Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aradıgı Makina Özellikleri : 40 K FİLES VE ÜZERİ
Aradıgı Fiyat Aralıgı : FARKETMEZ SAGLAM VE GÜVENİLİR OLSUN YETERLİ BENİM İÇİN
İstediği Kurulum Özellikleri : KENDİ BİLİŞİMİNE HAS BİR TASARIMI OLURSA SEVİNİRİMİ. BU AOTO PACK VE GİRİŞİ EXE İÇİNDE GEÇERLİDİR
SİTELERİNDE CANLI DESTEK OLMALI SORUN OLDUGUNDA ANINDA MUDAHALE EDİLE BİLMESİ İÇİN.
TÜRK SİSTEMİNE YENİ GELEN 120 LV YENİ HARİTALAR SORUNSUZ OLACAK ŞEKİLDE KURULU.
OYUN İÇİNDE TR YE YENİ GELEN MAPLAR EKLİ OLSUN EJDERHA BURNU UCURU -GUATAMA BÖLGESİ VB MAPLAR +
TR YE YENİ GELEN KEMER SİSİTEMİ VE KUSAK SİSMETİ OLSUN .
KOSTUM VE BİNEK SİSİTEMİ SORUN SUZ OLSUN .
OYUN İÇİ DESTEGİ MUAHAKKAK OLSUN .AZ DA OLSA BİZİM YAPAMDAIGIMIZ ŞEYLERİ O YAPSIN. BAZILARI
VARDİYOR PARAYI ALDIKTAN SONRA İLGİLENMİYORLAR.
4 LÜENVARTED SİSTEMİ VE CEHENNEM KAPILARI VE NEMERE MAP İÇİNDE EKLİ OLSUN .
SORUNSUZ WS TURNUVA ARENASI VE LONCA TURNUVA ARENASI OLSUN
GM YÖNETİM PANELİ SORUNSUZ OLSUN .MAPLAR EKLİ VE SORUNSUZ OLSUN .
YS Belgesi No; MUTLAKA OLACAK! OLMAYAN HİÇ BAKMASIN BİLE.
MSN ADRESİM YOK LUTFEN BANA TURKMMO ADRESİNDEN UALASIN.
TURKMMO DA RANKI OLMAYAN BİLİŞMİCİLER BAKMASIN.İLGİLENMİYORUM.!
Son düzenleme:
MerhabalarAradıgı Makina Özellikleri : 40 K FİLES VE ÜZERİ
Aradıgı Fiyat Aralıgı : FARKETMEZ SAGLAM VE GÜVENİLİR OLSUN YETERLİ BENİM İÇİN
İstediği Kurulum Özellikleri : KENDİ BİLİŞİMİNE HAS BİR TASARIMI OLURSA SEVİNİRİMİ. BU AOTO PACK VE GİRİŞİ EXE
İÇİNDE GEÇERLİDİR
SİTELERİNDE CANLI DESTEK OLMALI SORUN OLDUGUNDA ANINDA MUDAHALE EDİLE BİLMESİ İÇİN.
OYUN İÇİNDE TR YE YENİ GELEN MAPLAR EKLİ OLSUN EJDERHA BURNU UCURU -GUATAMA BÖLGESİ VB MAPLAR +
TR YE YENİ GELEN KEMER SİSİTEMİ VE KUSAK SİSMETİ OLSUN .
KOSTUM VE BİNEK SİSİTEMİ SORUN SUZ OLSUN .
OYUN İÇİ DESTEGİ MUAHAKKAK OLSUN .AZ DA OLSA BİZİM YAPAMDAIGIMIZ ŞEYLERİ O YAPSIN. BAZILARI
VARDİYOR PARAYI ALDIKTAN SONRA İLGİLENMİYORLAR.
4 LÜENVARTED SİSTEMİ VE CEHENNEM KAPILARI VE NEMERE MAP İÇİNDE EKLİ OLSUN .
SORUNSUZ WS TURNUVA ARENASI VE LONCA TURNUVA ARENASI OLSUN
GM YÖNETİM PANELİ SORUNSUZ OLSUN .MAPLAR EKLİ VE SORUNSUZ OLSUN .
YS Belgesi No; MUTLAKA OLACAK! OLMAYAN HİÇ BAKMASIN BİLE.
MSN ADRESİM YOK LUTFEN BANA TURKMMO ADRESİNDEN UALASIN.
TURKMMO DA RANKI OLMAYAN BİLİŞMİCİLER BAKMASIN.İLGİLENMİYORUM.!
İsteklerinizi karşılıyoruz efendim özel yapım fileslerimiz geldi Oyun içi nesne market 5 envanter itemine ws grup kutsama gibi birçok önemli sistemler fileste ekli konumdadır detaylı konuşmak için lütfen skype adresimizi ekleyin
Site: www.renklihost.net
Merhabalar,
Dilerseniz sunmuş olduğumuz özelliklerin genel olarak bulunduğu tanıtım sitemiz olan http://tanitim.cetinpvp.com adresi üzerinden bakabilirsiniz.
Merak ettiğiniz her türlü sorunuzu mesai saatleri içerisinde canlı destek servisimize, mesai saatleri dışında da bizzat telefon üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Sizlere günün her saati elimizden geldiğince yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Arayışınızda başarılar diler, hayırlı akşamlarınız olmasını temenni ederiz.
Dilerseniz sunmuş olduğumuz özelliklerin genel olarak bulunduğu tanıtım sitemiz olan http://tanitim.cetinpvp.com adresi üzerinden bakabilirsiniz.
Merak ettiğiniz her türlü sorunuzu mesai saatleri içerisinde canlı destek servisimize, mesai saatleri dışında da bizzat telefon üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Sizlere günün her saati elimizden geldiğince yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Arayışınızda başarılar diler, hayırlı akşamlarınız olmasını temenni ederiz.
Merhaba,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...lunaybilisim-net-lycanli-ve-lycansiz-40k.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...lunaybilisim-net-lycanli-ve-lycansiz-40k.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)