Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sınırsız Metin2 | VDS | HOST |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sampiyonbesiktas1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@sampiyonbesiktas1; Peki biz buna 85'li ip'i nereden alacağız ?

Türk telekom bayileriden alabiliyorsun kardesim .

öncelikle eline emeğine sağlık hocam metin2 server kurmayı düşünüyoruz çok saglam fikir var elimizde web programcılığı okumaktayım host domain filan şuan elimde mevcut ve ayriyetten elimde hiç kullanmadıgım 4 gb ram pentıum ıslemcili 500 gb harddiskli makina var bu konunu gorene kadar bi sunucu kıralamayı dusunuyordum bu konunu gordum eğer bu anlattıgın taktırde bı sıkıntı cıkmadan kurulacaksa pc hep açık kalabilir fakat makina server makina değil ve internet nereye kadar dayanır bi sure sonra serverde uyeler cogaltıkca kasmalar cıkmazmı ilgileniyorsan cevaplarsan sevınırım.

Teşekkürler kardesim 100 mbit'lik bağlantı hızı 50-100 user i lagsız kaldırabiliyor üyeler arttıkçada internet hızını arttırarak devam edebilirsin .

Hocam Güzel anlatmışsın eline sağlık. Ama Bu dediğinin olduğunu farz edelim. ilk olarak İnternet Hızın Yüksek Olmalı Bu kadar ucuz bir makineyi alan birisinden Yüksek bağlantılı internet alamaz. Hadi aldı onuda aldı peki elektrik faturası nolacak :) bunu yazmamın sebebi senin yazını kötülemek değil kesinlikle böyle bir algı oluşturduysam özür dilerim.

Düşünmeden hareket eden insanlar var ben onları düşündüğüm için yazdım :)

Tekrar eline sağlık, Başarılarının devamını dilerim :)

Yukardada dediğim gibi 100 mbit lik internet hızı 50-100 user i lagsız kaldırabiliyor, user arttıkçada internet hızını yükseltebilir yukarda verdiğim pc nin özellikleri sadece bi örnek daha yüksek özellikteki pc de yapabilir . Elektrik faturasına gelirsek kendimden örnek vereyim ayda ortalama bize 100 lira gelen elektrik faturası 120 olarak değişti .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türk telekom bayileriden alabiliyorsun kardesim .

Teşekkürler kardesim 100 mbit'lik bağlantı hızı 50-100 user i lagsız kaldırabiliyor üyeler arttıkçada internet hızını arttırarak devam edebilirsin .

Yukardada dediğim gibi 100 mbit lik internet hızı 50-100 user i lagsız kaldırabiliyor, user arttıkçada internet hızını yükseltebilir yukarda verdiğim pc nin özellikleri sadece bi örnek daha yüksek özellikteki pc de yapabilir . Elektrik faturasına gelirsek kendimden örnek vereyim ayda ortalama bize 100 lira gelen elektrik faturası 120 olarak değişti .

kardeşim ben bu linkteki hipernet 24 Mpbs 75 GB Akk kotalıya sahibim dediğin gibi 100 mbit lik bir internet hızı olan bir server kullansalar adil kullan kotası limiti dolduğu zaman internet hızın 3 Mbps düşüyor 50 user diyelim indirme yaptılar sürekli oyunda güncel kaldılar. Otomatik olarak kota gidiyor zaten her autopack yüklenmesinde gidecektir. Userlerin bir kısmı rahat durmayacak dosyalarını kurcalayacak sonra silip baştan kuracak:)

Ben Ekim Ayı İçerisinde 75 GB Akk Kotasının 125 GB olarak bitirdim tek başıma 125 gb gitti :)

Elektrik faturasında artış olacaktır. 30-40 tl tabi

Şimdi bu adam ucuz vps'yi alırsa Astarı Yüzünden Pahalıya gelecektir.

Benim tavsiyem önce vps bir sunucu kiralamak ve orada user toplamalı

kardeşim ben bu linkteki hipernet 24 Mpbs 75 GB Akk kotalıya sahibim dediğin gibi 100 mbit lik bir internet hızı olan bir server kullansalar adil kullan kotası limiti dolduğu zaman internet hızın 3 Mbps düşüyor 50 user diyelim indirme yaptılar sürekli oyunda güncel kaldılar. Otomatik olarak kota gidiyor zaten her autopack yüklenmesinde gidecektir. Userlerin bir kısmı rahat durmayacak dosyalarını kurcalayacak sonra silip baştan kuracak:)

Ben Ekim Ayı İçerisinde 75 GB Akk Kotasının 125 GB olarak bitirdim tek başıma 125 gb gitti :)

Elektrik faturasında artış olacaktır. 30-40 tl tabi

Şimdi bu adam ucuz vps'yi alırsa Astarı Yüzünden Pahalıya gelecektir.

Benim tavsiyem önce vps bir sunucu kiralamak ve orada user toplamalı

Userlerin yaptığı download senin kotanı ırgalamaz ki? Seni ırgalayan şey yaptığın upload'dır. AKK olmayan ISS tarifeleri var kardesim herkes senin gibi AKK'li internet kullanmıyor öyle değil mi? Elektrik faturasındaki artışın 20 tl olduğunu söylemişdim yukarıda . Ben 125 GB'ı 3 günde kullanıyorum 1 ay fazla bi süre neyse varsa aklında soru burdayım kardesim.

Hocam bunları yaparım sıkıntı degilde elimde kasa felanda var ama bu frebsdi nasıl indirecegimi bulamadım ben
intel pentinum işlemcili bilgisayar 4gb rem 500gb hdd 1gb ekran kartı baglı kasada internette hızlı
frebsd indirme linki yollarmısınız??????

Bence Sabitlik konu / Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri