noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

@Shorty @admin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZETFY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arka arkaya nesne marketten alışveriş yaptığım için hata verdi diye düşünüyorum.Kalkandan sonra yaptığım alışveriş Zümrüt bilezikti.Sonra zaten 8 kristalim kaldı anlamadigim şekilde.Bilezik geldikten 2 3 dakika sonra kayboldu.1610 yazılan büyük ihtimalle bilezik oluyor.Ticaret ve yere atma geçmişime de bakabilirsiniz.Bekliyorum @Shorty ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
camcik.png

Hesabınızı incelediğimde 2 Adet Kalkan aldığınızı görüyorum. Karakter kayıtlarına baktığımda kalkanlardan 1 tanesinin MALL Deposunda olmadığı görülüyor sadece 1 tanesini alıp depoya koymuşsunuz.

1. Mesajdan beri karmamarışık yazıyorsunuz olaya yanlış mudahale ediyoruz.

1) Çift satın aldığınız nesnenin adı?
2) Kaybolan nesnelerinizin adı?
3) Toplam harcadığınız kristal miktarı ve kaybolduğunu düşündüğünüz nesnelerin toplam kristal miktarı?

Bunları yazmanız yeterlidir yazın inceleyelim

1)çift eşya olarak Titan kalkan geldi
2)1 Titan kalkan ve 1 Zümrüt bilezik kayboldu
3)Dün akşam nesne markete girmeden önce 323 kristalim bulunuyordu.Set çekmeye başladım ve sonunda 8 kristalim kaldı.Fakat elimde sadece 4 edit bulunuyor.^Zırh, 1 adet Titan kalkan,kask ve ayakkabı^. Kendi gözümle kaybolmasına şahit olduğum bilezik ve 1 adet kalkan oldu.Hiçbir şekilde item gelmeden ise 45 kristalim gitti.Yani 3 editlik kaybım var.Sorularıniza cevap verdiğimi düşünüyorum @Shorty ;

İşinizin yoğun olduğunu biliyorum.Kesinlikle size de hak veriyorum fakat en azından sesimin duyulduğundan emin olmak istiyorum.En kısa zamanda şu sorunu duzeltmenizi istiyorum.Setim yarım kaldı bu hata yüzünden. @admin ; @Shorty ;

Resimde de görüldüğü gibi nesne market deposuna 2 kalkan gelip 1 si kayboluyor.Ayrıca Zümrüt bilezik de gelip o da kayboluyor.Kalkanın iade kristali yapılmıştır.Zümrüt bilezik için de aynısın yapılmasını bekliyorum.Ayrıca nesne market deposuna hiç bir item gelmeden 45 kristalim gitti.Buna da bakılmasını istiyorum.Size defalarca belirttigim gibi hiç bir korkum olmadığı için gerekirse ticaret ve yere atma geçmişime bakılsın.Kristallerimin geri iade edilmesini istiyorum @admin ; @Shorty ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri