bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesabım Hakkında Bilgi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

o bahsettiğin kişi ben oluyorum ve açılan bütün hesaplarım ban affında açıldı ortada kafasına göre ban açan bi yetkili yok için rahat olsun

Konu alidayı filan derken çok dağılmış.
Konunun açılış sebebi olan arkadaşın problemi unutulmuş.
Lütfen konuyu baltalamayın.
Ayrıyetten shortynin konuya uğrayıpta konu sahibinin problemini neden görmemezlikten geldiğini anlamlandıramadım.
@Shorty

Moderatör tarafında düzenlendi:
alidayı38 15 gün banlanmış

Oyunculara karşı saygınızı bu şekilde mi gösteriyorsunuz siz?

Benim burada konuyu açmamın sebebi dışında her şeyi yazabiliyorsunuz. Benim anlam veremediğim olaylar bu zaten.
Yöneticiler cevaptan mı kaçıyor diye bir soru geliyor akıllara hemen.

alidayı nın konumla hiçbir alakası yok, senin verdiğin cevaba bak Türkay. Sonuç olarak okudun sen bu konuyu amacınız ne sizin ben çözebilmiş değilim.

Oyunculara karşı saygınızı bu şekilde mi gösteriyorsunuz siz?

Benim burada konuyu açmamın sebebi dışında her şeyi yazabiliyorsunuz. Benim anlam veremediğim olaylar bu zaten.
Yöneticiler cevaptan mı kaçıyor diye bir soru geliyor akıllara hemen.

alidayı nın konumla hiçbir alakası yok, senin verdiğin cevaba bak Türkay. Sonuç olarak okudun sen bu konuyu amacınız ne sizin ben çözebilmiş değilim.

Siz zaten kendiniz yazıp kendiniz inanıyorsunuz ben şurada 10 sayfa yazı yazsam bir anlam ifade etmicek ama yine de yazayım.

1) O gece sohbet içeriğinin oyun ile hiç bir alakası yoktu. 70 Gün oyun süresi olan bir oyuncunun 61 level karakter ile sokak ağzıyla mahalle karıları gibi sağa sola sataşması ve bunun adına eğleniyorduk demesi hoş karşılanacak bir şey değildir.

2) Oyuna herhangi bir katkısı olmayan ve oyunu amacı yerine 61 level karakter ile sohbet etmek olarak algılayan bir insana yardakçılık etmek sizce ne kadar doğru?

Hesabınız kapatılmış bu oyunun bir amacı vardır ve oyunu bu amaç için oynayan insanlar başımızın tacıdır. Ancak senin oyuna katkın yok, savaşa girmiyorsun, item yapmıyorsun ama karı gibi laf yapmaya gelince herkese sataşmasını biliyorsunuz.

Kimse sizin gece yarısı "Sönmez Reyiz" muhabbetlerinizi dinlemek zorunda değil Senin o adamla olan PM konusmaların dahil bağırmaktan ne yazdığınız herşey açıkca ortadadır.

Sohbet etmek istiyorsan gidersin skype grubu kurarsın, facebookdan konusursun whatsapp dan konusursun ama herkese açık bir ortamdan bu muhabbetleri yapamazsın kimse sizin ne konuştuğunuzu bilmek zorunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri