Oyunda elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım çoğu kişi beni sevmez bunuda iyi biliyorum edit edit dediler en sonunda edit itemleri depodan çıkarmaz oldum buna rağmen ws atan olmadı ws attıysalarda kesildiklerinde yine edit dediler durdular yanı fazla söze ne hacet oyundan hiç zevk almamaya başladım venüste mütevazi bi hesabım var ordan devam edeceğim arada bir beni seven sevmeyen herkez hakkını helal etsin ALLAHA EMANET OLUN....
saygılar [C0sTR]
saygılar [C0sTR]
Lagad Mt2 Serverımıza Bekleriz P Açma NPC si Bulunmaktadır
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Abi oyunda herkes edit zaten.Sadece sana laf etmiyorlar ayrıca.Ama her laf yiyen oyunu bıraksaydı oyuncu kalmazdı burda.Ayrıca laf edenlerin 8-12 yaş arası oldugunu hatırlatmama gerek var mı? 25 yaşında adamsın 10 yaşındaki bebelerin laflarıyla gururun mu incinecek?Yapma etme abi dön oyuna
Abi oyunda herkes edit zaten.Sadece sana laf etmiyorlar ayrıca.Ama her laf yiyen oyunu bıraksaydı oyuncu kalmazdı burda.Ayrıca laf edenlerin 8-12 yaş arası oldugunu hatırlatmama gerek var mı? 25 yaşında adamsın 10 yaşındaki bebelerin laflarıyla gururun mu incinecek?Yapma etme abi dön oyuna
tamamen katiliyorum sırf bunun için yapma sende