Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[SF-FIX] Temiz Server Files 40K Source Dahil Güncel Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemk50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

demişsin bunu biraz açıklarmısın.neler yaptın mesela stabil hale getirmek için

Filesin game dosyaları yeniden düzenlendi
channel dosyaları ana dizindeydi cores adında klasör oluşturulup channeller taşındı.
log klasörü her channel içinde bulunuyodu share klasörüne log oluşturulup channell dosyaları içine kısayol oluşturuldu
oyunu start verirken ve kapatırken connection refused hatası alınıyordu
Sebebi close.sh idi önce kapattığı kanallar düzgün sıralanmamıştı db açık kalınca hata veriyodu
CONFIG ler yeniden düzenlendi gereksiz test server komutları felan kaldırıldı .
Mysql da root haricindeki kullanıcılar kaldırıldı ve system için
metin%localhost oluşturuldu configlerden değiştirebilirsiniz şifresini metin2 metin2
game dosyası tekrar düzenlendi Maxmi Pro Server Files yazısı kaldırıldı start verirken çıkıyodu
game versiyonu R50050 YAPTIM Nevşehirliyim :D
esc ekranında 3 adet çıkış vardı 1 tanesini kaldırdım
login ekranı kötü durumdaydı tr tipine çevirdim ve server yazısı sol tarafa çekildi

Son düzenleme:
bu maxmi denen şahıs kimse sevmiyor fakat forumda paylaşılan en iyi files millet yararlanıyor sonrada sevmiyoruz deniyor

maxmi 1.2.3 files birçok filese alt yapı olmuş
maxmi 3.6 filesı birçok filese alt yapı olmuş
şimdide maxmi pro filesı alt yapı oldu

forumda files konusunda en yararlı paylaşımlar bu adamın filesleri fakat forumdan uzaklaştırılıyor :D

Bencede en temiz server fileslerden birisi daha da temiz hale getiricem en azından game ile pek oynanmamış gereksiz sistemler yok

source dosyalarını ne yapacam ben serveri kurdum ama lib hatası alıyorum yardımcı olurmusun navicat giriyor ama sunucu bağlanırken hata diyor ???

Filesin game dosyaları yeniden düzenlendi
channel dosyaları ana dizindeydi cores adında klasör oluşturulup channeller taşındı.
log klasörü her channel içinde bulunuyodu share klasörüne log oluşturulup channell dosyaları içine kısayol oluşturuldu
oyunu start verirken ve kapatırken connection refused hatası alınıyordu
Sebebi close.sh idi önce kapattığı kanallar düzgün sıralanmamıştı db açık kalınca hata veriyodu
CONFIG ler yeniden düzenlendi gereksiz test server komutları felan kaldırıldı .
Mysql da root haricindeki kullanıcılar kaldırıldı ve system için
metin%localhost oluşturuldu configlerden değiştirebilirsiniz şifresini metin2 metin2
game dosyası tekrar düzenlendi Maxmi Pro Server Files yazısı kaldırıldı start verirken çıkıyodu
game versiyonu R50050 YAPTIM Nevşehirliyim :D
esc ekranında 3 adet çıkış vardı 1 tanesini kaldırdım
login ekranı kötü durumdaydı tr tipine çevirdim ve server yazısı sol tarafa çekildi

Emek vermişsin eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri