HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
xd bişi sorcam o kada codersin modersinya sistemi bu konudan indirip ekleyip çalıştırdıgın video çeksene hele benim görüşüm başkasından satın aldın sonra havalara gimişsn fln filan düşünüyorum,develoypır insanbaltalamana gerek yok sorunsuz çalışıyor kanıt koyduk 2 tane tutuştu biyerin belli kiaç
sizde beyin yoksa bende anlatacak dil yok 3-4 tane fotoğraf attık kafanız çalışmıyor ne yapalım yanixd bişi sorcam o kada codersin modersinya sistemi bu konudan indirip ekleyip çalıştırdıgın video çeksene hele benim görüşüm başkasından satın aldın sonra havalara gimişsn fln filan düşünüyorum,develoypır insan

söyledigimi anlamadıgınıza göre sizde beyin yokmuşsizde beyin yoksa bende anlatacak dil yok 3-4 tane fotoğraf attık kafanız çalışmıyor ne yapalım yani![]()
çünkü ben konudan indirip kurup video alın dedim satın alıp kullandıgınız yada hazır gamenizle resim çekerek bu konudaki sistemi kurmuş olmuyorsunuz
video çekebilirim kurabilirim diyemedigine göre sözüm meclis dışına baba parasıyla geçinen çocuklara değil iyi forumlarvideo ile çekersem senin gibiler faydalanabilir hazırını eklemedik bu cpplere bakıp ekledik boş konuşma post kasma sen 2 hesabınla git arkadaşının konusuna hayırlı satışlar demeye devam etsöyledigimi anlamadıgınıza göre sizde beyin yokmuşçünkü ben konudan indirip kurup video alın dedim satın alıp kullandıgınız yada hazır gamenizle resim çekerek bu konudaki sistemi kurmuş olmuyorsunuz
video çekebilirim kurabilirim diyemedigine göre sözüm meclis dışına baba parasıyla geçinen çocuklara değil iyi forumlar

video ile çekersem senin gibiler faydalanabilir hazırını eklemedik bu cpplere bakıp ekledik boş konuşma post kasma sen 2 hesabınla git arkadaşının konusuna hayırlı satışlar demeye devam et![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)