Dağdaki Buz Golemleri

54 Level Zırhları:
Hayalet Ormanındaki Orman Perileri ve Ma-An Metini
Ork Reisinin Sandığı, Nadiren Kraliçe Örümcek Sandığı, BOSS Maymun General

61 Level Zırhları:
Ateş Kralı Sandığı, Kraliçe Örümcek Sandığı, Dokuz Kuyruk Sandığı
85 level üstü metinler
Kızıl Ormandaki agresif Kırmızı Söğütler

66 Level Zırhları:
Bin Savaşçı, Kırmızı Kötü Ağaç, Azrail

Beşgen Kalkan:
Altın sandık, Gümüş sandık (Özellikle + olan sandıklar), Lanetli Ayı

Siyah Yuvarlak Kalkan:
Yılan Okçu, Yılan Kılıççı, Altın Sandık, Gölge Metini

61 Level Kalkanları:
Örümcek Zindanı 2 nci Kat, Yılan Okçu, Yılan Kılıççı, Çöl Haydutu

At Madalyonu:
Levele göre her maymun zindanında değişiklilik gösterir

20/45 Level Arası:
İkinci Köy, Kolay Maymun zindanı, genellikle atıcı maymunlar.

45/50 Level Arası:
Çölün alt tarafındaki, Normal Maymun zindanı, genellikle atıcı maymunlar.

50 Level üstü:
Çölün orta tarafındaki, Zor Maymun zindanı, genellikle altın maymunlar.

K.Maymun Zindanı Bitkisi
İkinci Köy, Kolay Maymun zindanı sonunda, abide odasındaki Kaya Maymun

N.Maymun Zindanı Bitkisi
Çölün alt tarafındaki, Normal Maymun zindanı sonundaki Kaya Maymunlar

Z.Maymun Zindanı Bitkisi
Çölün orta tarafındaki, Zor Maymun zindanı sonundaki odada Maymun Lordu

Kutsama Kağıdı
Altın Sandık, Gümüş Sandık, Boss sandıkları
Lolipop, Çukulata, Sarı Gül, Kırmızı Gül
80 level üstü metinler (nadiren düşük level metinler)

Demirci Taşı (Kesin Bilgi Değil)
Altın Sandık, Boss sandıkları

Shiriken+
Vahşi Okçu, Vahşi Deli, Vahşi Asker
Altın Sandık, Gümüş Sandık, Boss sandıkları

Değerli Taş Parçası
Jon-H, Jak-To

Bayrak
Yabani Okçu, Güçlü Yabani Okçu

Paslı Bıçak
Gu-Ryung, Pha-H

Shiriken
Yabani Okçu, Yabani Piyade, Yabani Uşak

Kırık Porselen
To-Su, Kyuk-

Yıpranmış Siyah Üniforma / Siyah Üniforma+
Siyah Rüzgar Delisi, Yabani Piyade, Siyah Rüzgar Okçusu
To-Su, Kyuk-

Kılçık
Balıklar sağ tıklandığın ölür, kaybolur yada kılçık olur

İstiridye
Sudak Balığı (Balık ölebilir, kılçık olabilir yada kaybolur, istiridye kesin değildir)

Beyaz İnci
İstiridye (boş çıkabilir yada taş parçası olabilir, inci kesin değildir)

Mavi İnci

Kankırmızı İnci

Ork Muskası / Ork Muskası+
Elit Ork, Elit Ork Savaşçı (Cesur olanlardan da düşmektedir)

Ork Dişi / Ork Dişi+ (+sız diş biyolog görevidir)
Siyah Ork, Siyah Ork Devi, Ork

Başlangıç El Kitabı / Başlangıç El Kitabı+
Mistik Arahan slotları

Bilinmeyen Tılsım / Bilinmeyen Tılsım+
Elit Mistikler (Tapınağın içersinde)
Vahşi Arahanlar (Savaşçı, Reis, Fanatik... vs)

Lanet Kitabı / Lanet Kitabı+ (+sız kitap biyolog görevidir)
Elit Mistikler (Tapınağın içersinde)
Vahşi Mistikler (Savaşçı, Reis, Albay, Fanatik... vs)

Bilinmeyen İlaç / Bilinmeyen İlaç+
Hastalıklı İnsanlar, Dayanıklılık Metini

Sargı Bezi / Sargı Bezi+
Hastalıklı İnsanlar, Dayanıklılık Metini

Yılan Kuyruğu / Yılan Kuyruğu+
Yılan Okçu, Yılan Kılıççı, Gölge Metini

Akrep Kuyruğu / Akrep Kuyruğu+
Kral Akrep, Ruh Metini, Gölge Metini

Akrep İğnesi

Örümcek Bacakları
Çöldeki Pençe ve Asker Örümcekler
Zindandaki agresif olmayan Pençe ve Asker Örümcekleri

Örümcek Gözleri
Bütün Örümcek Slotları

Örümceğin Zehir Kesesi
Bütün Örümcek Slotları

Örümcek Yumurta Kesesi
Bütün Örümcek Slotları

Yüz Kremi
Sea-Rang

Süslü Saç Tokası
Beyaz Yeminliler, Gümüş Sandık, Siyah Metin

Çile
Beyaz Yeminliler, Siyah Metin

Kırmızı Domuz Kuyruğu Kurdele / Kırmızı Domuz Kuyruğu Kurdele+
Beyaz Yeminliler (Genellikle okçular), Mi-Junk, Ein-Jung

Beyaz Domuz Kuyruğu Kurdele / Beyaz Domuz Kuyruğu Kurdele+
Beyaz Yeminliler (Genellikle okçular), Mi-Junk, Ein-Jung

Kurbağa Dili
Tapınağın sonundaki kurbağalar

Kurbağa Bacağı
Tapınağın sonundaki kurbağalar

Yaprak
Gulyabani

Buz Küresi / Buz Küresi+
Buz Adam, Buz Golemi

Buz Parçası / Buz Parçası+
Buz Adam, Buz Golemi

Katil Buz Balinasının Boynuzu
Katil Buz Balinası

Ayı Safrası
Ayı, Aç Ayı

Ayı Safrası+
Boz Ayı, Aç Boz Ayı

Ayı Ayak Derisi
Siyah Ayı

Ayı Ayak Derisi+
Kahverengi Ayı, Bera

Kaplan Postu
Kaplan, Aç Kaplan

Beyaz Kaplan Postu
Beyaz Kaplan, Aç Beyaz Kalpan

Kaplan Pençesi
Kaplan, Aç Kaplan

Kaplan Pençesi+
Beyaz Kaplan, Aç Beyaz Kalpan, Tigris

Kurt Pençesi
Tüm Kurt ve Alfa Kurt slotları

Kurt Pençesi+
Tüm Aç ve Aç Alfa Kurt slotları, Lykos

Kurt Postu
Tüm Kurt slotları

Kurt Postu+
Tüm Aç ve Alfa Kurt slotları, Lykos

Yaban Domuzu Dişi
Yaban Domuzu, Aç Yaban Domuzu, Scrofa

Yaban Domuzu Dişi+
Kırmızı ve Aç Kırmızı Yaban Domuzu

Şeytan Hatırası / Şeytan Hatırası+ (+sız hatıra biyolog görevidir)
Tapınağın sonundaki şeytan kulesi içerisinde bütün slotlar

Şeytan Mücevheri / Şeytan Mücevheri+
Tapınağın sonundaki şeytan kulesi içerisinde bütün slotlar

Gümüş Bilezik
Sık sorulan itemlerden biridir. Max. HP değeri bileziğin + değerine paralel olarak arttığından değerlidir.
Kesin bir kaynağı yoktur, 15/25 level arasında her an her yaratıktan düşebilir.
Kesin olan tek kaynak 20 level Mi-Jung görevinde ödül olarak bekçi tarafından verilir...
Beyaz Altın Bilezik Max.HP değerinin daha yüksek olması nedeni ile Gümüş Bilezikten iyidir.
Ancak Beyaz Altın Bilezik +6 olabilmesi için demirci sizden iki adet Shiriken+ ister.

AT LVL GÖREVLERİ

Öncelikle Sizin Seviyenizin 25+ level olması gerekmekte.

