TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Ortalama ve Beceri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SVSLI58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dostum nasıl bi sabır var sen de 😂😂 3 gün bastım gina gelip bırakmışım 😂😂

Gardaş bir şeyi yapacaksan tam yapacaksın yarım yamalak olmayacak :D Napalım atıyoruz işte mecbur gelecek. Şuandada hala atma işlemı devam edıyor. Dun bıraz bıraktık atmayı Para bıttı :D Sonra tekrar bi 10 t Kastım onun efsunlarını bı atayım gelir inşALLAH hayırlısı diyek :D

Gardaş bir şeyi yapacaksan tam yapacaksın yarım yamalak olmayacak :D Napalım atıyoruz işte mecbur gelecek. Şuandada hala atma işlemı devam edıyor. Dun bıraz bıraktık atmayı Para bıttı :D Sonra tekrar bi 10 t Kastım onun efsunlarını bı atayım gelir inşALLAH hayırlısı diyek :D

Para bitecek kadar efsun bastin demek vay anasını :D hayırlısı olsun kardeşim :D

Para bitecek kadar efsun bastin demek vay anasını :D hayırlısı olsun kardeşim :D

Gardaş sırf efsun ıcın ayrı t kasıyom. Silahı cekmeden once 90 t kadar ayırdım hepsını attık ama gelmedı :D 90 t Gitti yanı :D Bugun kastım bıraz atacam bıraz daha :D Nidek gelmıo :D Bilsem dogrudan 90 t lık atmazdım kasa kasa atardım :D

Gardaş sırf efsun ıcın ayrı t kasıyom. Silahı cekmeden once 90 t kadar ayırdım hepsını attık ama gelmedı :D 90 t Gitti yanı :D Bugun kastım bıraz atacam bıraz daha :D Nidek gelmıo :D Bilsem dogrudan 90 t lık atmazdım kasa kasa atardım :D

:d napiyon sen 90 t ne 😂😂

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri