OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Offline Shop Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 686
  • Görüntüleme Görüntüleme 117K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

pvp serverlere offline shopu cinler ekledi zaten kim anladı ki ben bile anlamadım anasını satayım sen nasıl anlayasın ?
dalga mı geçiyorsun ? kendi bilgisizliğin yüzünden nasıl olur da genelleme yapabiliyorsun ? sistem bu haliyle seni bile çalıştırır ama sen ve senin gibiler bilmedikten sonra çok boş, sistem çalışıyor 2-3 bug var onları da yorumlara bakarak veya konu olarak paylaşan varsa veya ekli ve sorunları fixli olan her hangi bir kaynak dosyalarından bakarak yapabilirsin

Çalışmıyor senin paylaştığın bu haliyle. Gel ekleme yapmadan çalıştır bakalım bu 100 sayfa yorumu okuyup ekleme yaparak çalıştırabildim ancak.

Python dosyalarını notepad compare plugin kullanarak tek tek ekledim satırları yinede çalışmıyordu.

Sistemdeki buglara zaten girmiyorum bile.

Paylaşıyorsun iyi güzel ama paylaştıktan sonra eksikleriyle ilgilenmiyorsun. Yardım isteyenleri ezmeye çalışıyorsun 2 gram kodlama bilginle.

Görende sistemi kendi yazdı sanacak nedir bu tavırlar anlayamadım.

Son düzenleme:
Çalışmıyor senin paylaştığın bu haliyle. Gel ekleme yapmadan çalıştır bakalım bu 100 sayfa yorumu okuyup ekleme yaparak çalıştırabildim ancak.

Python dosyalarını notepad compare plugin kullanarak tek tek ekledim satırları yinede çalışmıyordu.

Sistemdeki buglara zaten girmiyorum bile.

Paylaşıyorsun iyi güzel ama paylaştıktan sonra eksikleriyle ilgilenmiyorsun. Yardım isteyenleri ezmeye çalışıyorsun 2 gram kodlama bilginle.

Görende sistemi kendi yazdı sanacak nedir bu tavırlar anlayamadım.
plugin ne alaka?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri