- Konular
- 7,518
- Reaksiyon Skoru
- 2,889
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 405
- MmoLira
- -54
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O ne dedi ? Bu ne dedi ?
Merhaba arkadaşlar bu konuda üyeleri birbirlerine sorduk 
Örneğin : herkul01'i bize anlatır mısınız diye ve gelen cevaplar...
█►тαяχєѕ◄█ hakkında düşünceler
Aloha. hakkında düşünceler
bakar52 hakkında düşünceler
batu_14 hakkında düşünceler
Cagataye95 hakkında düşünceler
M@STER hakkında düşünceler
Rammsteinn hakkında düşünceler
herkul01Ozde Oztoprak 'ı anlatıyor
Örneğin : herkul01'i bize anlatır mısınız diye ve gelen cevaplar...
Kişiliği oturmuş,misyon ve vizyonu yüksek olan bir adam.
Bundan önceki çalıştığı forumlarda rootksk'ı ne sandınız?İleri görüşlü ve özentisiz.Çalışkan ve başladığı işte ismini duyurmuş iz bırakan bir adam.
Ozde Oztoprak
Admin Anlatılmaz YAŞANIR. Geleceğin Bill Gates'i![]()
dazu
İyi Bir Adama Benziyor.Ama Forumda Olduğum Süre İçerisinde Şunu Anladım.Konuşmamızın 2.dk sında Tartışmaya Başlarız
peacemackers hakkında düşüncelerzeyn0
![]()
CiqdemS
Günde 10 kere kavga ettigim ama yinede en sevdigim 2 kişiden biri <3 Deli dolu her zaman iyiliigimi düşünen her konuda yardımcı olan karşiiiim
SuffeR
Her derdimi dinleyen, her konuda yardımcı olan harika bir DOST umarım hayat böyle insanları karşıma çıkarmaya devam eder
zeyn0
![]()
p34rl
Peacemackers, asıl adıyla Bilal Kendisi çok kurallı,adil,tam bir turkmmo yöneticisidir.Turkmmo'da çoğu kişi onunla eylenmeyi sever,ciddi,esprili ve herkeze eşit davranan bir insandır.Mümkün olduğunca vakit bulduğunda herkeze yardım edip, herkezin dertlerine ortak olur.Bilal abi'yi ben şahsen tanıdığıma çok mutluyum.Turkmmo'nun ve benim onun gibi kişilere ihtiyacı var..
dazu
Forum da ve reelde güzel günlerimin geçtiği , dertlerime her zaman ortak olan temiz kalpli biri bilal.Ama Bir Sinirlensin varya ...tutabilene aşk olsun.Aşırı Derecede İnatçı Ve İstediği Hemen Olsun İster.Beni en iyi o tanır.Şimdi aramız yok konuşmuyoruz bu yazımı görsün hemen editler siler wlaaa
![]()
[Rna]MajeziK hakkında düşünceler
batu_14
[Rna]MajeziK, asıl adıyla Burak.
Onu anlatmak çok uzun süreceği için kısa ve anlamlı bir özet geçiyim;
Sözünün ehli, kafa dengi, yerine göre davranmasını bilen adam gibi adam, adamın dibi sözü bile onun için az kalan yapıya sahip has ve sağlam karakterli bir insan. Dilerim, ömrü boyunca yüzü hep güler ve kendi gibi has insanlarla hayatını sürdürür.
HedefBul
Turkmmo.com'a İlk Girdiğimden Beri Gördüğüm En Gizemli Adam![]()
Pek Fazla Konuşmayan,Sessiz,Sakin Birisi.Onu Realden Tanımak İsterdim.Adminin Profiline Hiç Mesaj Yazdığını Görmedim Sanki Admini Tanımıyomuş Gibi
AcimasiZz-
Eskilerden tanıdığım bi arkadaş,harbi bi adam sessiz ve saygılı bir insan.
CiqdemS
Buraaak Turkmmoya katıldıgımdan beri yanımda olan her derdimi dinleyen bana öneriler sunan adam gibi adam[ birazda odun] Arada trip falan atarim gıcık olur. Umarım her zaman yanımda olur
qimeNez
Forumdaki davranınşları,yaptıklar beni çok etkiliyor. Fazla uzatmadan adam gibi adam diyebilirim. kendisini reelde tanımak beni çok onurlandırır. Burak abimi seviyorum
p34rl
Burak bey.Onu pek tanımasamda her akşam onunla Özel Mesaj'dan muhabbet ederiz.Kendisi seviyeli,kişiliğini koruyan çok akıllı ve dürüst bir insandır.O turkmmo'da ve hayatımın bir köşesinde olduğu için çok mutluyum.Onun beni nekadar sevdiğini saydığını bilemem ama.Ben onu herzaman sevip sayıyorum
unthinkinq hakkında düşünceler
zeyn0
Arkadaşım-dostum-sırdaşım-sevdiğim kısaca herşeyim olarak, bir kelimelere sığmazım Unthinkinq
backtoback
Yardımsever,iyi kalpli,unittinqittin,anthinkuntinq,unittinqittin,anthinkuntinq,unittinqittin,anthinku ntinq,unittinqittin,anthinkuntinq,unittinqittin,an thinkuntinq.
