Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Client sorunu hk. veya client için yardım

Apexmami

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
1d 12h
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
286
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar değerli insanlar, bir kaç yıl önce bir bilişimden sunucu kiralamıştım bayağı da dosya editlemiştim hazırlamıştım.Şimdi herşey mevcut fakat ben bunu Virtual'e kurmaya çalışıyorum. Herşeyi yaptım oyun açılıyor karakter ekranında enter yapınca lisans hatası veriyor aldığım firmayla görüş diyor. Farklı client'ler denedim bayağı ama olmuyor bu konuda bilgisi olan veya bu clienti al indir kur girersin diyen varsa destek olabilir mi?

Konuyu yanlış yere açtıysam uyarabilirseniz taşırım.

Teşekkürler,
İyi forumlar.

Selamlar değerli insanlar, bir kaç yıl önce bir bilişimden sunucu kiralamıştım bayağı da dosya editlemiştim hazırlamıştım.Şimdi herşey mevcut fakat ben bunu Virtual'e kurmaya çalışıyorum. Herşeyi yaptım oyun açılıyor karakter ekranında enter yapınca lisans hatası veriyor aldığım firmayla görüş diyor. Farklı client'ler denedim bayağı ama olmuyor bu konuda bilgisi olan veya bu clienti al indir kur girersin diyen varsa destek olabilir mi?

Teşekkürler,
İyi forumlar.
sourceli dosya değilse hiç girme o topa hocam ücretsiz yardım ederim problem değil ama source önemli bilişimler genelde sourceli satış yapmıyorlar diye biliyorum yapsalarda sorunlu oluyor

sourceli dosya değilse hiç girme o topa hocam ücretsiz yardım ederim problem değil ama source önemli bilişimler genelde sourceli satış yapmıyorlar diye biliyorum yapsalarda sorunlu oluyor
Source yok bende, çok çok hakim değilim az buz biliyorum kardeşim de destek oluyor ama birlikte çözemedik. Amacım Virtuale kurup öyle ara sıra ws filan atmak 2-3 arkadaş ile.

Teşekkürler,
İyi forumlar.
bilişimler aylık olarak verir onları parasını ödemeyi bıraktığınızda filesi kurup kullanamazsınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri