HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
webyayimden server açmayı düşünüyorum buradan server açmış bir kişi bana kendi serverinin linkini verebilir mi rica etsem bi bakmak istiyorum
hiç tavsiye etmem 40 k files var sadece 34 k kuramazsın + aldığn zaman sw yi veriyolar site olmadı kusura bakmayın dilerseniz kendiniz açabilrisniz ücretsiz zaten dot.tk dan diyiyolar hiç tavsiye etmem ben aldığıma bin pişmanım bugün 4 gün oldu ticketlerime cevap veren yok almadan önce veriyolardı
hiç tavsiye etmem 40 k files var sadece 34 k kuramazsın + aldığn zaman sw yi veriyolar site olmadı kusura bakmayın dilerseniz kendiniz açabilrisniz ücretsiz zaten dot.tk dan diyiyolar hiç tavsiye etmem ben aldığıma bin pişmanım bugün 4 gün oldu ticketlerime cevap veren yok almadan önce veriyolardı
Bulduk buyurun kanıtlar kime cevap vermiyormuşuz.En Son siz bizi kötüleme kampanyası yapmadan önce size cevap vermişiz ve ücretsiz com adresi verelim demişiz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)