- Konular
- 75
- Online süresi
- 5h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 107
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar 3 ile 5 yıllık geçmişi olan güvenilir bilişim arıyorum bütçem 70-150 arası
Otopatcher reklamsız ve düzenlemeye güncellemeye izin verilsin. bundan ekstra bi ücret temin edilmesin.
Nesne market sorunsuz ve oyunu admin panelinden kontrol özelliği olsun.
2 Saat içerisinde serveriniz aktif olacak diyip 2 gün sonra açmasın serveri böyle bir bilişim istemiyorum.
Server files kaliteli sağlam olsun tüm buglar fixlenmiş olup ekstra yeni kolaylık sağlayan eklentiler eklenmiş olsun
zaten kuracağımız server emek zor betalı lycanlı olacak
dolayısıyla kuşaktı simyaydı petdi kostüm dü herşeyi tam olmalı
ayriyeten metin2 sunucusu bir yana reklam işleri içinde destek sağlayabilecek bir bilişim yada site önerirmisiniz ?
iyi günler
Otopatcher reklamsız ve düzenlemeye güncellemeye izin verilsin. bundan ekstra bi ücret temin edilmesin.
Nesne market sorunsuz ve oyunu admin panelinden kontrol özelliği olsun.
2 Saat içerisinde serveriniz aktif olacak diyip 2 gün sonra açmasın serveri böyle bir bilişim istemiyorum.
Server files kaliteli sağlam olsun tüm buglar fixlenmiş olup ekstra yeni kolaylık sağlayan eklentiler eklenmiş olsun
zaten kuracağımız server emek zor betalı lycanlı olacak
dolayısıyla kuşaktı simyaydı petdi kostüm dü herşeyi tam olmalı
ayriyeten metin2 sunucusu bir yana reklam işleri içinde destek sağlayabilecek bir bilişim yada site önerirmisiniz ?
iyi günler
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
BulutMedya tavsiyemdir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)