Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı file pack ipk ve eix dosya sorunları

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, öncelikle eğer konuyu yanlış kategoride açtıysam en baştan özür dilerim çok bilgim yok nereye açacağım hakkında.

Konuya geleyim, benim indirmiş olduğum pack file burada bulunan konuda ve bu paketi şuanda kurdum ama pack tarafında bakınca root ve saire gibi dosyaların epk ve eix olması gerekirken elimde sadece ve sadece dosya türü olarak ipk uzantısı mevcut. epk uzantısı da değil yani ve eix dosyaları da yok. Bu dosya türü eksik olduğundan paketi kurup ch leri aktif ettim ama test için girip kontrol etmek istediğimde eksik dosya sorunu yüzünden ip ve saire gibi bilgileri pack için nereye yazacağımı bulamadım araştırmama rağmen. Bilgisi olan birisi bana bu konuda yardım edebilirse çok ama çok minnettar olurum. Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim...

Çözüm
sorunu çözdüm, kullandığım pack içerisinde gerekli dosyaların klasörlerini vermiş arkadaş, değişiklikleri yapıp kapattım ve sistem çalıştı. Konu kapatılabilir.
pack gömülmüş veya şifreli olabilir paylaşılan files'ta python ile packın kapatılıyordur düzenleme için packlar açık bırakılmıştır bunları manuel kapatmalısın rarda pack ile ilgili bir modül bulunuyor olmalı örneğin bir terminal açılır ve kapatmak istediğin packın adını yazarsın root&locale sonrasında klasörleme işlemini yapıp packı kapatır

sorunu çözdüm, kullandığım pack içerisinde gerekli dosyaların klasörlerini vermiş arkadaş, değişiklikleri yapıp kapattım ve sistem çalıştı. Konu kapatılabilir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri