Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ya Sari Bayrakta Kac Edit Varki en Saglam Psmstyle Sen HorTum VarColds En Saglamlar Sizsiniz 2 Tane bebe yüzündenmi bugun edit kask aldim adam bana hack dior 

Abi oyunda herkes edit zaten.Sadece sana laf etmiyorlar ayrıca.Ama her laf yiyen oyunu bıraksaydı oyuncu kalmazdı burda.Ayrıca laf edenlerin 8-12 yaş arası oldugunu hatırlatmama gerek var mı? 25 yaşında adamsın 10 yaşındaki bebelerin laflarıyla gururun mu incinecek?Yapma etme abi dön oyuna
valla ya'' bencede çoluk çocuk yuzunden gururmu yapıorsun :/
Abi oyunda herkes edit zaten.Sadece sana laf etmiyorlar ayrıca.Ama her laf yiyen oyunu bıraksaydı oyuncu kalmazdı burda.Ayrıca laf edenlerin 8-12 yaş arası oldugunu hatırlatmama gerek var mı? 25 yaşında adamsın 10 yaşındaki bebelerin laflarıyla gururun mu incinecek?Yapma etme abi dön oyuna
Aynen bro kucuck cocukların lafına kanma gel bırakma sen bnada laf cok gelıor bnlar boş bak kardesin gibi dostların oldu şimdi brakırsan ayıp olmaz mı?...