HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Editlenilecek ve atılacak dosyalar arşiv içerisinde mevcut xd
@DarkKnights;
Link:
Alternatif :
Virüs Total :
@DarkKnights;
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alternatif :
Virüs Total :
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Parayla bile unpack yapacak adam bulamıyorum biriki kisiye solediydim aylardır ses cikmiyo oyun ismi vermem ama pack açma işlemlerine ödeyeceğim en az fiyat 875 tl + konaklama ve herseyi dahil
Biri Beni Çagırdı Herhal
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
Çalıştığına dair kanıt ekler misiniz.
Niyazi de kullanıyor ;
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Basit Türk zekasına sahibim, atak sırasında statü vermeyi engellersek nasıl olurÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
![]()
Inslh bulursun baya lazumdu
Buyur kardeşim sadece sistem dosyalarını veriyorum neyin nere eklenileceğini vectorsun hızlı ekipman sisteminden bak aynı şey zaten eski topraksın sen yaparsın![]()
Link : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Virüs Total : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
slot x,y ayarlamalarını düzeltin yeterli uiscript/costumewindow.py'denİlgin için teşekkürler öncelikle 2 3 defa kurma denemesinde bulunmama rağmen kostüm silahını taktığımda görüntüsü geliyor lakin ya kemer bölümüne gidiyordu ya da hiç gözükmüyordu o yüzden silip pes etmek zorunda kaldım.Yorumlarda da sağolsun eksikleri var demişler hevesim kırıldı tw den yardım etme durumunuz var ise çok memnun olurum.
Güzel geldi bu bide hızlı ekipman degistirmeye kostüm ekleme olayida paylasilsa super olucak cikali 4.5 ay oldu hala ses seda yok 😆
Güzel geldi bu bide hızlı ekipman degistirmeye kostüm ekleme olayida paylasilsa super olucak cikali 4.5 ay oldu hala ses seda yok ğ
Daha bugün yabancı forumda görmüştüm geçmişi kurcalayım bulursam paylaşırım

Inslh bulursun baya lazumdu
Buyur kardeşim sadece sistem dosyalarını veriyorum neyin nere eklenileceğini vectorsun hızlı ekipman sisteminden bak aynı şey zaten eski topraksın sen yaparsın
Link :
Virüs Total :
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)