melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sınırsız Metin2 | VDS | HOST |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sampiyonbesiktas1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben senin yaptığını harfi harfiyen uyguladım. Dışarıdan oyuna arkadaşım bağlanmayı denediği zaman " Giriş işlemi yapılıyor. " diyor. Sonra karakter seçiyor daha sonra login ekranına geri atıyor. Bu hatayı daha evvelinde kimse çözemedi. Bu sorunun çözümünü bilen var mı ?

Kurulumu yaptığın pc'nin ram vb bilgilerini internet bağlantısının bilgilerini ve kurulumu yaptığına dair bi ekran görüntüsü yollar mısın.

Kurulumu yaptığın pc'nin ram vb bilgilerini internet bağlantısının bilgilerini ve kurulumu yaptığına dair bi ekran görüntüsü yollar mısın.
Ben bu iş için server makinesi bile aldım kaç para verip, işte ekran görüntüsü;

Server kurulu files kurulu, oyuna ben sorunsuz girebiliyorum fakat karşıdan benim statik ip'yi yazdığım packi attığım kişiler giremiyor oyuna.

Ben bu iş için server makinesi bile aldım kaç para verip, işte ekran görüntüsü;

Server kurulu files kurulu, oyuna ben sorunsuz girebiliyorum fakat karşıdan benim statik ip'yi yazdığım packi attığım kişiler giremiyor oyuna.

Kurulumu yaptığın bilgisayar şahsi kullandığın bilgisayar mı?

Kurulumu yaptığın bilgisayar şahsi kullandığın bilgisayar mı?
Hayır. Dell Sunucu'dan sunucu makinesi satın aldım 2.500 TL'ye. Bu işlerle uğraşırım diye fakat benden başkası oyuna bağlanamıyor.

Hayır. Dell Sunucu'dan sunucu makinesi satın aldım 2.500 TL'ye. Bu işlerle uğraşırım diye fakat benden başkası oyuna bağlanamıyor.

Nerde yanlış yaptığını kestiremedim , kurulum sırasında atlamış olabilirsin , portların açık mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri