HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tşkler yanlız oyunu kurdum ve connect: Connection refused hatası veriyor acılmıyor.
SYSERR: Nov 16 20:29:53 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Nov 16 20:29:53 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
[FONT=source_sans_proregular]Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/FONT][FONT=source_sans_proregular]Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/FONT][FONT=source_sans_proregular]Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mega linkler[/FONT]
hangi interneti kullanıyorsun ozelden yazarmısın bana veya burdan bu hızla uzaya cıkarsın sen

tşkler yanlız oyunu kurdum ve connect: Connection refused hatası veriyor acılmıyor.
Buyrun lib dosyaları
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Orjinal konuda vardı bu konuyada ekliyorum hemen
windows sunucu var Türkiye deki netle olacak şeyler değilhangi interneti kullanıyorsun ozelden yazarmısın bana veya burdan bu hızla uzaya cıkarsın sen![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)