Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Son Perde. (Thedres)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan weakpoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir pagan efsanesi daha göçüyor aramızdan bize de arkasından bakmaktan başka bir şey bırakmıyor :l04:
Hayatında başarılar kardeşim :ka19: İletişimi koparmıyalım eski günlerin şerefine :ka05:

Ufukcum kardesim kendine iyi bak iletisimimiz kopmasin gerek telefon gerek sosyal hesaplarimizdan.seninle guzel tanistik guzel bi kardesimsin yanlisini gormedim duymadim oyun disinda skype muhabbetlerimiz sardi . burhanlarin yaninda tanidim seni burhan doneminden sonra realde sık sık iletisimde oldugun sayili isimlerdensin burhan,yücel,ahmet sen gibi 10 parmagi doldurmaz yani.sen beni ben seni en iyisinden biliriz pekte uzatmaya gerek yok cogumuz uzun sureler girmedik ama iletisim hic kesilmedi kesilmesinde kardesimsin

Dostlugu Dusmanlıgı Guzel Sekılde Oyun Oldugunu Unutmadan Oynuyordun İyi Bir Dosttun :) Hayatında Başarılar :)

Pek fazla uzak kalabileceğini sanmıyorum ama hakkım varsa helal olsun kardeşim hayatında başarılar en kısa sürede dönmen dileğiyle. :)

Yolun Açık Olsun..

3 Ekimden sonra veda perdeleri benim için açılacak :)

-lRACONl
Teşekkür ederim.

yolun açık olsun ama oyunu bıraktın diye benden kurtulmuş değilsin :D haberin olsn @weakpoint ;
Teşekkür ederim. :)Doğru kardeşim benim de zaten senden kurtulma gibi bir niyetim yoktu ya :)

Hayatında başarılar :)
Teşekkürler Burak. :)

Yolun açık olsun kardeşim benim her zaman yanındayım biliyorsun bizden kurtalamazsın bizede güzel günler gösterdin kanka eyvallah seni seviyoruz iyiki varsın <3
Sağol kardeşim ben de seni sizleri seviyorum. :)

Hayatında başarılar :)
Teşekkür ederim Uğur. :)

Hayatında başarılar ufuk seni tanımak güzeldi iletişimi koparmıyalım
Teşekkür ederim kardeşim iletişimi koparmak aklından bile geçmesin seviyorum seni. :)

Yaklaşık 4 senedir tanıyorum oyundaki en eski arkadaşlarımdan birisin bırakacaksan saygım sonsuz. Gerçek hayatta başarılar dilerim kardeşim hep buralardayız biz haberin olsun :m26:
Teşekkür ederim Hüsom yarın uçaktan indiğim zaman ilk işim seni aramak unutulmaz vıy vıy günlerimiz.:D

Bir kişi küfürü hak ediyorsa söveceksin. Hak edene laf esirgenmez çünkü biliyorsun ;) Hakkimiz varsa helal olsun . Hayatin başarılar dilerim
Eyvallah Onur. :) Haklısın

Öncelikle en ufak bir hakkım varsa helal olsun. İyi kötü günlerimiz oldu herşeyin üstünden geldik kimseye boyun bükmedik.Tam herşeyi hallettik derken birde bu ayrılık çıktı. Ama en kısa süre içinde tekrar aramızda olacagına inanıyorum. Herzaman en iyi dostlarımdan birisi olucaksın. Kısa süreli veda da etmiş olsan hayatında başarılar dilerim GARDAŞIMMM. :ka19:
Vay canım kardeşim benim duygulandırdın yine kardeşini bırakırmıyım seni hiç İstanbula geldiğin ilk gün özel arabayla aldırcam seni sana İstanbulun kral günlerini yaşatcam ortağım :D şş sabah o telefonu aç sende bana sakın işdeydim açamadım deme skypeden yardırırım valla bitanesin kanka seviliyorsun. :)

Doğru kararı sonunda vermiştin kanka hakkında hayırlısı hayatında başarılar iletişimimiz kopmasin wp dan &#128523;
Teşekkür ederim kanka. :) İletişimi koparmıyoruz ben sen olmadan nasıl yaparım senin gibi bana dayanabilcek kimsecikler yok sinirlendiğin de bb ya ufuk demen yeter kanka :D İyiki varsın kardeşim.

Helali hoş olsun kardeşim benim hayatında başarılar dilerim umarım her şey gönlünce olur yolun açık olsun.Ve şöyle bir durum var herkes oyunu çok ciddiye alıyor,unutmayın ki burası bir sanal ortam zaman geçirip eğlenmek için oluşturulmuş bir ortam ve burada başkalarının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok.Umarım birisine sinirlenip böyle bir karar almamışsındır.Tekrar yolun açık olsun kardeşim
Bizi daha sinirlendirebilcek bu kadar derece çıkmadı kardeşim karşımıza hayırdır yaa :D Seviyorum kardeşim seni değerli yorumun için teşekkür ederim. Wp'daki mesajıma cevap ver çabuk. :D

İnşallah oyun kendine gelirde sende tekrar dönersin dikkat et kendine
Ersinim teşekkür ederim. Hayırlısı kardeşim. :)

Başlarda ne kadar birbirimize ön yargılı olsak ta seni tanımak güzeldi kankiş,iyiki tanımışım.Dİ'li Miş'li konuşmayı çok sevmiyorum,bu bir veda değil.Telefondan şurdan burdan iletişime devam... :rolleyes::m29:( Gerçekten yarı yolda bırakmayacak nadir insanlardansın )
Teşekkür ederim. Türk kızı. :)

Reel hayatta başarılar kardesim güzel insanlar unutulmaz seviliyorsun
Teşekkür ederim serhat. :)

Bir pagan efsanesi daha göçüyor aramızdan bize de arkasından bakmaktan başka bir şey bırakmıyor :l04:
Hayatında başarılar kardeşim :ka19: İletişimi koparmıyalım eski günlerin şerefine :ka05:
Teşekkür ederim kardeşim değerli yorumun için seviliyorsun. :)

Ufukcum kardesim kendine iyi bak iletisimimiz kopmasin gerek telefon gerek sosyal hesaplarimizdan.seninle guzel tanistik guzel bi kardesimsin yanlisini gormedim duymadim oyun disinda skype muhabbetlerimiz sardi . burhanlarin yaninda tanidim seni burhan doneminden sonra realde sık sık iletisimde oldugun sayili isimlerdensin burhan,yücel,ahmet sen gibi 10 parmagi doldurmaz yani.sen beni ben seni en iyisinden biliriz pekte uzatmaya gerek yok cogumuz uzun sureler girmedik ama iletisim hic kesilmedi kesilmesinde kardesimsin
Teşekkür ederim kanka. :) sen baş tacımsın her daim yanım da oldun hakkın çok ben de kanka her şey için sağolasın iletişimi koparmak yok tabikide kanka iyiki varsın iyiki tanımışım seni de. :)

Dostlugu Dusmanlıgı Guzel Sekılde Oyun Oldugunu Unutmadan Oynuyordun İyi Bir Dosttun :) Hayatında Başarılar :)
Teşekkür ederim Hakan'ım. :)

Pek fazla uzak kalabileceğini sanmıyorum ama hakkım varsa helal olsun kardeşim hayatında başarılar en kısa sürede dönmen dileğiyle. :)
Teşekkür ederim kanka hayırlısı. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri