Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:m15:Aradıgı Makina Özellikleri= 40K FİLES ARIYORUM TAMEMEN SORUNSUZ ACIKSIZ VE BUĞSUZ OLSUN NEMERE SİSTEMİ EKLİ ALACAK VB YENİ SİSTEMLER
Aradıgı Fiyat Aralıgı : FARK ETMEZ SAGLAM VE ÖMÜRLÜK DÜŞÜNÜYORUM
İstediği Kurulum Özellikleri =HİÇ BİR SERVERDE OLMAYAN TAMAMEN KENDİNE HAS BİR OTO PACK VE GİRİŞ EXE ADMİN PANELİ OLMALI.
OYUN İÇİN GEREKTİGİNDE FİLEZİLLEYA VEYA NAVİCAT VEYA PUTYDEN HERŞEYE (DOSYA OALRAK )ERİŞE BİLMELİYİM BİLİŞİM BUN KENDİNDE SAKLI TUMUYACAK. MADEM TUTUYORSA NEDEN ALIYORUZ .
HİÇ OLMASADA OYUN İÇİ DESTEGİ OLMALI. BAZI BİLİŞİMCİLER VAR HERŞEY PARAYI ALANA KADARA OYLE .
SORUN BİLDİRDİGİMİZE BİZE ENFAZLA 3 SAAT İÇİNDE DÖNÜŞ YAPABİLECEK .KENDİNE GÜVENEN SAGLAM GÜVENİLİR FİRMA ARIYORUM.
BİZE SUNULACAK ADMİN PANELİNDE GENİŞ VE KULLANISI BASİT OLACAK. KULLANICI ÇOK ZORLAMAYACAK ŞEKİLDE TASARLANMIŞ OLMALI.
kesınlıkle renklıhostu onerırım kardesım musterıye hıtabı olsun destegının hızlı olması butun herseyı sorunsuzca vermesı gercekten ıslerını aldıkları paranın hakkını vererek yapıyorlar pısman olmazsın