Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Offline Shop Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 686
  • Görüntüleme Görüntüleme 117K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çalışmıyor senin paylaştığın bu haliyle. Gel ekleme yapmadan çalıştır bakalım bu 100 sayfa yorumu okuyup ekleme yaparak çalıştırabildim ancak.

Python dosyalarını notepad compare plugin kullanarak tek tek ekledim satırları yinede çalışmıyordu.

Sistemdeki buglara zaten girmiyorum bile.

Paylaşıyorsun iyi güzel ama paylaştıktan sonra eksikleriyle ilgilenmiyorsun. Yardım isteyenleri ezmeye çalışıyorsun 2 gram kodlama bilginle.

Görende sistemi kendi yazdı sanacak nedir bu tavırlar anlayamadım.

100 sayfa yorum okuyup ekleyebildiysen bu senin bir şey bilmediğini gösterir, paylaştığım haliyle çalışıyor if else bilgin bile yoksa projede temiz kaynak ve python dosyalarına ekli hali verilmiş temiz kaynak ve pythona o dosyaları atarsan çalışır yeter uzatma artık @EmreGokceSnsz; @alondark54; @Berke27; @blackdragonx61; ve daha fazlaları ekleyebildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
100 sayfa yorum okuyup ekleyebildiysen bu senin bir şey bilmediğini gösterir, paylaştığım haliyle çalışıyor if else bilgin bile yoksa projede temiz kaynak ve python dosyalarına ekli hali verilmiş temiz kaynak ve pythona o dosyaları atarsan çalışır yeter uzatma artık @EmreGokceSnsz; @alondark54; @Berke27; @blackdragonx61; ve daha fazlaları ekleyebildi

If else kavramını çok önceden beri biliyorum bu konuda bi sorunum yok.

Birde herkes temiz kaynak kullanmıyor benim filesimin pack dosyalarında kaç tane şey ekli direk onları attığımda bir sürü hata veriyordu.

0 Files olursa hiç birşey eklenmemiş çalışıyor olabilir o şekilde denemedim.Ama konuya bunu yazda bilmeyen insanlar indirip uğraşmasın

Moderatör tarafında düzenlendi:
If else kavramını çok önceden beri biliyorum bu konuda bi sorunum yok.

Birde herkes temiz kaynak kullanmıyor benim filesimin pack dosyalarında kaç tane şey ekli direk onları attığımda bir sürü hata veriyordu.

0 Files olursa hiç birşey eklenmemiş çalışıyor olabilir o şekilde denemedim.Ama konuya bunu yazda bilmeyen insanlar indirip uğraşmasın
Dosyalar sorunsuz bu önce bilinsinbug var ama yok diyemem sorunsuz sistemyokdır neyse hayırlı forumlar ama sorunsuz calışmakda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri