Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
MerhabalarMetin2 VPS - Dedicated Arama Sablonum
Öncelikle : Selamun Aleyküm
Aradıgı Makina Özellikleri : Sağlam Sorunsuz Sıkıntısız MOBİL ÖDEME
Aradıgı Fiyat Aralıgı : 25-30 TL MOBİL ÖDEME İLE - Not : Deneme Sürecindeyim 25-30 TL Geçmesin
İstediği Kurulum Özellikleri : Auto Pack + ADMİN PANEL + HEDİYE ALAN ADI HOST VB SİZDEN GELENLER
YS Belgesi No; YS BELGESİ OLSUN GÜVENİLİRLİK AÇISINDAN
Ulasıma Gecebilecekleri SKYPE : eren.bmw
Eklemek İstedikleriniz : Deneme Amaçlı 25-30 TL MOBİL ÖDEME İLE BİR M2 SERVER SATIN ALMAK İSTİYORUM DENEME SÜRESİNDE MEMNUN KALIRSAM RAM YÜKSELTİR SÜREYİ UZATIRIM
NOT : MOBİL ÖDEME VE YAZILANLAR OLMASI GEREKLİDİR + SİZDEN GELEN HEDİYELER ?
NOT : DENEME OLARAK AÇMAK İSTİYORUM DENEME SÜRECİNDE MEMNUN KALIRSAM RAM BÜYÜTÜR SÜRE UZATIRIM HAYIRLI GÜNLER . . .
-Hatasız Buğsuz Sorunsuz YENİ FİLESİ OLMALI
-Ücretsiz hackshield , otopack sunulmalı.
-7x24 kesintisiz destek verebilmeli.
-Saldırı vb. gibi durumlarda kesinlikle sorumluluk kabul etmem.
-Admin paneli vs. verilmeli.
-Oyun içi & teknik destek sağlanmalı ; skype veya ticket üzerinden sadece satış için cevap verilmemeli.Parayı alana kadar cevap yazan firmalar asla iletişime geçmesin!
-Ch kapanma , lag gibi sorunlar asla olmamalı.
-Site tasarımları vs. herşey sorunsuz olmalı.Sunucuya kesintisiz erişebilmem gerekir.
Bu sorumlulukları kabul eden ve çalışmak isteyen bilişimler aşağıdaki adresimden bana ulaşabilir.
Metin2 Alanında Günlük ve Haftalık Paketler Aktif Edildi Paket Detayları Aşağıdaki Gibidir
Diğer Kampanyamız olan 3GB 30TL 4GB 50TL Kampanyamıza bir yenisi eklenerek 3gb üstü sunucularda 1ay alana 2.ay bedava kampanyası ve 5gb üstü sunucu alanlara .com .org domain ücretsiz olarak sağlanacaktır.
Detaylı bilgi için ;
Site: www.renklihost.org
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)