AcimasiZz-
Muhabbeti bol bi arkadaş.Karekterlerimiz aynı.Yardımsever,karşısındakileri seven rütbe meraklısı olmayan herkesin birşeyler yapabileceğine inanan ve destek olan cana yakın bi arkadaş,sıkı bi dost.
CiqdemS
panpişiiiiimm canımm ciğerimm hakooom beni dinleyipte anlamayan tek kişi özü sözü bir açık sözlüü allah dostlugumuzu daim etsin
p34rl
Hakan,Hakan,Hakan ... S4 oynayan biridirHakan forumda Admin olarak çok online olan birisidir.Kendisi çok iyi bir dost aynı zamandada Zeyn0'nun küçük pandasıdır.Hakan forumun yardım sever fedailerinden biridir.Teknolojiye ilgi duyan, teknolojiyle yakından ilgilenir.
OXxAZAPxXO
Her ihtiyac duyduğumda yanımdadır. İyi günde de kötü günde de yanımda destegini esirgemeyen birisidir
Değerli, vakit ayıran birlikte eğlenmeyi, güzel vakit geçirmeyi seven bilen bir dosttur.
Kendine güvenir. Sorduğum her soruya, benim incinmenimi göze alarak da olsa, açık yüreklilikle yanıt veren biridir.
DeathMatch02
Hakan İle Geçmişimiz Merkürden Geliyor.O Zamanlar Çok Konuşmasakta Şimdi Kardeşim Dediğim Adamlardan Biridir.En Zor Günlerimde Yanımda Olup Bana Hep Destek Çıkan Biridir.Çıkar İçin Kimseyi Satmaz Sırtını Dönmez Her Zaman Destek Olur.Kısacası Adam Gibi Adamdır Ve Ne Olursa Olsun Güvenim Ona Tamdır.
M@STER
Pek yakın olmasakta kendisinden bahsetmek istedim.
Çok iyi S4 oynamasının yanında herkese eşit davranır.Her zaman ama.Sorunlarınızı çözmek adlı fiili 1.5 milyon üyemizin her biri için mükemmel kullanır.
Abimdir,admindir.zeyn0 adlı ablamızın biricik pandasıdır.
█►тαяχєѕ◄█ hakkında düşünceler
BeqKraL
Oldukça Saygılı , Dürüst Biri Ve Çok Sevdiğim Bir insan Msn Üzerindende Olsun Bana Çok Yardımcı Oluyor. Forumda Aklımda Kalıcak Biri..
Aloha. hakkında düşünceler
musdy123
Kendisi benim birici kardeşim.Kendisini çok seviyorum :ka19:
ByRevo
Düşüncelerim: Eski dostlarımdan birisi.Artis martis ama severim arkadaşı.
Gky Gökay
Onun hakkındaki düşüncelerim şöyle : O beni pek fazla sevmesede ben onu severim . Msnye girdiğimde ilk konuştuğum kişi diyebilirim.Benim En iyi 2. Arkadaşımdır. Aramız Çok İyidir.
CrazYALkaN
Ortağımdır. Forumu ele geçirmek gibi planlarımız var. Ama geçen terfide banka soygunu yaparak Rank ve Rep çaldı ve Ortağına vermedi. Bi Soygun daha düşünüyoruz.
M@STER
(Dikkat bu mesaj kişi sözcüğünün yanlış telafuzuna neden olabilir.)
Edebiyatına hayran olduğum,ve kendisine üstad(-ı muhterem) lakabını taktığım kişi.Hikayelerimde mutlaka bulundurduğum kişi.Uykusuz kişi.Yönetimde ismi . ile biten tek kişi.Naruto'yu seven kişi.Güzel bir kişi.Kişiliği has bir kişi.<
Kişi.
bakar52 hakkında düşünceler
backtoback hakkında düşünceler
wielwolff
Onun için çook uzun şeyler yazabilirim onunla da bir tesadüf olarak tanışmış olsak bile kısa sürede en yakın arkadaşlarımdan biri oldu yeri ayrı bende.
batu_14 hakkında düşünceler
[Rna]MajeziK
Adam gibi adam.
sonne
Bilişimlerin Kralı Gerçek Adı Batuhan Galiba
forumda en sevdğim kişilerden birisi...keşke onunla aynı rutbede olabilsem..
Ozde Oztoprak
Batuhan Hasanusta Bir Bİlişim Şirketi Var Çok Büyük İşler Yapıyor Ama Benimle İyi Geçinmiyor Sorun Değil Ama Ben Onu Seviyorum.
Cagataye95 hakkında düşünceler
FinaL07
Forumda Tanıştık , Olgun ve İyi Bir dost.. Sır Saklar ve Güvendiğim Birkaç Kişiden Biridir , Kimseyle Bir Olayı, Kavgası Yoktur ve ResmidirVe Asla Pes Etmez.d
pvp2112
Benim forumda ilk samimi oldugum abim. Dünya Dışı Varlık'larda beni yetiştiren Yöneticimiz. 24 Aydır forumda yöneticilik yapmakta. Kendisi cok dürüst. Anlayışlı olmakla beraber DDV hakkında tecrübe edinmiş yöneticimiz.
M@STER
FinaL07 hakkında düşüncelerOlgun,becerikli,tatlı dilli,sabırlı ve kesinlikle ilginizi çekebilecek bir yönetici.Forumda en çok sevdiğim ikinci abim ve i dolum.Kendisine bana öğrettiklerinden dolayı teşekkürlerimi bu konudan yollamaktayım.
eXeLaNsTR
Kısacası diyeceğim şey şu 'FinaL07,Cagataye95 ''ADAM GİBİ ADAM'' diyebilirim.Bu İki Arkadasımı Anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor.Onların Yeri bende hep ayrıdır ve ayrı olucaktır.
Çok Sevdiğim kişiler arasındadır.Arkadaslarını için herşeyi yapan birisidir.Çok olgun davranışlar gösteren forumda saygın kişilerden birisidir.
SuLTan_FuRqaN
Rank ayırımı yapmayan tek kişi çağataydır. Oda benim tek kardeşimdir.
dazu
Uzaylı arkadaşım benimBeni uzaylılara inandıran kişi
Hemde hemşerim sayılır ..
Cagataye95
Forumdaki en yakın arkadaşlarımdan biri. Dünya dışı varlıklar TurkMMO olgusunun buralara gelmesinde en büyük etken. Böyle devam ederse seneye co adminlik rütbesine geleceğine eminim.
eXeLaNsTR
Forumda en çok değer verdiğim kişiler arasındadır.Mmomt2 oynarken tanısmıstır.Yaklasık 2 senedir dostuz.Artık dosttanda öte olduk kardeş gibi.Arkadasları için gözünü kırpmadan herşeyi yapan birisidir.Çok olgun bir kişiliği vardır.
M@STER hakkında düşünceler
musdy123 hakkında düşüncelerCagataye95
Forumda geleceğini en parlak gördüğüm kişi. Yaşıtları sıradan işler yaparken o forumumuzu en iyi şekilde temsil ediyor. Forumdaki en olgun kişilerden.
OXxAZAPxXOhakkında düşünceler
Aloha.
Adam orjinal king daha ne diyeyim
MrCrocodill
Çok iyi bir insan. Cana yakın , espriliKardeşim saydığım insanların arasında
123ghost123
Yaklaşık 8-9 aydır tanıdığım bir kankam.Yardımsever,arkadaş canlısı ve dürüst bir kardeşimdir.Ayrıca metin2 pack ve yeni itemler konusunda uzman bir kişi
ByRevo
Düşüncelerim: Harikulade bir kişi.Kısaca King.
CrazYALkaN
Forumda en sevdiğim kardeşlerimden biridir yeri bambaşka bende.
zeyn0
![]()
AcimasiZz-
Bencil biri değil.O bu rütbedeyse başkalarınında bu rütbede olmasından rahatsızlık duymayan bir adam.
StyleWaR
Forumun En iyi Yöneticisi 7/24 Turkmmo İçin Hazır
Rammsteinn hakkında düşünceler
Tyota
Onsuz hayat; hayat değildir.En iyi dostum.
burakki54 herkul01 'i anlatıyorAdamın dibi biricik kankamDostum,Kardeşim,Bi denem
Sevdiğim,güvendiğim çok nadir insanlardan <3 Onu özetlicek 3 Kelime : Kalite,Güven,Ozde Oztoprak !
Adamın dibi !
![]()
Gerçekten iyi bir kardeşim , dürüst , şakacı , vurdum duymaz, çok konuşur
, kız meraklısı
, sapık birisidir.
![]()
musdy123 herkul01 'i anlatıyor
Kardeşim benimKendisiyle birçok ortak yönümüz var, "kızlar".O benden daha meraklı ama bende meraksız değilim denilemez
.Birçok kardeşimin arasında yer alıyor :ka19:
Bu Adam Tam Bir Kalite, Forumda Geleceği Parlak Ve Sanalda Güvendiğim Tek İnsan İşallah Reeldede Görüşücez.İyi Forumlar Kardeşime![]()
FinaL07 VForce07 'i anlatıyor
Tanışlığımız Forumdan Öncedir , Uzun Zaman Herşeyi Birlikte Yapardık. Herşeyimi Anlatabilceğim , Paylaşabilcegim Tek Adam..Çok Çabuk Güvenen Birisidir ve Bu Başına Hep Bela Olmuştur, Aklında Hiç Kötülük Olmadığına İnandıgım Tek Kişidir.
FinaL07 eXeLaNsTR 'i anlatıyor
FinaL07 wielwolff 'u anlatıyorBu Forumdaki En Eski Arkadaslarımdan Birisidir , Daha Önce mmomt2de Tanısmıstık.
Arkadasları İçin Yapamıcagı Şey Yoktur , Güvendigim Kişilerdendir.
Sağlam adamdır , açık sözlü ve dürüsttür. Sır saklar , güvenilir.. Herşeyde ciddi olmasa iyiKardesim seviyorum <3
==================================================
zeyn0 ANLATIYOR
Hakan'ın haricinde hayatımda yeri olanları kendi tarzımda ifade edeceğim.
VForce07;
DeathMatch02;
CiqdemS;
Son olarak;
peacemackers;
ve
turkmmo;(Büyük bir aile)
==================================================
SchizophreN serhatt123 'ü anlatıyor
kendisi tam kafa adamdır. kendimi onla bir hissediyorum. aynı özelliklere sahip gibiyip kankam laaaaa daha ne diyim
ßéLa_07 Kill For You 'yu anlatıyor
Öncelikle çok iyi biri, aynı zamanda kankim![]()
Uzatmaya Gerek Yok Adam King <3
█►тαяχєѕ◄█ ShaerL 'i anlatıyor
Çok konuşuyo.![]()
Rammsteinn Tyota 'yı anlatıyor
Tyota
İce tea içerek supernatural izlemeyi seviyoruz.En iyi dostum :ka19:
Tyota Rammsteinn 'i anlatıyor
Onsuz hayat; hayat değildir.En iyi dostum.
umit99 Black_Paw 'ı anlatıyor
Aslında onu anlatmak zor ve uzun ama ben kolaylaştırıp kısaltacağım.Kafa dengi.. Kafa dinlenmesi gerektiğinde git bi selam çak gerisi geliyo..Adam gibi adam. (Toyota gibi değil
) Benim sanal alemde gerçekten gözüm kapalı güvenebileceğim birisi. Ona karşı adam ol o da sana karşı adam olsun
![]()
1327 0lumGunu 'nu anlatıyor
0lumGunu ( Ahmet ). Çok kafa bi insan. Forumdaki tek sevdiğim kardeşimdir. Dostum diyebilirim. Kısa bi süre oldu tanışalı ne kadar oldu bilmiyorum ama baya samimiyizAnlatılacak pek bişey yok.
1327 ∞ 0lumGunu
KesHKaaN ∞ Ahmet
2 Si de aynı
p34rl serhatt123 'ü anlatıyor
Düşüncelerim ; Dediği dedik,yaptığı yaptık, forumda çok güvendiğim arkadaşlarımdan birisidir.Çok eylenceli aynı zamanda muhabbeti seven bir insandır.Onunla arkadaş olduğum için çok mutluyum.
LoneLyDay LexuSs 'u anlatıyor
Forumda ban yemesine en çok üzüldüğüm şahıs. Kendisini kardeşimden öte görürüm ve her türlü muhabbeti yaparız. Aklınıza ne gelirse. Yeri gelir güler, yeri gelir ağlarız. Onu tekrar forumda görmeyi çokister(d)im. Bir de birbirimize MSN Plus'dan sesler yollarız. İçeriğini söylemek istemiyorum :f11:
AcimasiZz-BoréaL 'ı anlatıyor
Bana dost olabilecek kişilerden bi tanesi,tam benim kafadan.Fazla konuşmayı sevmeyen ciddi,çalışkan karşısındakini tartan ve profilini çıkartan eşsiz biri onun dostluğu bazı insanlara çok şey kazandırabilir.
burakki54 pvp2112 'yi anlatıyor
Bana çarını verdi severim kardesimi, kız arkadaşı manyak [kendisi gibi] , fazla konuşmayı sevmez , utangaç , esprili , elinden kaçmak imkansız gibi birşey , çok kuralcı , infazcı
, herşeyi biliyor
![]()
p34rl peacemackers 'i anlatıyor
Peacemackers, asıl adıyla Bilal
Kendisi çok kurallı,adil,tam bir turkmmo yöneticisidir.Turkmmo'da çoğu kişi onunla eylenmeyi sever,ciddi,esprili ve herkeze eşit davranan bir insandır.Mümkün olduğunca vakit bulduğunda herkeze yardım edip, herkezin dertlerine ortak olur.Bilal abi'yi ben şahsen tanıdığıma çok mutluyum.Turkmmo'nun ve benim onun gibi kişilere ihtiyacı var..
blackmarlow qimeNez 'i anlatıyor
qimeNez gerçekten dürüst ve sevecen bir arkadaşım deneme moderatör olmamda çok emeği var belki o olmasa şu anda uzman bile değildim![]()
blackmarlow netronmt2 'yi anlatıyor
netronmt2 tamamiyle gerçek dost onu tanımak herkez için bir artı bu adamla yakınlık kurmaya bakın![]()
AcimasiZz- Ctrl 'i anlatıyor
Özü sözü bir,verdiği sözü tutan,insanları kırmaktan hoşlanmayan,sevecen,yardımsever ve hoşgörülü bi dost. İyiki dost.
AcimasiZz- FeeLTheGame 'yi anlatıyor
Tam bir kafa dengi,yardımsever ve sevecen bir insan
MysqRascaL eXeLaNsTR 'yi anlatıyor
Gerçekten Bana Abilik Yaptı. Forumda En Çok Sevdiğim kişi Abim OLarak eXeLaNsTR yani Sedat Abimdir. Herşeyimizi Paylaşırız Onu Çok Seviyorum
musdy123YouJin 'i anlatıyor
Kendisini seviyorumÇok komik birisi.Sürekli kafamın etini yiyen, kafamda söylenen biri.Ama kardeşim..Bana 2de birde küsmesini seviyorum
![]()
TurkJojks OptiMistics 'i anlatıyor
Güvenilir biridir.Uzun zamandır dostumdur.Sıcak kanlı birisidir.Genellikle web tasarımla ilgilenir.
TurkJojks Experiance 'i anlatıyor
Sıcak kanlı birisidir.Genellikle msnde konuşuruz , ben çıkınca sinir olur.Pb , cs , mt2 oynar.
TurkJojks TageMaLL 'ı anlatıyor
Güvenilir , samimi birisidir.1yıldan uzun süredir arkadaşız ama 4-5 aydır görüşemiyoruz.Geçen yıl onun metin2 serverinde tanışmıştık.
TurkJojks buyuk1907 'i anlatıyor
TageMaLL'la tanıştığım gün tanışmıştım.Samimi bir dostumdur.Uzun zamandır görüşemiyoruz.
TurkJojks Kimlerleyim 'i anlatıyor
MMOMT2'de tanışmıştık.En çok güvendiğim kişilerden birisidir.
TurkJojks onurgule 'yi anlatıyor.
MMOMT2'de tanışmıştık.En çok güvendiğim kişilerdendir.
123ghost123 TurkJojks 'u anlatıyor
Onun hakkındaki düşüncelerim şöyle : 1 senedir tanıdığım ve sevdiğim bir kankam.
dürüst,yardımsever ve samimi biri.
kısacası kardeşim diyebileceğim bir kişi
InFaZcI KuRTharryp. 'i anlatıyor
harryp. ismi samet kavga eder barısırız bırbırımıze hep destek cıkmaya calısırız kimseye zararı dokunmaz genelde ıylıgı dokunurforumda tanıstık tam 1 bucuk yıl oluyor dostlugumuz devam edıyor
ve bıtmememk uzere
CiqdemS BoréaL 'ı anlatıyor
Tanımadan önce pek hoslanmadıgım şimdi ise çok sevdigim bir arkadasım 1 lafı beni susturmaya yetiyordeğer verdigim bikaç insandan biri oda
![]()
CiqdemS zeyn0 'u anlatıyor
Fıstıgııım beni hep dinlerr hep sakinleştirir Allah hepinize böyle bir dost versin :]
VForce07'Den herkeze...
Bu forumda yaşitlarimin hepsine dostum derim, ayricalik yapmam. Ancak kardesim diye hitap ettigim insanlar sayilidir. isimlerini aciklamak istemiyorum ancak o kardeslerimle yedigimiz ictigimiz ayri gitmezDiyeceklerim bu kadar.
RedOptions Kill For You 'yu anlatıyor
kardeşim gibidir forumda 2senedir varım eski üyeliğimide sayarsak. Başında beri bana hep destek olmuştur o moral vermiştir.Forumdaki en yakın arkadaşlarımdan biri diyebilirim hakiki bir dosttur.
TurkJojks OxOxOxO 'u anlatıyor
yaklaşık 1yıldır tanıdığım bir dostum.gerçekten iyi birisi.
TurkJojks 123ghost123 'u anlatıyor
1 yıldır tanıdığım kardeşim.Gerçekten samimi , dürüst , güvenilir birisi.
