HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yoğun istek üzerine

Fotolar da çok kalitesiz hafta sonu toplayıp tekrar yapalım.Hafta sonuna fena bir parti sunucuda düşünüyorum
Eskiden Ely4 yaptığımız gibi.

Fotolar da çok kalitesiz hafta sonu toplayıp tekrar yapalım.Hafta sonuna fena bir parti sunucuda düşünüyorum
Eskiden Ely4 yaptığımız gibi.Yoğun istek üzerine
Fotolar da çok kalitesiz hafta sonu toplayıp tekrar yapalım.Hafta sonuna fena bir parti sunucuda düşünüyorumEskiden Ely4 yaptığımız gibi.
Kalitesiz?
:smile:
Kalitesiz?:smile:
![]()
Seninkine dikkat etmedim direk konuya odaklandım.Bundan sonra fotoğrafçımız sensin

Yoğun istek üzerine
Fotolar da çok kalitesiz hafta sonu toplayıp tekrar yapalım.Hafta sonuna fena bir parti sunucuda düşünüyorumEskiden Ely4 yaptığımız gibi.
Eskiden Ely4de yaptıkalrınız Unutulmadı erdemağa Tekrar yapılmasını isteriz. Hep Keith Pidge ile ilgilenmen Hunk'U Server olarak Kılmıyor

Yoğun istek üzerine
Olur yapalım toplarız ekibi

Seninkine dikkat etmedim direk konuya odaklandım.Bundan sonra fotoğrafçımız sensin![]()
Uykumdan kalkıp geldim o gün o resmi çekmek için gene yaranamadım ya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)