ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesabım Hakkında Bilgi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyemephonica

Level 4
TM Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
152
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Geçen gece genelde bir sohbet dönüyordu. Ticaret amaçlı yazılarım dışında 1 veya 2 defa muhabbete dahil olmuşumdur.

Ancak o muhabbeti çevirenler ile muhattap olanlarıda banlamak zorunda kalacağım dendikten sonra benim hesabımda ban yedi. Ben bu banlama olayını da anlamadım zaten.

Benim bildiğim banlanmak Hesabın geçici bir süreliğine uzaklaştırılması. Sanıyorum ki bu kuralda zaten en fazla 3 sene ban yiyebiliyorsunuz o da zaten süresiz gibi birşey oluyor.

Hadi hepsini geçtim ban yesem eyvallah, bu oyunda o kadar garip bir sistem var ki benim anlamadığım şu; Genelde dönen muhabbet sonucu hesabım kapatılıyor ve ben bu hesabın bilgilerine ulaşamıyorum! Çar kapatılırken hesabın mail adresi ve şifresi değiştiriliyor ki bu hesapla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamayayım. Bizi enayi yerine koyan bir sistemle karşı karşıyayız.

Herhangi bir problemi olan yönetici zaten bizlerle düzgünce konuşup ondan sonra gerekli işlemi yapabilir. Kişisel bir problem olduğunu da düşünmüyorum. O gece bizimle birlikte yargılanan bir kişi daha vardı ancak kendisi 7 günlük sohbet banı yediğini söylüyor.

Madem böyle bir olay var, böyle birşey mümkün neden bizim hesaplarımız siliniyor? Ben bu tür şeylere hiçbir zaman hiçbir yöneticiden cevap alamadım. Ki şöyle bir durum da var yönetici istediği zaman o muhabbetlere dahil olabiliyorken neden bize ''arada'' ortak olan bir yönetici böyle bir cezalandırma uyguluyor anlamış değilim. Bizler bu oyuna emek veriyoruz haliyle ki emekte denmez buna Keith gibi bir serverda, para yatırmak..

Kimseye herhangi bir küfür veyahutta ters bir laf olmadığı halde hesabı gidenlerle bende arada kaynadım ve bununla ilgili bir bilgilendirmeyi hak ediyorum. Neden hesabı komple elimden alıp hiçbir bilgiye ulaşmamamı sağlayacak bir yola baş vuruluyor?

Eminim ki şuan hiçbir yönetici takmayacak. Ergen çocuklar gibi mahkemeye başvuracağımı falan da belirtmiyorum burada. Sadece oyunculardan nasıl bir saygı, karşılık bekliyorsanız o şekilde ilgi ve saygı göstermenizi istiyorum.

Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
@Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cidden duygulandım bu durumu yaşayan onlarca kişi var göz göre göre gidiyorlar. Geçmiş olsun kardeşim.
@Shorty;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri