Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

@Shorty @admin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZETFY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kayıp kristaliniz ile ilgili iade gerçekleştirilmiştir lütfen kontrol edip geri dönüş yapın.

50 kristal geri iade edilmiş.Fakat benim 3 editlik kristalim ortadan kayboldu.Yani 45×3=135 kristallik kaybım bulunuyor.Lütfen bir daha kontrol ediniz.Dün akşam nesne markete girmeden önce 323 kristalim vardı.Kayıtlar da sizin elinizdedir.Lütfen bir kez daha kontrol ediniz @Shorty ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrıca 50 kristal iadenizi anliyamadim.1 edit fiyati zaten 45 kristal.Yani 45 ve katı kristal iade edilmesi gerekiyor.3 editlik kristalim ortada yok.Yani 135 kristal

Hesabınız kontrol edildiğinde belirtmiş olduğunuz gibi 2 adet kalkan çekildiği görülüyor.

Kalkanlardan biri görülüyor ancak diğeri yok bu yüzden kayıp olan nesneler için kristal iadesini gerçekleştirdik.

ddsdd.png

Resimde görüldüğü gibi kalkan alışverişinizin dışında diğer alışverişlerinizde satın alma konusunda bir problem görünmüyor. Ürünü indirimli satın almışsınız 45 Kristal yaşanan sorun ile ilgili 5 kristal de bizim hediyemiz burada anlaşılamayacak bir durum yok.

Hesabınız kontrol edildiğinde belirtmiş olduğunuz gibi 2 adet kalkan çekildiği görülüyor.

Kalkanlardan biri görülüyor ancak diğeri yok bu yüzden kayıp olan nesneler için kristal iadesini gerçekleştirdik.

ddsdd.png

Resimde görüldüğü gibi kalkan alışverişinizin dışında diğer alışverişlerinizde satın alma konusunda bir problem görünmüyor. Ürünü indirimli satın almışsınız 45 Kristal yaşanan sorun ile ilgili 5 kristal de bizim hediyemiz burada anlaşılamayacak bir durum yok.

Zümrüt bilezik de aldım nesne market deposuna geldi ve 2 3 dakika sonra kayboldu.Herhangi bir ticaret veya yere atma durumu olmamıştır.Bunlar sizin kontrolünüz de zaten gözüküyor.Bilezigim de ortadan kayboldu

Zümrüt bilezik de aldım nesne market deposuna geldi ve 2 3 dakika sonra kayboldu.Herhangi bir ticaret veya yere atma durumu olmamıştır.Bunlar sizin kontrolünüz de zaten gözüküyor.Bilezigim de ortadan kayboldu

camcik.png

Hesabınızı incelediğimde 2 Adet Kalkan aldığınızı görüyorum. Karakter kayıtlarına baktığımda kalkanlardan 1 tanesinin MALL Deposunda olmadığı görülüyor sadece 1 tanesini alıp depoya koymuşsunuz.

1. Mesajdan beri karmamarışık yazıyorsunuz olaya yanlış mudahale ediyoruz.

1) Çift satın aldığınız nesnenin adı?
2) Kaybolan nesnelerinizin adı?
3) Toplam harcadığınız kristal miktarı ve kaybolduğunu düşündüğünüz nesnelerin toplam kristal miktarı?

Bunları yazmanız yeterlidir yazın inceleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri