noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Webyayim nasıl bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zamane35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 494

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

webyayimden server açmayı düşünüyorum buradan server açmış bir kişi bana kendi serverinin linkini verebilir mi rica etsem bi bakmak istiyorum

hiç tavsiye etmem 40 k files var sadece 34 k kuramazsın + aldığn zaman sw yi veriyolar site olmadı kusura bakmayın dilerseniz kendiniz açabilrisniz ücretsiz zaten dot.tk dan diyiyolar hiç tavsiye etmem ben aldığıma bin pişmanım bugün 4 gün oldu ticketlerime cevap veren yok almadan önce veriyolardı

hiç tavsiye etmem 40 k files var sadece 34 k kuramazsın + aldığn zaman sw yi veriyolar site olmadı kusura bakmayın dilerseniz kendiniz açabilrisniz ücretsiz zaten dot.tk dan diyiyolar hiç tavsiye etmem ben aldığıma bin pişmanım bugün 4 gün oldu ticketlerime cevap veren yok almadan önce veriyolardı

Bulduk buyurun kanıtlar kime cevap vermiyormuşuz.En Son siz bizi kötüleme kampanyası yapmadan önce size cevap vermişiz ve ücretsiz com adresi verelim demişiz.

PBbjp6.png
gy1QnZ.png
9EBjRo.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri