DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Offline Shop Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 686
  • Görüntüleme Görüntüleme 117K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oyun-hamurundan-vajina-yapmak_792862.jpg
bende seni anlayabiliyorum
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3363490-python-envanter-temizleme-4.html#post18621444

söyledigimi anlamadıgınıza göre sizde beyin yokmuş ;) çünkü ben konudan indirip kurup video alın dedim satın alıp kullandıgınız yada hazır gamenizle resim çekerek bu konudaki sistemi kurmuş olmuyorsunuz ;) video çekebilirim kurabilirim diyemedigine göre sözüm meclis dışına baba parasıyla geçinen çocuklara değil iyi forumlar

Hazır gamemi ? gameye kendi ellerimle söküp ekledim neyin kafasını yaşıyorsun ?

Hayatımda bunun kadar geniş bir insan görmedim hem kuşak ile shop sistemini forumdan al satışa koy hemde gel buraya konuyu baltala satış yapmak için nasıl bir zihniyete sahipsin türkçe kuşak sistemi yazmışsın kuşak sistemi sadece locale_game locale_interface'den türkçe yapılabilir hani ne ekledin ki +sı türkçe diyorsun ken bile sattığı sisteme 150 euro istiyor sen 300 400 istiyorsun kanmayın arkadaşlar sistem aynı değilse ek özelliklerini sunsun buyursun hak verelim konusuna 1 tane fotoğraf koymuş şekil şukul yapıyor çek bir tane video tanıt sistemini.

Hayatımda bunun kadar geniş bir insan görmedim hem kuşak ile shop sistemini forumdan al satışa koy hemde gel buraya konuyu baltala satış yapmak için nasıl bir zihniyete sahipsin türkçe kuşak sistemi yazmışsın kuşak sistemi sadece locale_game locale_interface'den türkçe yapılabilir hani ne ekledin ki +sı türkçe diyorsun ken bile sattığı sisteme 150 euro istiyor sen 300 400 istiyorsun kanmayın arkadaşlar sistem aynı değilse ek özelliklerini sunsun buyursun hak verelim konusuna 1 tane fotoğraf koymuş şekil şukul yapıyor çek bir tane video tanıt sistemini.

Maalesef uçan ban yedi asldkjahslkghalfhaljkagsdfljkasgdfkgalgjashdgljkasdlfhadlskghkalsdjfhglajkg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri