Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Karakter Silimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atam39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 423

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama karakter silme şifresi istedim doğru yazmama rağmen karakteri silemessin diyor ne yapmam gerek ?

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama karakter silme şifresi istedim doğru yazmama rağmen karakteri silemessin diyor ne yapmam gerek ?

E-posta ya gelen tüm karakter şifrelerini temizleyip oyun kapalıyken bir daha istedikten sonra dener misin?

Son düzenleme:
Aslında yoktu ama eski karakterler gelince doldu ve çoğu 70lwl itemsiz skili g silmek için bi yol hiçmi yok

Aşağıdaki gibi derner misin?
E-posta ya gelen tüm karakter şifrelerini temizleyip oyun sonu yaptıkdan sonra yeni bir şifre talep edin. Yeni karakter silme şifreniz geldiğinde daha önce giriş yapılmamış ex'eden oyuna 0 dan giriş yaparak karakterinizi silebilirsiniz.

Karakter seçme ekranındayken istiyorsun o yüzden yanlış diyor.
Metin2 kapalıyken iste kodunu. Sonra metin2 ye gir. Karakter seçme yerinde yeni gelen karakter silme kodunu dene.Büyük bir olasılıkla olacaktır. Silme kodunu çar oyunda açık iken de almış iseniz kodu doğru girseniz dahi silinmez.
Oyundan çıkış yapıp yarın tekrar kod alın. Öyle deneyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri