- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Valla adminim kamu kurumunda 24/72 çalışıyorum 1 gün tam 3 gün istirahat memur maaşı alıyorum karışan yok eden yok ev araba herşeyim kendime ait ama ne yaşamaktan ne gelecekten nede hayattan hiç bir ümidim yok kafayı çekip gidesim var demem o ki şuan ülke genelinde insanlar huzursuz ve mutsuz en iyisi çalışmamak bence şahsi fikrim.Merhaba değerli dostlarım. Şuanki Çalıştığım şirkette yoğun şekilde çalışıyorum. Ama Terfim Yakın zamanda gelecek ama gelmeyede bilir. Çalışmayı seven biriyim Ama Aşırı derece yorucu bir tempodan geçiyorum. Şuanki aldığım maaşla kıyaslarsam gelen iş tekliflere biraz daha az durumda peki siz değerli dostlar sizce ne yapmalıyım Terfiyi bekliyip çalışmaya devam mı edeyim bu yoğun tempoyla yoska Farklı bir işemi geçmeliyim.
- Konular
- 250
- Online süresi
- 20d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 898
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 3,468
- DevLira
- 27
Terfi zamanın geldiğinde eğer sonuç beklediğin gibi çıkamazsa diğer iş tekliflerini değerlendirebilirsin. Şuan bence çalıştığın yerde kal ilerleyen zamanlarda sonuça göre yok çiz