Level 1 = 30 Dakika içerisinde 20 Yabani Okçu öldürmeniz gerekmekte ve at resmini almak için 100.000 yang.

Level 2 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 3 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 4 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 5 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 6 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 7 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 8 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 9 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 10 = Size Noktalar vericek. O noktalarda dolasınız.
Level 11 = 30 Dakika içerisinde 50 Akrep Okçu öldürmeniz gerekmekte ve Asker At Resmi için 500.000 yang ( Grup lideri olmak şartıyla grup olarak yapılabilir)
Level 12 = At üzerinde 5 adet Bo Kesmeniz Gerekmekte
Level 13 = At üzerinde 5 adet Chuong Kesmeniz Gerekmekte
Level 14 = At üzerinde 10 adet Elit Ork Generali Kesmeniz Gerekmekte
Level 15 = At üzerinde 10 Siyah Ork Kesmeniz Gerekmekte
Level 16 = At üzerinde 10 Mistik iskenceci Kesmeniz Gerekmekte
Level 17 = At üzerinde 10 Zehirli Pençe Örümcegi Kesmeniz Gerekmekte
Level 18 = At üzerinde 20 Çöl Haydutu Kesmeniz Gerekmekte
Level 19 = At üzerinde 10 Buz Golemi Kesmeniz Gerekmekte
Level 20 = At üzerinde 20 savaş Kaplani Kesmeniz Gerekmekte
Level 21 = 30 Dakika içerisinde 150 Şeytan okçusu öldürmeniz gerekmekte ve Savaşçı At Resmi için 1.000.000 yang ( Grup lideri olmak şartıyla grup olarak yapılabilir )
Level 22 ve sonrasi için kitapla yükseltebilirsiniz.

METİN TAŞLARI

1.Metin Taşları Nedir?

Kesildiği taktirde içinden Beceri Kitabı , Taş ve itemler çıkan bir 5. seviye taş grubudur..

İçinden Metni koruyan Slotlar çıkar..

2.Metin Taşları Ne İşe Yarar?

Silah ve Zırhlarınıza ekliyebileceğiniz Taşları düşürebileceğiniz tek yerdir..
Beceri Kitapları(Şeytan Kulesindeki boss dışında) sadece Metinlerden çıkar..
Yüzbaşı görevinde 15 ve 25 Level Metinlerini kesmeniz gereklidir..
Seviye 61 Zırhları ve Seviye 65 Silahlarını düşürebileceğiniz kolay bir yöntemdir..

3.Metin Taşları Nerede Bulunur?

Bulunduğunuz haritaların herhangi bir yerinde bulunabilir..

NOT:Çok ortalık yere düşen metin taşları genelde kesileceği için ücra köşelerde metin aramanız daha faydalıdır.

Seviye 5 , 10 , 15 , 20 Metinleri » 1. Köyünüzde
Seviye 25 , 30 , 35 Metinleri » 2. Köyünüzde
Seviye 40 Metinleri » Yongbi Çölü , Seoryung Vadisi
Seviye 45 Metinleri » Yongbi Çölü , Seoryung Vadisi
Seviye 50 Metinleri » Şeytan Kulesi 1. Kat , Sohan Dağı , Yongbi Çölü
Seviye 55 , 60 , 65 Metinleri » Sohan Dağı , Şeytan Kulesi 5. Kat
Seviye 70 Metinleri » Doyum Paper
Seviye 75 , 80 Metinleri » Hayalet Orman
Seviye 85 , 90 Metinleri » Kızıl Orman

4.Kaç Farklı Metin Taşı Bulunur?

5 Levelden , 90 Level e kadar her 5 Level de 1 farklı metin taşı bulunur..

Artan Level ile Metin taşlarıda güçlenmektedir.

5.Metin Taşlarının İsimleri Nelerdir?

Seviye 5 Üzüntü Metni
Seviye 10 Dövüş Metni
Seviye 15 Savaş Metini
Seviye 20 Hırs Metni
Seviye 25 Siyah Metin
Seviye 30 Karanlık Metin
Seviye 35 Kıskançlık Metni
Seviye 40 Ruh Metini
Seviye 45 Gölge Metini
Seviye 50 Dayanıklılık Metni
Seviye 55 Şeytan Metni
Seviye 60 Lanet Metni
Seviye 65 Ölüm Metni
Seviye 70 Katil Metni
Seviye 75 Pung-Ma Metin
Seviye 80 Ma-An Metin
Seviye 85 Tu-Young Metin
Seviye 90 Jeon-Un Metin

6.Metin Taşlarından Neler Çıkabilir?

-Mavi Pot
-Kırmızı Pot
-Kutsama Kağıdı
-Silaha ve Zırha eklenebilecek Taşlar
-Karakterlerin Zırhları
-Karakterlerin Silahları
-Karakterlerin Takıları
-Beceri Kitabı
-Gözlem Bandı
-Kan Hapı

7.Metin Kesme Stratejileri

1.Yüksek Level Metinler

>Üzerinde Exp Bulunmadan Kesme

Özellikle 85 - 90 Level metinlerinde çıkan slotlardan dolayı sürekli yatarsınız..Bu tarz yüksek level metinleri kesmeden önce üzerinizdeki EXP i sıfırlayın.

Öneri:Level aldığınızda exp 0 iken grup halinde gidin..Slotları kestikçe EXP i loncanıza bağışlayın.

>Evli Çiftler ile Kesme

Exp kaybetme durumunuz olursa eşiniz ile metin kesmeniz önerilir..

2 niz öldüğü taktirde 1 iniz şehire gidip yüzüğe basar..Kişi geldiği zaman ölen diğer kişi şehir yapıp yüzüğe basar..Bu yöntem ile EXP kaybı olmadan metin kesebilirsiniz.

>Şaman Destekli Kesme

Yanınıza alacağınız İyileştirme ve Ejderha Gücü yardımcı şamanları ile metin kesme süreniz azalacaktır..

Metin Keserken İşe Yarıyacak Yardımcı Skiller

Ejderha Yardımı , Kutsama , Yansıtma , İyileştirme , Yüksek Saldırı , Hız

>Pot Yardımı İle Kesme

Yüksek level metinleri keserken Yeşil Pot içerek saldırı hızımızı bir hayli arttırabiliriz..

NoT:Çıkan slotlarda ölürseniz yeşil potun etkisi gideceği için dikkatli olun.

>At Yardımlı Kesme

Bir Zırhlı veya Savaş Atına sahipseniz üzerine çıkınca gücünüz artacağından dolayı daha seri kesersiniz..

Özellikle Savaşçılarda Çift El silahlar ile at üzerinde metin çok hızlı kesilebilir..

2.Normal ve Düşük Level Metinler

>Atsız Kesme

Levelimizin 10-35 arası olduğu dönemlerde atımız Acemi olacağından dolayı at üzerinde saldırı yapamazsınız..

40 Level metnine kadar atsız kesilebilir..Ama leveliniz 35 i geçtikten sonra biran önce atınızı Zırhlı Yapmaya özen gösterin..Metin kesme süreniz bir hayli hızlanır..

>Şaman Destekli Kesme

Yanınıza alacağınız İyileştirme ve Ejderha Gücü yardımcı şamanları ile metin kesme süreniz azalacaktır..

Metin Keserken İşe Yarıyacak Yardımcı Skiller

Ejderha Yardımı , Kutsama , Yansıtma , İyileştirme , Yüksek Saldırı , Hız

>Pot Yardımı ile Kesme

Yüksek level metinleri keserken Yeşil Pot içerek saldırı hızımızı bir hayli arttırabiliriz..

NoT:Çıkan slotlarda ölürseniz yeşil potun etkisi gideceği için dikkatli olun.

NoT: Düşük level versiyonunda Mor Pot da kullanırsanız kaçarken daha hızlı olabilirsiniz..

8.Metin Taşları Hakkında Bilgiler

>Metin taşlarından taş kırılana kadar belirli aralıklarda metini koruyan slotlar çıkar..Ama slot çıkan seviyeye kadar 2. kez bir slot çıkmaz..

Örnek : Taşın canını yarıya indirdiniz slot çıktı..Siz slotları kesene kadar taşın canı doldu..Taşın canını tekrardan yarıya indirene kadar tekrar slot çıkmaz..

>Kendi levelinizden 10 level aşağı metin taşlarını kesmeniz önerilmez.Genelde boş çıkar..

>Metin keserken kişi sayısının 5 i geçmemesine özen gösterin..Özellikle sizinle aynı level bir taşa 10 - 15 kişi saldırırsanız muhtemelen boş çıkacaktır..

>At üzerinde kesmeniz önerilir..Atağınız artacağından seri olursunuz..Ayrıca savaşçıysanız çift el silahlar ile metin kesmeniz daha faydalıdır..

9.Metin Taşlardan Seviyeye Göre Çıkan Slotlar

Seviye 5 Üzüntü Metni » Mavi Kurt , Yabani Köpek
Seviye 10 Dövüş Metni » Yaban Domuzu , Kırmızı Yaban Domuzu , Gri Kurt , Ayı
Seviye 15 Savaş Metini » Gri Kurt , Alfa Gri Kurt , Boz Ayı , Kaplan
Seviye 20 Hırs Metni » Siyah Ayılar , Kahverengi Ayılar , Beyaz Kaplanlar
Seviye 25 Siyah Metin » Beyaz Yeminli Asker , Beyaz Yeminli Okçu
Seviye 30 Karanlık Metin » Siyah Rüzgar Askeri , Siyah Rüzgar Okçusu
Seviye 35 Kıskançlık Metni » Yabani Okçu , Yabani General , Yabani Piyade
Seviye 40 Ruh Metini » Akrep , Ork , Siyah Ork
Seviye 45 Gölge Metini » Yılan Okçu , Yılan Kılıççı , Çöl Haytudu , Akrep
Seviye 50 Dayanıklılık Metni » Hastalıklı Adam , Hastalıklı Okçu ve Zombi Slotları ( Kılıççı , Mızrakçı )
Seviye 55 Şeytan Metni » Elit Mistik İşkenceci , Kibirli Karanlık Arahan , Kibirli Karanlık Fanatik
Seviye 60 Lanet Metni » Ağaç Kurbağası , Dev Kurbağa Lideri , Kurbağa Generali
Seviye 65 Ölüm Metni » Büyülü Buz , Buz Böceği , Buz Adam ve Buz Slotları ( Yeti , Boz Golemi )
Seviye 70 Katil Metni » Alev Savaşçı , Alev , Alev Hayaleti , Savaş Kaplanı
Seviye 75 Pung-Ma Metin » Hayalet Söğüt , Orman Perisi
Seviye 80 Ma-An Metin » Hayalet Söğüt , Orman Perisi
Seviye 85 Tu-Young Metin » Kırmızı Orman Perisi , Kırmızı Hayalet Söğüt
Seviye 90 Jeon-Un Metin » Kırmızı Kötü Ağaç , Kırmızı Orman Perisi , Kırmızı Hayalet Söğüt

10.Metin Taşları Seviyeye Göre Resimleri ve Özellikleri

Üzüntü Metni

Atak Gücü : 0 - 0
Tür : Canavar Çağırıcı
Level : 5
Sınıf : Patron
Büyüklük : Orta

Dövüş Metni

Level :10

Savaş Metni

Level : 15

Hırs Metni

Level : 20

Siyah Metin

Level : 25

Karanlık Metin

Level : 30

Kıskançlık Metni

Level : 35

Ruh Metni

Level : 40

Gölge Metni

Level : 45

Dayanıklılık Metni

Level : 50

Şeytan Metni

Level : 55

Lanet Metni

Level : 60

Ölüm Metni

Level : 65

Katil Metni

Level : 70

Pung-Ma Metni

Level : 75

Ma-An Metni

Level : 80

Tu-Young Metni

Level : 85

Jeon-Un Metni

Level : 90

11.Metin Taşlarından Çıkan Taşlar ve Diğer Eşyalar Ne İşe Yarar?

Taşlar / Silah

Öldürücü Darbe Taşı : Kritik Vuruş Şansı
Kavrama Taşı : Delici Vuruş Şansı
Savaşçıdan Koruyan Taş : Savaşçılara Karşı Güç
Suradan Koruyan Taş : Suralara Karşı Güç
Ninjadan Koruyan Taş : Ninjalara Karşı Güç
Şamandan Koruyan Taş : Şamanlara Karşı Güç
Soğutma Taşı : Büyü Hızı

Taşlar / Zırh

Yaşam Taşı : Max. HP
Sihir Taşı : Max. SP
Hız Taşı : Hareket Hızı
Korunma Taşı : Beden Karşısındaki Atakların Bloklanması
Savunma Taşı : Savunma

Kutsama Kağıdı

Eşyanızın kaybolmadan yükseltilmesini sağlayan envanterdir işlem başarısız olursa eşyanız sadece 1 kalite düşer..

NoT:+0 İtem başarısız olduğu taktirde item +0 kalır..

Gözlem Bandı

Skillerinizi yeniden dağıtmanıza yarıyan envarter..1 Gözlem Bandı ile 1 Becerinizin 1 puan geri alabilir tekrar istediğiniz beceriye verebilirsiniz..

Not:Master seviyesine ulaşmış Skillerde kullanılamaz..

Not2:17 de master açılmamış beceriyi 16 ya düşürüp tekrar 17 de master açmayı denemek için kullanılır..

Not3:Yanlış verilmiş beceriyi silmek için kullanılır.

Beceri Kitabı

Master seviyesine ulaşmış Skillerinizi GrandMaster e geliştirmek için kullanılan kitaptır.

24 Saatte 1 okunabilir..Her kitap için bu zaman ayrıdır..

Kötü Ruh Kovma kağıdı ile bu zamanı ortadan Kaldırabilirsiniz..Siteden Ep ile alınır..

Kan Hapı

Yanlış verilmiş Statüyü silip yeniden dağıtmak için kullanılır..

1 Kan Hapı ile 1 Statüyü silebilirsiniz..

SAVAŞÇI ZIRHLARI
NOT:0, 18, 26 LVL ZİRHLARİ TUM KARAKTERLER İÇİN ZİRHÇİDA BULABİLİRSİNİZ.

KEŞİŞ PLAKA ZİRH

0LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:12
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%0

DEMİR PLAKA ZİRH
9LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:21
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%2

KAPLAN PLAKA ZİRH
18LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:29
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%3

ASLAN PLAKA ZİRH
26LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:38
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%5

ÖLÜMCÜL PLAKA ZİRH
34LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:47
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%7

EJDERHA PLAKA ZİRH
42LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:55
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%8

MAVİ TAŞ ZİRHİ
48LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:64
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%10

ALTINIMSI PLAKA ZİRH
54LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:75
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%12

61LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:81
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%13

ÇELİK PLAKA ZİRH
66LVL İÇİN
VERDİĞİ DEFANS:90
DÜŞÜRDÜĞÜ HAREKET HIZI:-%15

NİNJA ZIRHLARI
GOK MAVİSİ ZİRH
0LVL İÇİN
[Linkleri görmek için üye olun]
FİLDİŞİ TAKİMİ
9LVL İÇİN
[Linkleri görmek için üye olun]
KOYU KİRMİZİ TAKİM
18LVL İÇİN

KİRMİZİ KARİNCA TAKİM
26LVL İÇİN

KARİNCA ASLAN TAKİM
34LVL İÇİN

NİNJA TAKİMİ
42LVL İÇİN

GENÇ EJDERHA TAKİM
48LVL İÇİN
KATİL RÜZGAR TAKİM

54LVL İÇİN

KÜPEÇİÇEĞİ TAKİM
61LVL İÇİN

SİYAH RÜZGAR TAKİMİ
66LVL İÇİN

SURA ZIRHLARI
ÖLÜ RUH ZIRHI
0LVL İÇİN

BÜYÜCÜ ZIRHI
9LVL İÇİN

ŞANSIZLIK ZIRHI
18LVL İÇİN

HAYALET KAPLAN ZIRHI
26LVL İÇİN

YİN-YANG ZIRH
34LVL İÇİN

MİSTİK PLAKA ZIRH
42LVL İÇİN

BELİRSİZ ZIRH
48LVL İÇİN

HAYALET YÜZ ZIRHI
54LVL İÇİN

CAN ZIRHI
61LVL İÇİN

BÜYÜCÜ PLAKA ZİRH
66LVL İÇİN

ŞAMAN ZIRHLARI

GÖK MAVİSİ ELBİSE
0LVL İÇİN

TURKUAZ ELBİSE
9LVL İÇİN

BÜKÜCÜ ELBİSE
18LVL İÇİN

SEVGİ ELBİSESİ
26LVL İÇİN

SEMA ELBİSESİ
34LVL İÇİN

GÜNEŞ ELBİSESİ
42LVL İÇİN

TÖREL ELBİSE
48LVL İÇİN

RÜYA ZİRHİ
54LVL İÇİN

SOYLU ELBİSE
61LVL İÇİN

SİYAH ELBİSE
66LVL İÇİN

SURA KILIÇLARI
KILIC)
0 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:13-15
SALDİRİ HİZİ:%22
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:15-19

Kaynakwh webhatti.com:
(UZUN KILIC)
5 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:15-19
SALDİRİ HİZİ:%27
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:13-15

(HİLAL KİLİCİ)
10 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:20-24
SALDİRİ HİZİ:%24
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:20-24

(BAMBU KILICI)
15 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:22-26
SALDİRİ HİZİ:%21
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:25-35

(GENİS KİLİC)
20 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:25-35
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:20-28

(GUMUS KİLİC)
25 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:36-46
SALDİRİ HİZİ:%30
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:38-52

(DOLUNAY)
30 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:57-73
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:62-88

(ORKİDE KİLİCİ)
32 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:52-38
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:52-68

(SAHTE KİLİC)
36 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:48-58
SALDİRİ HİZİ:%21
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:52-68

(BARBAR KİLİCİ)
40 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:52-68
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:48-58

(KANLI KILIC)
45 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:65-87
SALDİRİ HİZİ:%25
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:69-91

(BUYUK KILIC)

50 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:69-61
SALDİRİ HİZİ:%22
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:65-87

(ASLAN KILICI)

52 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:90-110
SALDİRİ HİZİ:%17
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:77-105

(UCAN BUYUCU KILICI)

55 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:74-100
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:72-108

(YARI AY KILICI)

60 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:72-108
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:74-100

(SIVRI DIS HAYELET KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:77-105
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:90-110

(PERİ KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:102-138
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:69-81

(SAVAS KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:100-140
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:65-87

(KOTU RUH KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:98-142
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:74-98

(ACITAN KILIC)

70 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:102-138
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:69-81

(SEYTAN KILICI)

70 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:77-105
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:90-110

(ZEHİR KILICI)

75 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:100-140
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:0-0

GÜLELİM EĞLENELİM

JinnoluShinsoluChunjolu ve Gm Küçük bir uçakta seyahat ederlerken yardımcı pilot heyecanla gelerek
-"Bakın büyük bir sorunumuz varuçağın motoru arızalandı ve düşüyoruz.Bu yüzden uçaktaki yükü hafifletmemiz lazım.içinizden birisi kendini feda etmek zorunda" deyince .
Herkes birbirinin yüzüne bakmaya başladı.Kısa bir sessizlikten sonra Shinsolu gururla ayağa kalkarak
-"Çok yaşa Shinso" diyerek bağırdı ve kendini aşağı attı.
Fakat on dakika sonra yardımcı pilot gelerek aynı şeyleri söyledi.Bu sefer Chunjolu gururla ayağa kalktı ve
-"Çok yaşa Chunjo" diyerek kendini aşağı attı.
Fakat biraz sonra yardımcı pilot gene gelerek
-"Maalesef inebilmek için son bir kişinin daha kendini feda etmesi gerekiyor" dedi.Jinnolu ve Gm bir müddet birbirlerine baktılar ve Jinnolu gururla ayağa kalkarak
-"Çok yaşa Jinno" diye bağırdı ve Gm yi tutup aşağı attı.

Saygılarımla RedSimsek...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri