kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

mt2 inin herçek yüzü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samed_60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samed_60

Level 3
TM Üye
Konular
27
Online süresi
1d 22h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
680
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

slm arkadaşlar şimdi bu metin 2 adlı oyunun gerçek yüzünü sizlere anlatcamm ben unicornda 61 lvl im ve biraz geç farkettim carımı çoktan sattım ve bu konuyu açmaya karar verdim bakın şimdibu oyunun resmi sitesinde kaydolurken bile ilk karşımıza çıkan göreselde şimdi bedava oyna diyor ama o iş hiçte öle deil bildiğimiz gibi oyunda geçiş ve benzeri nesneleri almak için tek yol ep yüklemek bu geçişi felan almadığınızda oyunda sizi lvl atlatacak hiç bir yer kalmıyoo eğer sonuna kadar devam etce diyorsanız mecbursunuz tmm dielim bu geçişleri aldınız oyunun kasasına sizin paranız gittimi oyun sizi yavaş yavaş kandırmaya başladıı sonra bot meselesi var tabiii bu botlarrın aranızda yerini bilmeyen yoktur sanırım peki oyunda 30 lvl e kadae gelmiş biri bile kimseden duymasa bile botlar anlayabiliyor peki size soruyorum bu gm ler neden acaba bu botları banlamazlar yani aranızda kime sorarsam soruyum botların yerini bul bbana die buamıcak yoktur peki bu 99 lvl adam oolan gm hiçmi bilmiyo botların yerini sonra bide şu m satanlar var peki bu m leri satıcılar nerden buluyo desem herkez bot der ama ben inanmıyorum bu kadar bot bu kadar parayı yapamazlar bence gm ler para yapıp satıyolar yapmıyolarsa bile bu botlara göz yummuyolarya aynı derece de benim gözümde ben bu oyundan artık bıktım adamın oğlu m cekmişş paazrda ne kadar hava bk var toplamış serverin fiyatı artmış sonra ben ben daha 61 olmadan adam g lerle dolaıyoo 50 lvl de p açanı bile biliyom madem bu oyunu iyi onayan kazamanmıyoo gercek hayatta parası olan kazanıyooo ben de yokum o zamn bu oyunda böle onlin eoyunlar sadece para tuzzagı başka bişi deil biraz gercek hayatla ilgilenin şimdi ben 61 lvl çar yaptımda noldu elime ne geçtiii biraz zeki olunnn bakın bizim serverde bi feennaa die bi adam vardıı daha geçen gün ban yedii adam full g di havada p di line ne geçti sonuç hiçbişi orda giderler botu banlamazlar ama küçük bi suç işledi die adamı banlarlar ben oynamıyom artık mt2 defteri kapandııı metin 2 nin yararlarını biri biliyorsa aşağıya yazabilir konuyu kontrol edicemm elveda kral devamını vermeyim yine ban yer sattığım adama yazık olur elveda kırmızılar elveda unicorn :( ama artı daha sakin günlerim geççek:rolleyes: bunlar sadece kendi görüşlerimdir hiçbir kuruma veya kurulluşa suclama deildir bye sağlıcakla kalın

sonuna kadar haklısın bu knight online de de geçerli

eet çok haklısın bu m satma işi ama napem bnde 65lvlm bırakamıom:D

çok doğru bir konuya girmişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri