Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bu para satanlar gm le alakası yok
bunları yapanlar yabancılar yapıo adamlar programlardan o kdr ii anlıoki ben videosunu izledim adam depocudan istediği kdr bar alıp satıp adamların elinde bir sürü char var ban yesede fark etmez gelelim hileye metin2nin çok zor bi oyun olduğunu biliyoruz eğer hile olmasa sorarım size kim oynar metin2yi? gmlerde oyunun düşmesini engellemek için sadece korkutuolar böle 1-2 banlıo yok bak bunu banlamış felan die ama hile die çok kolay bi çözümü war mesela karahan online hile çıktı modlar hemen oyuna xtrap attı hile die bişe yok oyunda oyüzden bunlar düzmece anlıcanız oyunda ücretsiz desede siz oyunda durdunuz sürece internet kurumları oyun sahiplerine para verio oyüzden gmleri suçlamayın baştakileri suçlayın nerden biliosun derseniz 3 aylık gm maceram olmuştu...
sa arkiler bendede bot var ama ben botu sadece kasılmak için kullanıom herkez kullanıo die kullandım suçmu arkiler ben botun parasını bile istemem sadece kasılmak icin
maskerem arkadas doru dio gm oyunun düsmemesi için elinden geleni yapar ben hic ban yemedim allah korusun inş yemem. arkada biliom kat bileti falan para lazımda ama carı satarken o paralar kat kat fazlayla donuo?????ole deilmi??)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)