HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bakın daha ayrıntılı yazıyorum.Hesabımda 390 kristal vardı.bi kaç gün önce yay aldım 67 kristale ve 323 kristalim kaldı.Dun ise akşam 9 civarında önce kask ardından zırh ardından ayakkabı aldım.Ayakkabıdan sonra kalkanı aliyorken satın al yazısı bi süre gitmedi.Daha sonra baktığımda ise iki tane birden geldi.Daha sonra bilezigi aldim ve depoya önce geldi 2 3 dakika sonra kayboldu.Daha sonra ise gelen 2 kalkandan 1 si de kayboldu.Ve işin diğer tarafı ise elime ulaşan 4 edit var ve hesabımda sadece 8 kristal kaldı.323 kristalden sadece 8 kristal kaldı.Bir edit fiyati 45 kristal.45×7=315 kristale içleri alicaktim.323 kristalden 315 kristali çıkarınca 8 kristalim kalicakti.Fakat suan elimde sadece 4 edit var.Mutlu saatler kampanyası ile 200 tl havale ile 300 kristal aldım.75 tl kontör ile de 90 kristal aldım.Bu kadar para verip madur olmak istemiyorum.Hemen ilgilenilsin bu konuyla.Edit alış sırasını bile yazdım.Dün akşam 9 civarındaki oyun geçmişime bakılsın.Teşekkürler
Yoğun olduğunuzu biliyorum fakat ben de burda beklemekten başka hiç bir şey yapamıyorum. @admin ; @Shorty üstünden çok vakit geçmeden bakmanız sizin için daha kolay olacaktır.Keith sunucusunda oynuyorum.Karakter adım Pyramos. Dün akşam 9 dan 10 a kadar olan yapılan dokümanları kontrol edin.3 editlik kristalim kayboldu.Herşeyi detaylı olarak anlattım.Ticket de attım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuyla ilgili ilgilenicem 17:00 - 18:00 arasında iş çıkışına yakın yapılacaklar listemde şuan başka işlerle ilgilendiğim için fırsat bulamadım kontrol edip kayıp var ise telafisini yapıcaz.
Bu konuyla ilgili ilgilenicem 17:00 - 18:00 arasında iş çıkışına yakın yapılacaklar listemde şuan başka işlerle ilgilendiğim için fırsat bulamadım kontrol edip kayıp var ise telafisini yapıcaz.
Teşekkür ederim.Bekliyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)