bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesabım Hakkında Bilgi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Benim Tuhafıma gıden olay. Suresız banı kesınlesmıs oyuncuların bellı bır sure sonra tekrar oyuna dahıl olması.

Benim Tuhafıma gıden olay. Suresız banı kesınlesmıs oyuncuların bellı bır sure sonra tekrar oyuna dahıl olması.

Bunu nasıl başarıyolar anlamıyorum. Geçenlerde toplu ban olmuştu, alidayi bensum vs çoğu kişi ban yedi onların içinden 1 kişi hariç gerisi süresiz dendi. 1 hafta içinde yada sonra saniyorum alidayi tekrar oyuna geldi? Ben anlamadım.

Bunu nasıl başarıyolar anlamıyorum. Geçenlerde toplu ban olmuştu, alidayi bensum vs çoğu kişi ban yedi onların içinden 1 kişi hariç gerisi süresiz dendi. 1 hafta içinde yada sonra saniyorum alidayi tekrar oyuna geldi? Ben anlamadım.

Lonca savasında hile ypan oyuncuların vıdeosunu yolladım. Incelendıkten sonra hileye karışan oyuncuların hesapları süresiz kapatıldı. Ancak bir süre sonra o sınırsız ban yıyenlerden 2 3 kişiyi tekrar oyunda gördum. Banları açacaksanız nıye acıyorsunuz. Dunde Shorty genelde ban affı yok demıstı. Bazı ınsanlara ban affı oluyor. Yanı bunu yasayarak gordum yoksa ne oyun yonetımı nede oyuncularla sıkıntım var sunu sevmıom banını acmayın flan dedıgımde yok ama bu durum herkes ıcın gecerli. alidayı38 ın banı acıldıysa diğer oyuncuların sucu ne..

Lonca savasında hile ypan oyuncuların vıdeosunu yolladım. Incelendıkten sonra hileye karışan oyuncuların hesapları süresiz kapatıldı. Ancak bir süre sonra o sınırsız ban yıyenlerden 2 3 kişiyi tekrar oyunda gördum. Banları açacaksanız nıye acıyorsunuz. Dunde Shorty genelde ban affı yok demıstı. Bazı ınsanlara ban affı oluyor. Yanı bunu yasayarak gordum yoksa ne oyun yonetımı nede oyuncularla sıkıntım var sunu sevmıom banını acmayın flan dedıgımde yok ama bu durum herkes ıcın gecerli. alidayı38 ın banı acıldıysa diğer oyuncuların sucu ne..

alidayı38 15 gün banlanmış

alidayı38 15 gün banlanmış

Benim meselem alidayı değil lonca savasında hile yapıp suçları sabit ve süresiz olan oyuncular sayın admin. Bir oyuncu bi suç işlediğinde butun hesapları 15 gün kapatılmadıysa alidayi 15 günlük ban sucunu bütün çarlarıylamı işlemiş ?.Çünkü bütün çarları kapanmıştı sura nınja şaman. Ha herkes süresiz diyordu açmışlar dedı. Ama alidayı benım meselem degıl ben benım banlattıgım adamların çarlarının acılması ve dalga geçer gıbı bızımle alay etmelerı ? Mantıklı bir cevabı var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri