- Konular
- 1,224
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 5,996
- Altın Konu
- 422
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 3,714
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli dostlarım. Şuanki Çalıştığım şirkette yoğun şekilde çalışıyorum. Ama Terfim Yakın zamanda gelecek ama gelmeyede bilir. Çalışmayı seven biriyim Ama Aşırı derece yorucu bir tempodan geçiyorum. Şuanki aldığım maaşla kıyaslarsam gelen iş tekliflere biraz daha az durumda peki siz değerli dostlar sizce ne yapmalıyım Terfiyi bekliyip çalışmaya devam mı edeyim bu yoğun tempoyla yoska Farklı bir işemi geçmeliyim.
- Konular
- 34
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 1,080
- DevLira
- 18
Sayın yöneticim gelen iş tekliflerini ailevi nedenlerden dolayı bekletiyorum diyip beyaz tatlı yalan söyleyebilir gelen terfiyi beklemeniz en mantıklısı olur. Terfi geldikten sonra durum, çalışma ve maaş olayına göre hareket etmeniz daha sağlıklıdır.Merhaba değerli dostlarım. Şuanki Çalıştığım şirkette yoğun şekilde çalışıyorum. Ama Terfim Yakın zamanda gelecek ama gelmeyede bilir. Çalışmayı seven biriyim Ama Aşırı derece yorucu bir tempodan geçiyorum. Şuanki aldığım maaşla kıyaslarsam gelen iş tekliflere biraz daha az durumda peki siz değerli dostlar sizce ne yapmalıyım Terfiyi bekliyip çalışmaya devam mı edeyim bu yoğun tempoyla yoska Farklı bir işemi geçmeliyim.
- Konular
- 1,224
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 5,996
- Altın Konu
- 422
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 3,714
- DevLira
- 6
Buda çok mantıklıSayın yöneticim gelen iş tekliflerini ailevi nedenlerden dolayı bekletiyorum diyip beyaz tatlı yalan söyleyebilir gelen terfiyi beklemeniz en mantıklısı olur. Terfi geldikten sonra durum, çalışma ve maaş olayına göre hareket etmeniz daha sağlıklıdır.
- Konular
- 217
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 29d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 666
- Altın Konu
- 18
- Başarım Puanı
- 171
- MmoLira
- 2,890
- DevLira
- 30
Mutlu olduğun yerde olman en doğrusu olur, birazcık dişini sıkabilirsen şayet geleceğin çok iyi olur.