TurkJojks darvencolk'u anlatıyor
Yaklaşık 4-5 aydır tanıdığım bir dostum.LexuSs'un pvp serverinde tanışmıştık.Sonradan Tolga'da server açtı.Serverinde olan bir olaydan beri çok fazla görüşmüyoruz.
serhatt123 SchizophreN 'i anlatıyor
Çok kafa dengi, benim gibi WWE'ye meraklı.Onunla konuşunca kendimi rahatlamış hissediyorum.Kankamdır, çok iyi bir insandır, gelişmeye devam ediyor başka soru?![]()
serhatt123 p34rl 'ı anlatıyor
Gerçek dost.Yazdıklarımın hepsi gerçek dost, ama bu bir başkadır.Üzerimde emeği çoktur, benim de onun üzerinde emeğim çoktur.İstediğimi yapar, yapmazsa rahat etmez.
serhatt123 casper16 'yı anlatıyor
İşte bir adam daha; başım belada olsa hemen koşar yanıma.Üzerimde onun da emeği çoktur, ama benim onun üzerinde pek bir emeğim yok ne yazık ki.Kendisini çok severim tüm dostlarım gibi.
serhatt123 RedOptions 'u anlatıyor
Aah, ah.Çok sık kavga ettiğim, ama vazgeçemediğim kişi.Bu adamda merhamet duygusu var.Arkadaş canlısı, trip görmek istiyorsanız, bu adamla arkadaş olun![]()
M@STER NeaL 'ı anlatıyor
Kafa dengi,arkadaş canlısı,güleryüzlü hayal ettiğim bir arkadaşım.Forumda bana en yakın kişidir.Sürekli konuşur,anlaşırız.Şimdi pek iletişim kurmuyoruz ama kendisini hala çok iyi anlaşıyoruz.
qimeNez blackmarlow 'u anlatıyor ;
kendisiyle eski bir geçmişimiz var, böyle bir arkadaşımız oldugu için şanslıyız. Kendisiyle tanışmayan arkadaşlar hemen tanışsınlar, iyi bir dosttur![]()
Reaper07 mysqrascal 'ı anlatıyor
Basari takipcisi hobilerimiz aynidir Wolfteam oynar. MEsala 2miz ayni anda uzman ayni anda d.mod olduk
[/QUOTE]
ByRevo RedOptions 'i anlatıyor
Düşüncelerim:Harikulade forumda en eski dostlarımdan biri.Arada bir kavga etsekte barışmadan duramıyoruz.Kardeşim benim. <3
ByRevo Kill For You 'u anlatıyor
Düşüncelerim:Çok iyi birisi,kafa dengi çok iyi bir dost.İnşallah realdede buluşucaz yakın zamanda fırsat olursa.![]()
ByRevo YouJin 'i anlatıyor
Düşüncelerim: Kankam ya.Bir tane.İyi veya kötü zamanda hep yanımda olan çok iyi bir dost.Arada bir birbirimizi kızdırıyoruz ama kafa dengiyiz.Kimse tutamaz bizi.Sonsuza kadar∞
ByRevo Gky Gökay 'ı anlatıyor
Düşüncelerim: Şu ana kadar hiç kavga veya birbirimizi kırıcak kötü söz etmedik birbirimize ve inşallahta etmeyiz.Çok iyi sırdaşız.Birbirimize güvenimiz sonsuz.
ByRevo ByFReNqeN 'i anlatıyor
Düşüncelerim: Harikulade bir dostumuz.Çok iyi yardımsever birisi.Aramız çok iyi.
ByRevo Sentinus 'u anlatıyor
Düşüncelerim: Kafa dengi harikulade bir arkadaş.Az ve öz çok iyi birisi...
ByRevo wielwolff 'u anlatıyor
Düşüncelerim: Kısa zamanda tanışıp çok iyi arkadaş olduk.Benim için çok değerli bir kişi.İyimser ve hoşgörülü.![]()
p34rl CiqdemS 'i anlatıyor
Biraz trip atsada,forumda en sevdiğim arkadaşlarımdan birisidir.Onunla çok kavga ederiz ama yine sonunda barışırızçok duygusal şarkıları çok seven birisidir.Turkmmo'da ve benim hayatımdaki yeri büyüktür
![]()
p34rl BoréaL 'ı anlatıyor
p34rl Zeyn0 'yu anlatıyor.O benim için bir tanedir.Forumda en sevdiğim arkadaşımdır.Benim üstümde emeği çoktur.PSD paylaşımlarını vermesedeçok seviyorum onu, ciddi, suskun seviyesini bilen kişiliği vardır.10 Numara insandır.Ali bitanedir
![]()
umit99 sefagenc55 'i anlatıyorZeynep hanımdevamlı Unthinkinq'in duvarına panda yollamakla meşguldur.Zeyno'nun bir kere bile Online olduğunu görmedim
devamlı görünmezdir
, Zeyn0 çok özel bir kişiliğe sahiptir.Oda çok yardım sever, eylenceli,esprili bir bayan arkadaşımdır.Oda en sevdiğim arkadaşlarımın arasındadır.
musdy123 WSucker 'i anlatıyorSürekli dondurucu soğukta espriler yaptığım ve bunu sindirebilen sayılı insanlardan
Kendisi ile sürekli uğraşıyorum rahatsız ediyorum bi kere bile yürü git başımdan diyerek kovmadı tersine o da benle uğraştı adam giibi adam sefa ile kendimi bırakabileceğim genç bir çocuk ayrıca 55 defadan (Samsun) fazla kavga etmişizdir ama öyle bilinen kavgalardan değil şakalaşmalı kavgalardan biri bile argo içermedi içerenler de ağır argo asla bulunmadı ki söylenseydi bile ne amaçla söylendiği anlanıp esgeçildi..Yani ben sefayla beni anlattım benim anlatmam gereken sanırım sefaydı olsun neşeli çocuk
musdy123 Kill For You 'yu anlatıyorAdamı seviyorum, yalan değilKendisi kardeşim
Her konuda anlaşıyoruz.İnşallah büyük başarılarını görürüm.
JimmyNeutron CalmDark Ve NotSerious 'u anlatıyorUğurumKendisini çok seviyorum
MSN'deki konuşmalarımız mühip
Seni seviyorum kardeşim
musdy123 MrCrocodill 'i anlatıyorCalmDark(Sefa) ile Forumda Tanıştık.O Beni Msn'de Ekledi.İşte Oyle Oyle Konustuk Kaynaştık Kanka Olduk
NotSerious(Oktay) ile İse Çocukluktan Beri Arkadaşız.Ben Onu Turkmmo'ya Davet Ettim.Oda Sağolsun Beni Kırmadı Geldi.
İşte İkiside Şu An Kankam.İnşallahta Kankalığımız Hiç Bozulmaz![]()
Hatırımı sormayı unutmayan bir kardeşimCana yakın ve hiç tartışmadığım biri
Kendisini seviyorum.
musdy123 123ghost123 'ü anlatıyor
Uzun zamandır kardeşim olan, hep yanımda olan ve beni seven bir kardeşimKendisini seviyorum
wielwolff FinaL 07 'yi anlatıyor
wielwolff GkyGökay 'ı anlatıyorŞuanda burada olma sebeplerimden biri. Kardeşimden çok ötedir her derdimde yanımda oldu birazda makaraya vurmasa iyi ama çok seviyorum onu![]()
wielwolff ByRevo 'yu anlatıyorGenelde sevdiğimiz şeyler ve dertlerimiz aynı oluyor. En çok ona açıldım simdiye kadar sıkılmadan beni dinler ve benim için en değerli kişiler arasında çok muhteşem bi insandır .
musdy123 ByFReNqeN 'i anlatıyor2 Kelime ; Adamın dibi![]()
Kendisiyle çook zamandır kardeşimÇok uzun sohbetlerimiz oldu...En çok sevdiğim kardeşlerim arasında :ka19: Seviyorum Can
![]()
OXxAZAPxXO zeyn0 'yu anlatıyor
Arkadaşları arasında yerine getirilmesi kararlaştırılan sorumlulukları gerçekleştirir.
Yerine getiremeyecği sözler vermekten çekinir, elinden geldiğince tutmaya çalışır.
Çevresindeki insanların herzaman saygı gösterir.
Dürüst, sadık, güvenilir bitane cadıdır.Gücü yettiği şeyleri kimseden esirgemez. Samimidir.
quater0s Aloha'yı anlatıyor
Onun istek konuma yorum atmasıyla başladı herşey daha sonra herşey kendiliğinden gelişti şimdi vazgeçilmezlerimden <3
wielwolff FinaL 07 'yi anlatıyor
Şuanda burada olma sebeplerimden biri. Kardeşimden çok ötedir her derdimde yanımda oldu birazda makaraya vurmasa iyi ama çok seviyorum onu![]()
wielwolff GkyGökay 'ı anlatıyor
Genelde sevdiğimiz şeyler ve dertlerimiz aynı oluyor. En çok ona açıldım simdiye kadar sıkılmadan beni dinler ve benim için en değerli kişiler arasında çok muhteşem bi insandır .
wielwolff ByRevo 'yu anlatıyor
2 Kelime ; Adamın dibi![]()
wielwolff backtoback 'ı anlatıyor
Onun için çook uzun şeyler yazabilirim onunla da bir tesadüf olarak tanışmış olsak bile kısa sürede en yakın arkadaşlarımdan biri oldu yeri ayrı bende.
Ozde Oztoprak Herkul01 'i anlatıyor
Bu Adam Tam Bir Kalite, Forumda Geleceği Parlak Ve Sanalda Güvendiğim Tek İnsan İşallah Reeldede Görüşücez.İyi Forumlar Kardeşime![]()
DeathMatch02 VForce07 'i anlatıyor
Kardeşim Dediğim Adamlardan 2.'dir.Herkesin Güveneceği Yardımsever,Eğlenceli,Kafa Dengi Adam Gibi Adamdır.İyi Günde Kötü Günde Herzaman Yanımda Olan Ne Olursa Olsun Yanımızda Duran Biridir.Kendisinin Yeri Bende Ayrı.
Gky Gökay wielwolf 'u anlatıyor
Gky Gökay ByRevo 'yu anlatyorOnun hakkındaki düşüncelerim şöyle : Forumda En Sevdiğim ve En Güvendiğim arkadaşım diyebilirim. arkadaşdanda öde kardeşim gibidir. şimdiye kadar o sorunlarını bana anlattı ben çözüm bulmaya çalıştım , ben sorunlarımı anlattım o çözüm bulmaya çalıştı. Kısaca Benim Gözümde İnsan Değil Sanki Melek .
Gky Gökay ByFReNqeN 'i anlatıyorOnun hakkındaki düşüncelerim şöyle : En güvendiğim arkadaşlarımdan biridir. Şu sıralar fazla konuşmayız ama eskiden her sorunum olduğunda ilk onun haberi olurdu.Birbirimize güvenimiz sonsuzdur.
Onun hakkındaki düşüncelerim şöyle : Yönetime ilk girdiğimde ilk yakından arkadaşım olmuştur ve Haxball ÖğretmenimdirAramız İyidir.
dazu peacemackers 'i anlatıyor
dazu VForce07 'i anlatıyorForum da ve reelde güzel günlerimin geçtiği , dertlerime her zaman ortak olan temiz kalpli biri bilal.Ama Bir Sinirlensin varya ...tutabilene aşk olsun.Aşırı Derecede İnatçı Ve İstediği Hemen Olsun İster.Beni en iyi o tanır.Şimdi aramız yok konuşmuyoruz bu yazımı görsün hemen editler siler wlaaa
![]()
Foruma ilk kayıt olduğum günlerde bana destek olan yardımcı olan kişilerden bitanesiSağolsun güzel bi geçmişizmizde var..annemin yanlışlıkla batuyu aradığı gün hariç herşey güzeldi
![]()
dazu ufkunprenses 'i anlatıyor
Wlaaa aklımdan o kadar çok şey geçiyor ki şimdi burda söylemek olmaz değil miÇok temiz iyi kalplidir ama yıldızlarımız hiç uyuşmadı.Ama şunu biliyorum reel hayatta tanışıyor olsak forumu bir kenara bırakıp beraber vakit geçirebileceğim birisi.Hem düşünceleri olsun hemde davranışları.Ama forumda asla
![]()
CrazYALkaN anlatıyor.
Zeyno
Forumda en iyi anlaştığım,en sevdiğim kardeşimdir.Dertlerimi dinler dertlerini dinlerim.Herşeyde fikrini alırım ve onun kırılmasını hiç istemem
WSucker
Ünlü Sucu Onuda severim
[GA]Aspirin
Yaklaşık 2 yıldır tanışıyoruz severim kardeşimi. ben onu oda beni kırmaz
UfkunPrenses dazu'yu Anlatıyor:
Kendisiyle önceleri pek anlaşamamıştık. Ama şimdilerde forumdaki en yakın 2-3 arkadaşımdan birisi. Kısa sürede çok şey paylaştık. Ve kendime çok yakın görüyorum aşkomu.
Umarım hep öyle kalır...
Cagataye95, eXeLaNsTR'yi anlatıyor...
Sedat benim kardeşim gibidir. Ekibimizin en başından itibaren o da vardı ve ekibimizin buraya gelmesinde başrollerden biridir. Ebedi dostum ve kardeşim olmaya devam edecek![]()
Sizde arkadaşlarınızı anlatmak isterseniz konu altına yorum ile ÖRNEK :Ben admin'i anlatmak istiyorum...
Onun hakkındaki düşüncelerim şöyle : diyerek konu altına mesaj atarsanız konuya eklerim
BİR YORUMU VE REPİ ÇOK GÖRMEYİN !
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
eline sağlık özel mesaja bak.
Bakıyorum.Sağolasın.
Teşekkürler yaratıcı takdir ettim![]()
Eyvallah abi
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Gerçekten Güzel 

- Konular
- 7,518
- Reaksiyon Skoru
- 2,889
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 405
- MmoLira
- -54
- DevLira
- 0
- Konular
- 1,668
- Online süresi
- 27m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 575
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- -348
- DevLira
- 0
Teşekkürler, çok güzel bir sistem olmuş.Herkezin arkadaş ortamı aynı zamandada hakkında bilmek istedikleri kişileri öğrenecekler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)