- Konular
- 5,196
- Online süresi
- 6m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 1,484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 446
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hayatında başarılar 

- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,281
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,225
- DevLira
- 234
Hayatında başarılar ufuk seni tanımak güzeldi iletişimi koparmıyalım
- Konular
- 21
- Online süresi
- 9h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 94
- DevLira
- 0
Yaklaşık 4 senedir tanıyorum oyundaki en eski arkadaşlarımdan birisin bırakacaksan saygım sonsuz. Gerçek hayatta başarılar dilerim kardeşim hep buralardayız biz haberin olsun :m26:
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar
M2-TR açıldığı ilk haftadan beri oynuyorum kimsenin hakkını yemedim, kimseyede hakkımı yedirmemeye çalıştım. Çok sayıda kişinin bende dolaylı veya doğrudan hakları var, bunun bilincindeyim. Kendilerinden ricam haklarını helal etmeleridir. Varsa ben sonuna kadar helal ediyorum.
Oyunu bırakma nedenim sarmıyor oyun artık sıkıldım.
Son olarak; oyunda bana ümit bağlamış, yanımda yer almış tüm dost ve kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum.
Tanıyan, tanımayan herkese iyi oyunlar dilerim. Özellikle isim yazmamaya gayret gösterdim, olur da birilerini eksik yazarım diye. Aile değerlerime küfür etmemiş olup ta, kalbini kırdığım düşmanlarım da beni affetmelerini rica ediyorum, beni anlayacaklarını tahmin ediyorum, kolay değil, sabır küpü olsanız çatlarsınız, sonuçta sabır da bir yere kadar ve istemeyerek olsa kaba cümleler kurmuş olabilirim.
Not: Thedres karakterimde Emre kardeşim (LonneLy) olacaktır bilginize.
Hoş'çakalın.![]()
Bir kişi küfürü hak ediyorsa söveceksin. Hak edene laf esirgenmez çünkü biliyorsun
Hakkimiz varsa helal olsun . Hayatin başarılar dilerim- Katılım
- 25 Tem 2015
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Öncelikle en ufak bir hakkım varsa helal olsun. İyi kötü günlerimiz oldu herşeyin üstünden geldik kimseye boyun bükmedik.Tam herşeyi hallettik derken birde bu ayrılık çıktı. Ama en kısa süre içinde tekrar aramızda olacagına inanıyorum. Herzaman en iyi dostlarımdan birisi olucaksın. Kısa süreli veda da etmiş olsan hayatında başarılar dilerim GARDAŞIMMM. :ka19: